.
Затворена тема
Страница 96 от 157 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 3909
    Мега фен
    За какво точно говориш, дай някоя статия

Дифендере. Ако помниш имаше две големи събирания на рокери с моторите в България и Варна в протестни митинги в подкрепа на Русия? Ти знаеш ли, че точно тези хора бяха организирани директно от Русия с наливането на много пари и професионални кадри?

Пак казвам. След време като избухнат ,,бунтове'' не отивайте на братоубийствена война.

Мега фен
    На дифендито прякора трябва да му е "Псевдо"
    Псевдо религиозен.
    Псевдо националист.
    Псевдо българин.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Псевдо религиозен.
    Псевдо националист.
    Псевдо българин.
    Всички партии в Европа, които се определят за патриотични не знайно защо в по-голямата си част програмите им съвпадат с моите възгледи.

Май си се объркал, някой друг тук е псевдо-патриот и е глобалист.

абе дефендер е добро момче, просто не трябва да вярва на всичко каквото се говори.

Мега фен
    sigh

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Май си се объркал, някой друг тук е псевдо-патриот и е глобалист.
    Всички партии в европа искат да бъдат превзети от Русия и клякат на руските интереси?
    Все още поддържам тезата, че не знаеш какво е глобализъм. Някой ти я е подхвърлил в устата и я повтаряш безмозъчно.

И всички го знаем кой е тоя глобалист.
    Да живее интернационала

Мега фен
    Всички партии в европа искат да бъдат превзети от Русия и клякат на руските интереси?
    Че аз кога съм казвал, че искам да ни превзема Русия или да клякаме на руските интереси когато нямаме изгода.
    Ае да не се клеветим а?

ПП: Какво е глобализъм?

Мега фен
    ^^Стига си ми търсил в мненията, ами вземи да се извиниш като културен човек за какъвто претендираш, (да си кажа честно това наистина би ме изненадалото).
    Последно редактирано от defender : 10-11-2014 на 20:26

Мега фен
    хм, интересно:

"Икономическата криза от 2008 показа не само колко деликатна и уязвима е икономическата ни система, но и разкри фалшивите основи, на които е построена икономиката на растежа - финансовият балон расте, а с него растат и следващите кризи, но не успяваме да постигнем повече щастие. Напротив, несигурността на работните ни места и проблемите на околната среда ни заплашват все повече.
    Рецептата, която ни изписват редовите икономисти е повече растеж - но няма ли така да се нагълтаме с още отрова?
    Станал ли е растежът неикономичен? Няма ли друг начин?
    Раждането на едно ново движение, което призовава за по-малко растеж, не повече. Движението за обратен растеж, или "mouvement por le decroissance", твърди, че чрез доброволно свиване на икономиката ще работим по-малко, ще използваме по-малко и ще живеем по-добре и по-пълноценно.
    Мнозина предупреждават, че настоящата икономическа система ни води към екологична и социална катастрофа.
    Това е зараждането на вълна, която полага основите за едно бъдеще след капитализма.
    Защото размерът на икономиката няма значение, важното е как я използваш!"

Мега фен
    "Немски журналист: Западните медии са пропагандна машина, с която искат да доведат война в Европа"

"Бях журналист около 25 години. През цялото време бях подучван да лъжа и манипулирам хората. Уморих се да лъжа. Немските и американски медии се опитват да донесат война на хората в Европа, нова война – срещу Русия. Те манипулират обществеността, целейки да очернят Русия."

http://youtu.be/yp-Wh77wt1o

Мега фен

"модна тенденция"

ахахаха

Мега фен
    Дефендър, я да си ебеш майката, ще ти се извинявам...
    И не ме сравнявай с Аурис, той те смята за достатъчно значим, че като сподели някоя мисъл, отдолу да смели като за теб какво е искал да каже.
    Аз отдруга страна съм се обяснявал само на климатроника и като гледам напоследък как е взел да мисли критично, е имало
    за какво.

Мега фен
    Дефендър, я да си ебеш майката, ще ти се извинявам...
    лекинко те докладвах

възпитателно и по европейски,
    Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 11:40

оо аз не съм си променял мисленето.. все още съм на мнение, че нито ние сме за демокрация, нито демокрацията в света ще просъществува още много дълго.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Един коментар, въпреки че дефендъра като види, че са го затапили спира да пише за ден-два и после пак почва с разни лизачески материали.

Русия на първо място по самоубийства сред младите
    21.02.2014, 09:20

"Ако не решим проблема от корен, ще загубим цяло поколение", каза Павел Астахов, упълномощен от Кремъл да отговаря за правата на децата.
    Близо 1500 младежи слагат край на живота си в Русия годишно, а около 4000 правят опит за самоубийство.
    Има информация, че премиерът Дмитрий Медведев е ужасен от тази статистика и правителството подготвя национален план за действие.
    "Правителството пази в тайна точния брой на смъртните случаи в резултат на самоубийство. Много самоубийства се представят като злополуки", заяви Астахов.
    Близо 45 процента от момичетата и 27 процента от момчетата в Русия са обмисляли самоубийство поне веднъж, показват данни на УНИЦЕФ.

Всеки трети руски гражданин иска да емигрира

Младите хора най-много искали да напуснат родината си, като близо половината заявили, че се надяват да живеят в чужбина.
    Сергей Степашин, директор на Одитната камара в Русия, заяви миналата година, че около 1 250 000 руснаци са емигрирали през последното десетилетие.
    В изследването на Ромир, осъществено през септември, участвали 1000 жители на руски градове.
    31% от анкетираните в новото проучване руснаци заявили, че обмислят да емигрират. Това е с 12% повече спрямо подобно изследване през 2005 г.

Близо една трета от руснаците, живеещи в градовете, искат да се преместят в чужбина, показва ново изследване.
    31% от анкетираните заявили, че обмислят да емигрират. Това е с 12% повече спрямо подобно изследване през 2009 г., предадоха РИА „Новости" и БГНЕС.
    Най-популярните дестинации са държавите от ЕС, САЩ, Австралия и Нова Зеландия, сочи изследването на независимия социологически институт Ромир.
    Около 55% заявили, че нямат желание да се местят, а 14 на сто не могли да от

Руски проектозакон цели ограничване на пиенето на парфюми и одеколони
    От Дневник
    Последна промяна в 12:26 на 30 апр 2014, 2704 прочитания,

В руския парламент е внесен законопроект, който цели да ограничи консумацията на одеколони и лосиони като алкохолни напитки, съобщи "Лента.ру". Законът ще забрани "продажбата на непитейни алкохолни продукти в разфасовки над 25 милилитра".

В законопроекта се посочва, че в момента спирт, лосиони, парфюми и други подобни вискоалкохолни продукти се продават без лиценз.

"Парфюмерийно-козметични средства, които съдържат 96% спирт се продават навсякъде на ниски цени (9-12 рубли за 100 милилитра) и се употребяват не по предназначение. Това води до значително увеличение на битовия алкохолизъм и смъртоносните натравяния. В скоро време тази практика може да прерасне в национална трагедия", гласи проектозаконът.

В миналото са правени опити към алкохолните напитки да се приравнят и екстрактите от валериан и глог. Правителството също изрази своето безпокойство, че руснаците често купуват продукти, които съдържат спирт като заместител на евтиния алкохол.
    n00bs

Мега фен
    добре, нека скъсаме всички изгодни икономически отношение с Русия, да изтървем всички икономически за България ползи и да си живеем в мизерийка, за едната чест юнашка и за да си избием комплекса за зависимост и да се пишем по европейци от европейците.

Германия строй Сверен Поток, Италия, Унгария, Сърбия, Гърция искат Южен поток, Турция и Унгария строят АЕЦ по руски проекти без пари изцяло финансиран от Русия (поне в Унгария), а ние да си го начу*аме.
    Аз лично нямам комплекс към Русия.

Не си мисли, че на запад са супер добре (голяма част от населението и там живее бедно, на социлани помощи и под наем), сега финансовия балона върху, който живееше запада те първа ще се пука, само да не е с война.
    Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 16:33

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    оо аз не съм си променял мисленето.. все още съм на мнение, че нито ние сме за демокрация, нито демокрацията в света ще просъществува още много дълго.
    Да мислиш критично не означава да мислиш различно.
    Последните 25 години доказват, че не можем да се управляваме добре сами. Но решението не е да ни управлява някой друг, а да се научим.

"Българите трябва да ни лазят в краката, безпардонен Жириновски"
    http://news.ibox.bg/news/id_398695854
    Тоя тъп руснак може да ми оближе топките. Глупаците вместо да са ни благодарни, че сме им дали азбука и възможност да славят Господ на черковнославянски (старобългарски) са взели да ни смятат за някви измекяри.
    Дефендър, я ела ся ми кажи че тая проста шовинистична държава не иска да води имперска политика.

Мега фен
    е, прекалил е човека, това нищо не значи просто думи на раздразнен човек. То пък и нашия президент малко да си обира приказките. Що не каза нещо подобно за САЩ като стана ясно, че подслушват целия свят, що не каза нещо за демокрацията и колко са агресивни, а тогава запази дипломатичност.

Мега фен

Не си мисли, че на запад са супер добре (голяма част от населението и там живее бедно, на социлани помощи и под наем), сега финансовия балона върху, който живееше запада те първа ще се пука, само да не е с война.
    Да, супер бедни са, всичките обмислят емиграция в Русия. Стига с глупостите.
    Говориш за проекти от които Русия има интерес, нашия е малко спорен.

Мега фен
    е, прекалил е човека, това нищо не значи просто думи на раздразнен човек. То пък и нашия президент малко да си обира приказките. Що не каза нещо подобно за САЩ като стана ясно, че подслушват целия свят, що не каза нещо за демокрацията и колко са агресивни, а тогава запази дипломатичност.
    Плевнята е без съмнение най-тъпия президент който сме имали, но това не е оправдание за руснака.

Мега фен
    дали нашия интерес е спорен или не, зависи от нашите политици как ще го договорят, същото важи и при западните инвеститори.
    Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 16:46

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    добре, нека скъсаме всички изгодни икономически отношение с Русия, да изтървем всички икономически за България ползи и да си живеем в мизерийка, за едната чест юнашка и за да си избием комплекса за зависимост и да се пишем по европейци от европейците.

Германия строй Сверен Поток, Италия, Унгария, Сърбия, Гърция искат Южен поток, Турция и Унгария строят АЕЦ по руски проекти без пари изцяло финансиран от Русия (поне в Унгария), а ние да си го начу*аме.
    Аз лично нямам комплекс към Русия.

Кой ти е казал да късаме отношения с газовата колонка (както казва ауриса)? Просто в русофобията си така заслепен от състоянието на руснаците, че е плачевно. В България е пълно с "рубладжии" като теб. Това е вече проблем. Хората като теб не следват националните интереси, а паразитирането на държавата към други такива. (било то Русия, САЩ, Китай, Чепостан итн.) Нищо чудно, че си гласувал за болен, той е същата подлога. Но оня лаф - всеки си заслужава управляващите, важи с пълна сила.
    n00bs

Да мислиш критично не означава да мислиш различно.
    Последните 25 години доказват, че не можем да се управляваме добре сами. Но решението не е да ни управлява някой друг, а да се научим.

"Българите трябва да ни лазят в краката, безпардонен Жириновски"
    http://news.ibox.bg/news/id_398695854
    Тоя тъп руснак може да ми оближе топките. Глупаците вместо да са ни благодарни, че сме им дали азбука и възможност да славят Господ на черковнославянски (старобългарски) са взели да ни смятат за някви измекяри.
    Дефендър, я ела ся ми кажи че тая проста шовинистична държава не иска да води имперска политика.
    Всички логични разсъждения водят до там, че след още 25 години ще се казваме официално Булгаристан. За това не мисля, че можем да се ,,научим'' в този строй. Няма начин.
    Второ. Тоя Руснак си е изпусна нервите, както казаха. И нормално. Ако се замислиш малко, България има много повече общо с Русия, отколкото със Запада и днес и вместо да бъдем на тяхна страна - ги удряме като страхливци и правим лошо и за самите нас. Просто е адски малоумен нашия президент и е голяма курва, че да се обръща към Русия, само защото ЕС и Запада така му харесва. Ние само ще загубим от този сблъсък..

И говоря в икономическо отношение. Пък и на духовно. Ако нямахме общо със славянските народи и руснаците, щяхме да сме по-подредени. А ние си приличаме с тях.. най-малкото по нашия безпорядък .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си