.
Отговор в тема
Страница 15 от 25 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 611
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Авторката вече получи необходимата й информация за всичко, което я интересуваше, така че не спамим. Не разбирам на кого пречим със спора си в тази тема?
    Щом е получила каквото е търсила, значи темата е приключена.
    Избивайте си комплексите другаде.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И ние пречим на целия форум и на всички потребители, защото?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Освен всичко, заяждането го започнаха те, не аз.

спор? Сам ли си спориш вече? :Д :Д :Д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    спор? Сам ли си спориш вече? :Д :Д :Д
    Какъв спор, какви 5 лева...Май наистина се нуждаеш от помощ...

кажи сега мойто дете още няколко интересни уточнения и приказки за СУ, за живота, политиката. Разкажи ни още нещо интересно за вечерта да има и за утре

Мега фен Аватара на draid
    УНСС- Утре Носете Съответната Сума
    За твое съжаление или не, познавам много хора от УНСС на чиито малък пръст не може да стъпиш. Това какво ще научиш от дадена среда или университет зависи изцяло от индивида който се намира в нея. Ама какво ли се хабя изобщо.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    кажи сега мойто дете още няколко интересни уточнения и приказки за СУ, за живота, политиката. Разкажи ни още нещо интересно за вечерта да има и за утре
    Ама кажи ти- нали много разбираш, нали си компетентен във всичко...типичният българин...

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За твое съжаление или не, познавам много хора от УНСС на чиито малък пръст не може да стъпиш. Това какво ще научиш от дадена среда или университет зависи изцяло от индивида който се намира в нея. Ама какво ли се хабя изобщо.
    Не казвам, че в УНСС няма качествени кадри, но много от студентите там са заможни.......

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Смешен си, какъв ти е успеха, след като нямаш завършено средно? С успеха от основното ли ще се сравняваме? Оценявам те не на база успех и т.н., а на база глупостите от постовете ти....
    Ти пък не беше ли тая, дето си цитирала успеха от "следването"... с първи курс? Какво се палиш тогава?
    Не мога да повярвам, че си мерите успеха съвсем сериозно- единият от средното, другата от Каспичан, някой да се похвали, че е завършил основното с 8 и половина няма ли да има?? (facepalm)

15 страници, браво

пс не, не става, поне не на нашата почва.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ти пък не беше ли тая, дето си цитирала успеха от "следването"... с първи курс? Какво се палиш тогава?
    Не мога да повярвам, че си мерите успеха съвсем сериозно- единият от средното, другата от Каспичан, някой да се похвали, че е завършил основното с 8 и половина няма ли да има?? (facepalm)
    Ти пък понеже си от Париж, дай да завършиш темата философски.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    "Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."" .
    Егати селективното четене. Отивай си в СУ, преследвай целта си да станеш академик.

** Само за пари говори Мимонте. Какъв ти е проблемът с хората, които имат по-големи възможности? Да не мислиш, че само в гимназия/университет има такива? Някой ден като започнеш работа за такива ще бачкаш.
    Последно редактирано от Тромбоцит : 11-28-2014 на 06:18

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ако ще се пише сериозно в темата, очевидно само с това може да му се затвори устата на господина.
    Другият вариант, разбира се, е да спамим.

Мега фен Аватара на draid
    Не казвам, че в УНСС няма качествени кадри, но много от студентите там са заможни.......
    Ти да нямаш някакъв комплекс относно финансовата част ? Това е много вредно за един мъж.

Ти пък понеже си от Париж, дай да завършиш темата философски.
    Значи вече влизаш и в конфликти с други потебители...жалко за теб!

Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    "Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."" .
    Егати селективното четене. Отивай си в СУ, преследвай целта си да станеш академик.

** Само за пари говори Мимонте. Какъв ти е проблемът с хората, които имат по-големи възможности? Да не мислиш, че само в гимназия/университет има такива? Някой ден като започнеш работа за такива ще бачкаш.
    Нямам никакъв проблем с богатите, просто немалко студенти в УНСС завършват благодарение на парите, а не на мозъка си. Затова от там качествените кадри са много по-малко от завършилите.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако ще се пише сериозно в темата, очевидно само с това може да му се затвори устата на господина.
    Другият вариант, разбира се, е да спамим.
    По никакъв начи не можете да ми затворите устата, защото аз съм правият тук. Аз имам най-правилните възгледи, така че не се правете на много важни.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ти да нямаш някакъв комплекс относно финансовата част ? Това е много вредно за един мъж.
    Повтарям- Нямам никакъв проблем с богатите, просто немалко студенти в УНСС завършват благодарение на парите, а не на мозъка си. Ти не мисли за комплексите на един мъж, а гледай да се образоваш, че така като ви гледам, не сте особено грамотни тук.

anonymous708973
    Guest
    Дай да сравним успех, де, нали това искаше. Пусни си дипломата сканирана. И резултатите от матурите... опс, чакай, ти не си ги взел.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Дипломата за основно, че за средно все още няма, но е компетентен в много въпроси свързани с висшето образование в България.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дай да сравним успех, де, нали това искаше. Пусни си дипломата сканирана. И резултатите от матурите... опс, чакай, ти не си ги взел.
    Не съм ги взел ли? Я помисли пак! Хайде да видим твоите матури първо сканирани и тогава и аз ще пусна моите. Когато ти си покажеш тройките на матурите, аз ще си покажа шестиците. Но иначе няма да стане, не съм шаран като вас.

Дипломата за основно, че за средно все още няма, но е компетентен в много въпроси свързани с висшето образование в България.
    Имам диплома, само че вие нямаше как да знаете това. И освен всичко учениците са по-ученолюбиви от студентите, защото имат доста по-голям материал от студентите и това налага да прочитат повече. А щом, както ти каза, си от СА, като знам колко се "учи" (ако изобщо има такава дума там), не ми се мисли колко ти е умствения багаж, но ти всъщност го показа вече с писането си.

anonymous708973
    Guest
    Не съм ги взел ли? Я помисли пак!
    Никаква, защото още не я завършвам. Но иначе съм в икономическа гимназия.
    Та, последно?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И освен всичко учениците са по-ученолюбиви от студентите, защото имат доста по-голям материал от студентите и това налага да прочитат повече. .
    Сериозно? :Д Това можеш да го твърдиш единствено, ако никога не си бил студент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си