.
Отговор в тема
Страница 6 от 25 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 611
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Защо да е по-лесно? Ти на училище от 9 сутринта до 5 следобед ходил ли си?
    Ако се бориш за добри оценки, не е по-лесно. Обаче ти не разбра идеята. Че в училище може да не учиш, защото няма да ти е било интересно, но все пак е средно и трябва да го изкараш, а в университета, ако не учиш за самата ти професия, то си е чисто губене на времето. В унито вече си по-зрял, не си дете, осъзнал си някои неща... Да оценяваш хората по успехът им в гимназията е най-голямата грешка .
    Хахаха. колко забавно! Студентите-зрели?! Моля те! Студентите са по-мързеливи и от нас, учениците, гледат да минат по-лесно и за завършат. Знаят само барове, дискотеки, забавления, **** и тем подобни нямащи нищо общо с реализацията неща.

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Не знам за какъв Митко говорите. Иначе- не мисля, че бих могъл сам да разкарам ДПС от властта, тя е там от 97-ма година, така че ще бъде малко трудничко.
    не ве, ти ще можеш да организираш селяните да те подкрепят, и така ще свалиш всички лоши ректори.

Колкото за студентите, да, голяма част от тях са само за едното виШо, ам и туй не зависи напълно от средното. Нали знаеш, че също така има голям брой частни училища, в които завършват ученици с отличие, както и още повече селски училища, на които също им дават дипломите?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-10-2014 на 15:08

Имам мои познати от СУ. Реализацията им е толкова, колкото и на всеки друг университет. То не случайно бяха окупациите и протестите.

Имам мои познати от СУ. Реализацията им е толкова, колкото и на всеки друг университет. То не случайно бяха окупациите и протестите.
    Не исках да намесвам политиката, но окупациите и протестите бяха организирани от шепа платени провокатори, които бяха подпомагани от американското посолство.

Не исках да намесвам политиката, но окупациите и протестите бяха организирани от шепа платени провокатори, които бяха подпомагани от американското посолство.
    Дали е така или не, факт е, че масово завършващите от повечето специалности не могат да си намерят работа у нас, или са експлоатирани. Често се случва значително глуповати хора с връзки да се уреждат на по-добри места. Опитват се да разкарат всеки малко по-умен от тук. Сам виждаш на какво мязат министрите и депутатите ни.

А протестите 2013 -та година в голяма част бяха организирани от бсп и дпс, като използваха насъбралия се гняв на народа. След това пък организираха и контра протестите..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-10-2014 на 16:41

Дали е така или не, факт е, че масово завършващите от повечето специалности не могат да си намерят работа у нас, или са експлоатирани. Често се случва значително глуповати хора с връзки да се уреждат на по-добри места. Опитват се да разкарат всеки малко по-умен от тук. Сам виждаш на какво мязат министрите и депутатите ни.

А протестите 2013 -та година в голяма част бяха организирани от бсп и дпс, като използваха насъбралия се гняв на народа. След това пък организираха и контра протестите..
    За какво са им на ДПС и на БСП протести СРЕЩУ ТЯХ САМИТЕ? В това няма никаква логика. Протестите бяха организирани от ГЕРБ, за да не бъдат БСП, а те на власт. Не успяха да си изпълнят целта, но самите протести донякъде успяха, защото БСП се срина. Дано са доволни!

За какво са им на ДПС и на БСП протести СРЕЩУ ТЯХ САМИТЕ? В това няма никаква логика. Протестите бяха организирани от ГЕРБ, за да не бъдат БСП, а те на власт. Не успяха да си изпълнят целта, но самите протести донякъде успяха, защото БСП се срина. Дано са доволни!
    Имах предвид зимните протести, които свалиха ГЕРБ. А след това КОНТРА протестите, които оплюваха летните протести НА студентите. Личи си, че те няма в политиката, ако подкрепяш БСП. Не че ГЕРБ са по-различни, но народа ни явно е калпав......... и нищо добро не очаква държавата ни.

Имах предвид зимните протести, които свалиха ГЕРБ. А след това КОНТРА протестите, които оплюваха летните протести НА студентите. Личи си, че те няма в политиката, ако подкрепяш БСП. Не че ГЕРБ са по-различни, но народа ни явно е калпав......... и нищо добро не очаква държавата ни.
    Няма ме в политиката, ако подкрепям БСП? И коя друга партия да подрепям тогава? Или да се държа като безгръбначно без никаква позиция и да не гласувам“

Жал ми е да отделям повече време да ти пиша.. Има още да растеш ..

Е, има, що пък да няма, хубаво е да растеш и да се развиваш. Но е още по-хубаво да имаш правилни възгледи.

Разбира се!

Не мислих, че си толкова глупав, но явно се съм лъгал. Трудно ще ти е да завършиш Су.

Разбира се!

Не мислих, че си толкова глупав, но явно се съм лъгал. Трудно ще ти е да завършиш Су.
    Напротив, изобщо няма да ми е трудно да завърша СУ, защото и в момента в класа си съм най-добрият от това, което правим. И каква е тази снимка? Не ми отговаряй, много добре знам откъде е. И какво по-точно показва? Т.нар. "целувка" на Орлов мост. Да, грешка беше. Да, не се възприе никак добре от симатизантите. Но въпреки всичко БСП си остава националноотговорна партия. Освен всичко БСП е единствената партия, която може да пресече пътя на ГЕРБ към властта. Ти да не би да ми казваш, че ГЕРБ е по-добре от БСП?

БСП си остава националноотговорна партия - напълно прав си! За какво отговорна? За цялата свинщина, в която живее българския народ днес. За цялата цигания и мизерия.

ГЕрб не е по-добър избор, но поне прави реализира някакви проекти. Всъщност, ГЕРБ са абсолютно същите.
    Писна ми от партийци. То вярно от деца тръгват да ви промиват мозъците и се предава от родителите по наследство...

anonymous708973
    Guest
    Напротив, изобщо няма да ми е трудно да завърша СУ, защото и в момента в класа си съм най-добрият от това, което правим.

абе смешен, та ти гласува за РБ
    ко се праиш на интЕлЕгентен?

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    аве умен, рб поне бяха нова коалиция , не влизала до сега .. ти като си гласувал за ПФ, кво стана? пак накрая предадоха всички и се обединиха, а? Но пак е важно, че има правителство и бсп, дпс не спечелиха.

аве умен, рб поне бяха нова коалиция , не влизала до сега .. ти като си гласувал за ПФ, кво стана? пак накрая предадоха всички и се обединиха, а? Но пак е важно, че има правителство и бсп, дпс не спечелиха.
    аз не съм гласувал за ПФ, не съм полуидиот като тебе
    радваш се, че герб са отново на власт, баси малоумника...
    мисли малко с тая глава, тва е правителство на далаверата, пак ще има протести и ще са много скоро
    радвай се там на Кунева и Корманчо Исмаилов

БСП си остава националноотговорна партия - напълно прав си! За какво отговорна? За цялата свинщина, в която живее българския народ днес. За цялата цигания и мизерия.

ГЕрб не е по-добър избор, но поне прави реализира някакви проекти. Всъщност, ГЕРБ са абсолютно същите.
    Писна ми от партийци. То вярно от деца тръгват да ви промиват мозъците и се предава от родителите по наследство...
    А като не искаш партии, какво друго? Само не казвай дебилни глупости от типа на "смяна на системата" и тем подобни.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е смешно, защото казвам истината. Няма да ми повярвате, но наистина съм най-добрият (въпреки че в класа всичките са едни...)

Гласувал е за РБ? Боже, пази България!!!

И какво правителство има? Улранеолиберално капиталистическо? Знаеш ли колко е вредно това правителство сега за държавата? И не се заблуждавай- и това правитеслтво е съставено от комунисти- като започнем от партийните секретари на ГЕРБ и стигнем до досиетата на ДС...Да не говорим, че тази коалиция сега е напълно безпринципна. Съставена е от бивши комунисти и мутри. А за РБ просто нямам думи- как може да гласуваш за хората, които разпродават България след 97-ма? Народе, защо си толкова прост? И как се чувстваш сега, гласувал за Кунева, която, благодарение на такива като теб, най-сетне ще се наяде хубаво с власт и пари. Заслужаваме си съдбата, затова всички млади хора ще бягат- защото тук раята продължава да избира ГЕРБ, трите ДПС-та (първото ДПС, ББЦ и РБ), пишман патриотите и улранеолибералите от АБВ, начело със стария приятел на Боко.

мисли малко с тая глава, тва е правителство на далаверата, пак ще има протести и ще са много скоро
    Герберастите и синята измет, заедно с коалиция Бостан, поне ще обединят народа! Да, ще има всенародно въстание, което си е вид обединение срещу митризацията.

Преди да пишеш на какво съм се радвал аз ми прочети коментарите Трагедия.

Преди да пишеш на какво съм се радвал аз ми прочети коментарите Трагедия.
    Не знам кой всъщност е трагедия...

И какво правителство има? Улранеолиберално капиталистическо? Знаеш ли колко е вредно това правителство сега за държавата? И не се заблуждавай- и това правитеслтво е съставено от комунисти- като започнем от партийните секретари на ГЕРБ и стигнем до досиетата на ДС...Да не говорим, че тази коалиция сега е напълно безпринципна. Съставена е от бивши комунисти и мутри. А за РБ просто нямам думи- как може да гласуваш за хората, които разпродават България след 97-ма? Народе, защо си толкова прост? И как се чувстваш сега, гласувал за Кунева, която, благодарение на такива като теб, най-сетне ще се наяде хубаво с власт и пари. Заслужаваме си съдбата, затова всички млади хора ще бягат- защото тук раята продължава да избира ГЕРБ, трите ДПС-та (първото ДПС, ББЦ и РБ), пишман патриотите и улранеолибералите от АБВ, начело със стария приятел на Боко.
    ХахАХахАХа. По-вредно правителство от БСП, което е съюзник с ДПС ми казваш, че съществува? БСП от коя година ни управлява моето момче? Нали се сещаш, че повечето ''комунисти'' , свалили Тодор Живков са именно в партията на БСП? И че същата тази партия НАЙ-МНОГО ПОДДЪРЖА ЦИГАНСКАТА ПАПЛАЧ В БЪЛГАРИЯ като им увеличава безплатните помощи?! Водеше се, че БСП прави социална политика, ама друг път. Дори Русия се отказаха от тази сган, защо ли? Ами къде отиде Сергейчо? - при евродепутатите. За 20 години като организираха митинги на Будзлуджа, поне ремонтираха ли хубави паметник един път? Единственото, което правят е да лъжат възрастните бабички, за дето уж свързват партията си със старите славни времена, а те да им се връзват. Сами са си виновни, че се разпокъсаха.

97-ма година още си сучел кърма, не ми обяснявай какво бил направил Костоф. В листите на РБ поне бяха представени открито умни интелигентни хора, които по никакъв начин не можеш да ги сравняваш примерно с тези от АТАКА.
    А ГЕРБ както казах, са същите като БСП..полицейска мутренска сган и нищо повече. Но уви, за трето измислено гласуване българския народ ги избира и ще си заслужи съдбата.

РБ предадоха също голяма част от избирателите си като подкрепиха ГЕРБ и ще се разпаднат... но в противен случай щяха да са на лице (и ще има на скоро) нови избори, които предполагам ще доведат до същите резултати. Поне ще има временно някакво правителство, щом народа не може да избере по-добро от това...
    Няма партия за сега, която да обедини и да защитава интересите в цялост.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-11-2014 на 15:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си