- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Какво е за теб семейството?
Любимото ти цвете...?
Мисълта, която накратко описва живота ти?
Вярваш ли, че човешката душа не умира никога?
Любовта за теб е...?
Какъв е смисълът на човешкия живот?
Можеш ли да купиш всичко с пари?
Материалистка ли си?
За какво най-честo си мислиш преди да заспиш?
Как преодоляваш трудностите?
Обичаш ли биричка?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Я да те поразпитам малко за руския:
Къде си го учила, на какво ниво си (заеби официалните рамки, кажи ми на прост език ти на какво ниво смяташ, че си), как го упражняваш?
И егоистичния ми въпрос - тъй като уча руски, все още съм съвсем в началото и ми липсват достатъчни граматични познания, че да мога да чета текст, какъв съвет би ми дала?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво е за теб семейството?
Приоритет, нужда, нещо много ценно.
Любимото ти цвете...?
Изобщо не харесвам цветя. Само маргаритките са ми симпатични.
Мисълта, която накратко описва живота ти?
Тук някакъв цитат ли трябва да е?
“I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people.”
Вярваш ли, че човешката душа не умира никога?
Разбира се, че не. :Д
Любовта за теб е...?
Отговорих.
Какъв е смисълът на човешкия живот?
И на това.
Можеш ли да купиш всичко с пари?
На теория - да. На практика не мисля, че е точно така.
Материалистка ли си?
Не се определям като такава.
За какво най-честo си мислиш преди да заспиш?
Не мога да ти кажа, честно казано. Аз по принцип overthink-вам и винаги мисля много и задълбавам в най-различни неща.
Как преодоляваш трудностите?
С рационалност.
Обичаш ли биричка ?
Най-много това обичам.
Къде си го учила, на какво ниво си (заеби официалните рамки, кажи ми на прост език ти на какво ниво смяташ, че си), как го упражняваш?
Уча го от 4 години в училище, втори език ми е.
Как да ти отговоря - граматиката, която иначе знам доста добре, мога да я прилагам само писмено обикновено. Като говоря, често го правя грешно, но пък не ми пука и не се притеснявам особено, даже изобщо. Упражнявам го с четене на книги/статии на руски. Честно казано, никога не съм срещала трудности в разбирането на руския, отдавам го на това, че от малка гледам руски филмчета. :Д И понякога си говоря с майка ми. :Д
И егоистичния ми въпрос - тъй като уча руски, все още съм съвсем в началото и ми липсват достатъчни граматични познания, че да мога да чета текст, какъв съвет би ми дала?
Аз твърдя, че за руския не ти трябват особено задълбочени граматични познания, за да разбираш текст. Иначе не разбирам какъв съвет искаш - как да си подобриш граматиката или как да си упражняваш езика?
Съжалявам, че измествам темата.
Да уточня - уча руски от няма и два месеца, влече ме много. Имам под ръка нейтив спийкър, който ми помага с четенето и произношението (от опит виждам как българите само си мислим, че говорим хубав руски, същото и като с английския - произношението ни е потрес). Граматиката сама ще дойде - тя ме спъва при четенето на текст, не думите, защото така не днам кой е подлог, кое е сопълнението и т.н. Питам за най-общи насоки, които ще ми помогнат да усвоя езика по-лесно.
Примерно усещам, че като знам много думи интуитивно, в един момент може да не ги уча, да си останат в пасивния речник и да стане масовото "ама аз разбирам, ама не мога да говоря", което не желая да става.
Имам с кого да ползвам езика ежедневно![]()
имаше ли друга регистрация освен сегашната и Snickers?
нели, копирах яката идея на приятеля ти и поканих едно момче на среща в стол, нали не се сърдиш![]()
Сърбяха те ръцете да споделиш шшядкостта пред всички, нали смотло :д
любима секс поза?
всеки ден ли правите секс с драго? по колко пъти на ден?
Последно редактирано от galaxy29 : 10-17-2014 на 18:15
любима секс поза?
Задна в повечето й форми (на стената, легнала по корем и т.н.). И не знам как се казва - като краката ми са на раменете му.
всеки ден ли правите секс с драго? по колко пъти на ден?
Всеки ден, в който се виждаме, да. С изключение на днес, защото се видяхме само навън и за кратко. Иначе напоследък се виждаме вечер към 8-9 и го правим по веднъж, защото био часовника на работещия човек и на мързеланката започва да тик-така и става време за лягане. :Д
нело, тъй като вече със сигурност знам, че си имала и други регистрации, започнах проучване за разкриването им
до утре мисля, че ще ми ги докладват