- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
ми ти на тяхно място бил си, че да знаеш ? Негрите живеят като животни, това означава, че не мислят многу, просто се възпроизвеждат по някакви инстинкти, а пък значи, че по същата логика трябва да съжаляваш и тревопасните, когато стават плячка защото ги боли. Ами кой е казал, че тоя Бог пък може да ни спаси от нас самите, когато дори не знаем за него?
АА, не ме разбирай погрешно. Библията е едно, дефендера и питанчо са друго. Те тва, че се мислят много умни на въпроси, защо негърчетата умират..... е трета работа.
Ти да не си живял по времето на Хитлер, та знаеш, че е съществувал и е трепел чифути?
Аз не съжалявам негрите... Все ми е тая за всеки извън обкръжението ми... Просто констатирам факта, че има страдащи хора, което е в противоречие с християнският милостив Бог.
Представи си място без никакво щастие - без надежда, радост, добро, абе изобщо нищо такова, ето това е мястото където Бог не ти е нужен, а това, че тук на Земята все още имаш правото да му се наслаждаш на щастието от време на време е просто милост, докато си проявиш волята. Така мисля.
Последно редактирано от defender : 11-08-2014 на 22:12