Не могат... Ако ти каже "Влез в тази улица", това значи, че е на негова отговорност и не може да те скъса. От това ме беше страх и мен, че по родните пътища има доста скрити знаци-изненади.

Може, обаче, да приближаваш кръстовище и той да си замълчи, което по принцип означава "Продължи направо, ако е възможно"... Тогава трябва да го попиташ накъде да завиеш, което ще му покаже, че си видял знака.
Сега с тези камери по колите малко от малко им ограничиха своеволията.
А, още нещо, което май не е споменато... Внимавай с дупките и легналите полицаи... При по-силно сътресение, камерата се разкача и пада, при което те късат...

Тъпо, но факт...
Задължително имаш паркиране на заден ход. Както каза драйд, иди с някой на някой паркинг и се упражнявай, НО НЕ МЕЖДУ КОЛИ.

Взимаш 4 бутилки от безалкохолни, пълниш ги до половината с вода и пускаш вътре някакви пръчки на височина 1 - 1,2м, за да ги виждаш. Ограждаш си едно място, колкото да влезе колата и да може да си отвориш вратите... Така вече можеш да си се упражняваш колкото ти душа иска и няма да се притесняваш, че ще одраскаш колата. До сега не съм видял полицаи на паркинг на Кауфланд, така че действай!
А, и друго... Опитай да паркираш без колчетата, ориентирайки се само по разграфените места на паркинга. Това е по-гадно и рядко го правят, но за всеки случай...
Другото са го казали...
Успех!