- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
спор? Сам ли си спориш вече? :Д :Д :Д
кажи сега мойто дете още няколко интересни уточнения и приказки за СУ, за живота, политиката. Разкажи ни още нещо интересно за вечертада има и за утре
Ти пък не беше ли тая, дето си цитирала успеха от "следването"... с първи курс? Какво се палиш тогава?
Не мога да повярвам, че си мерите успеха съвсем сериозно- единият от средното, другата от Каспичан, някой да се похвали, че е завършил основното с 8 и половина няма ли да има?? (facepalm)
15 страници, браво
пс не, не става, поне не на нашата почва.
"Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."" .
Егати селективното четене. Отивай си в СУ, преследвай целта си да станеш академик.
** Само за пари говори Мимонте. Какъв ти е проблемът с хората, които имат по-големи възможности? Да не мислиш, че само в гимназия/университет има такива? Някой ден като започнеш работа за такива ще бачкаш.
Последно редактирано от Тромбоцит : 11-28-2014 на 06:18
Дай да сравним успех, де, нали това искаше. Пусни си дипломата сканирана. И резултатите от матурите... опс, чакай, ти не си ги взел.
Дипломата за основно, че за средно все още няма, но е компетентен в много въпроси свързани с висшето образование в България.
Имам диплома, само че вие нямаше как да знаете това.И освен всичко учениците са по-ученолюбиви от студентите, защото имат доста по-голям материал от студентите и това налага да прочитат повече. А щом, както ти каза, си от СА, като знам колко се "учи" (ако изобщо има такава дума там), не ми се мисли колко ти е умствения багаж, но ти всъщност го показа вече с писането си.