.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти да не си живял по времето на Хитлер, та знаеш, че е съществувал и е трепел чифути?
    Аз не съжалявам негрите... Все ми е тая за всеки извън обкръжението ми... Просто констатирам факта, че има страдащи хора, което е в противоречие с християнският милостив Бог.
    Не знам за Християнския, ама ми се струва, че ти искаш да има Бог, който пръска вечно щастие за всички, за всеки недоволен, който се мисли за прав, отричаш живота след смъртта и че може би там става нещо. :Д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не знам за Християнския, ама ми се струва, че ти искаш да има Бог, който пръска вечно щастие за всички, за всеки недоволен, който се мисли за прав, отричаш живота след смъртта и че може би там става нещо. :Д
    Не, както казах, на мен Бог не ми е нужен, просто няма как да отрека със 100% съществуването му под някаква форма, защото няма как да докажа подобна теза. Мога, обаче, с елементарна логика да оборя съществуването на милостив Бог-човеколюбец.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не, както казах, на мен Бог не ми е нужен, .

Представи си място без никакво щастие - без надежда, радост, добро, абе изобщо нищо такова, ето това е мястото където Бог не ти е нужен, а това, че тук на Земята все още имаш правото да му се наслаждаш на щастието от време на време е просто милост, докато си проявиш волята. Така мисля.
    Последно редактирано от defender : 11-08-2014 на 22:12

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Представи си място без никакво щастие - без надежда, радост, добро, абе изобщо нищо такова, ето това е мястото където Бог не ти е нужен, а това, че тук на Земята все още имаш правото да му се наслаждаш на щастието то време на време е просто милост, докато си проявиш волята. Така мисля.
    За мен, християнската идея за Бог дава само фалшиви надежди на слабите за справедливост в "другия живот", за да си стоят мирно и кротко и да не закачат големите, които /според тях/ ще горят в Ада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си