- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По-добрия спечели
Е, нормално... Кличко може да си позволи най-добрите треньори и анализатори, естествено, че ще е по-подготвен... Според мен, Пулев визираше това и привилегиите за шампиона с думата "мафия". Защото правилата трябва да са за всички, а не да се налагат от единия състезател. Да не говорим за три пъти по-големият му опит.
Съгласен съм за недостойното поведение на и извън ринга, но го отдавам на стреса, емоциите и нервите около всички тези измъквания на Кличко. След толкова много разиграване, Кубат беше видимо неуравновесен още преди мача, което е било и стратегията на щаба на Кличко.
брата на Кличко е толкова интилигентен, че чак го взеха в проамериканската хунта в Киев за кмет за славата на Украйнина.
В интерес на истината Витали е с висше образование, нещо което се среща изключително рядко в тези среди.
muhi sme si s Aeternal![]()
poznai tova teb kakvo te pravi
дума препинателно знакче плътно до нея МЯСТО дума
знаете за кои препинателковци говоря, надявам се де ;/
Какъв респект искате за тази мишка? Най-измисленият шампион. Всичките му мачове са срещу анонимници. Пълен дисреспект за него, трябваше и ухото да му отхапе.
Обичам статиите на sportove.net, мисля, че най-запленяващото са евтините им заглавия тип "ВИЖТЕ НЕЧЕСТНИЯ НОМЕР, С КОЙТО КЛИЧКО СПЕЧЕЛИ МАЧА!"
а.к.а. удар в трахеята, с което щял да се съгласи всеки обективен фен :д
Честно, вестник "Bild" да взимаха за източник, нямаше да е толкова жалко :Д
По твоята логика има един единствен начин някой да си загуби колана - естествена смърт.
90% от чалгарките са с висше, сещай се как и Кличко е получил своето.
На мачът може да е размазал Пулев, но това по никакъв начин не променя мнението ми, че няма акъл и го ползват като марионетка.
Ние тук се смеем на тиквата, че ни е премиер, но украинците могат да ни задминат, ако вземат да изберат тоя тупан.
хайде борции
дайте ми париии
дайте ми парииии
песни до зори
Да но не Владимир е тръгнал да се занимава с политика, за това говорех за Витали. Не че като поостарее няма и той сигурно да се хвърли на там. Аз още в началото казах, че симпатизирам много повече на брат му, тъй като той никога не е падал на ринга. Не смятам обаче, че има капацитет да бъде какъвто и да е политик и се чудя защо при тия пари които изкарваше му е нужно да се занимава с подобно нещо.
Ама отговори ми директно бе душа, не е нужно да си търсиш патерица.