.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ^^супер манипулатор, като те чете човек, ще вземе да ти се върже, щом дори на мен въздействаш с начина си на изказ

нямам против християнството като религия, смятам, че е полезна и ползотворна, направила достатъчно и ще продължава да прави, но ти си ми супер гнусен в случая, понеже се опитваш да убедиш другите в правотата на това което казваш по всякакъв начин.- а сам знаеш, че не можеш да го докажеш.- не е и нужно, просто опитваш да спечелиш спор на всяка цена, което е гнусно и отвръщаващо.-ставай депутат, ще имаш успех, там е твоята среда
    Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 01:08

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    ^^супер манипулатор, като те чете човек, ще вземе да ти се върже, щом дори на мен въздействаш с начина си на изказ

нямам против християнството като религия, смятам, че е полезна и ползотворна, направила достатъчно и ще продължава да прави, но ти си ми супер гнусен в случая, понеже се опитваш да убедиш другите в правотата на това което казваш по всякакъв начин.- а сам знаеш, че не можеш да го докажеш.- не е и нужно, просто опитваш да спечелиш спор на всяка цена, което е гнусно и отвръщаващо.-ставай депутат, ще имаш успех, там е твоята среда
    Може би не е точно така. Забележи, че вие сте тези дето ме изнудвате да ви търся доказателства. Аз бих предпочел други теми. Това, че ще ме затапите все някъде няма да ме вкисне особено, защото ако спечелите спора, с това няма да разклатите ,,трона'' на Господ, т.е това няма да отмени истинноста на неубедително защитена теза. А политик няма да ставам. Убеден съм, че България страда не от липса на кандидатполитици, а от липса на кандидати за ,,визи'' за Царството Божие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си