.
Отговор в тема
Страница 21 от 25 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 611
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    В разните форми на МГ/ПМГ физика/химия/история се учат до 12 клас. В профилираните гимназии отпадат след 10-ти.
    Не след 10-ти, а след 11-ти. А история и физика се учат и в 12 клас стара ти е информацията.

anonymous708973
    Guest
    3 страници урок по биология, 3 страници урок по история, 3 страници урок по география... трагедия е, да, много е тежък материалът
    Ива беше права относно това - ако слушаш в час, дори няма нужда да го четеш вкъщи.

Не че ти се връзвам на тема грамотност, ама с удоволствие бих прочела предполагаемите ти корекции по поста ми. Айде, давай, изяви се.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    В разните форми на МГ/ПМГ физика/химия/история се учат до 12 клас. В профилираните гимназии отпадат след 10-ти.
    Е, всички знаем, че Пантерата е завършила ЕГ, затова се учудих.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Завършвайки търговска гимназия с уникален за България профил прекъснахме Химия/Биология и т.н след 10-ти, така е и до днес, чичовото.
    Последно редактирано от Тромбоцит : 11-29-2014 на 17:58

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Най-лесното е да отбегнеш факта, че те забих, нали?
    Забил ме бил. Дори 5 годишен ще измисли нещо по-умно при все, че ти имаш 150 коментара за 3-4 дни. Ама не всеки е надарен с капка ум в главата си и ти си живият пример.

Завършвайки търговска гимназия с уникален за България профил прекъснахме Химия/Биология и т.н след 10-ти, така е и до днес, чичовото.
    Прекъснали сте нормално, ама тоя не знае че в професионалните гимназии това не се учи 11 и 12 клас.
    Последно редактирано от draid : 11-29-2014 на 18:03

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    трябва да си малко бавноразвиващ, за да отделяш толкова време на елементарни неща, които можеш да кажем на 80 процента да научиш в час и след това във вкъщи само да прочетеш веднъж и да запаметиш. била си давала зор с матурите. лол. 120-те анализа съм ги чела точно по веднъж и пак изкарах отлична оценка. подготвях се единствено за кандидат-студентски изпити, и то два-три месеца преди тях.
    Не знам, честно, как можеш да твърдиш, че някой се изтъква и окачествява хората и в същото време да даваш оценка кой е глупав и защо. Вярно, всеки гледа от собствената си камбанария, но по абсолютно същата логика аз мога да кажа, че ти си глупава, защото си се готвила 2-3 месеца за кандидат- студентските изпити и си ходила някога по нещо на частни уроци, все неща, които аз не съм правила. Браво, че учиш по 2 часа, аз обаче, уча по -2^e часа и така след като науча, ми остават пак 24 часа от денонощието, мн е яко. Смешни сте, а
    Картинката е мега жалка, развалихте ми деня, хем има трол, който ви предизвиква супер obviously, хем го осъзнавате, хем е факт, че оценките и успехът не са главният критерий, хем ви човърка нещо отвътре и продължавате да коментирате кой колко е и да се опитвате да се надцаквате. Има една при нас, която просто ей така отива и натяква на хората тя какво и всяко изречение започва с "АЗ направих това" и си мислех, че е един от малкото толкова фрапантни случаи, но отворих темата, да видя, че големи хора могат да се връзват и да постъпват по не много по- различен начин.
    Понеже сте най, най- арогантно предлагам да си снимам диплома(и)те и да затворим темата за един прекрасен завършек. (facepalm)

Когато човек е По, той стъпва на това, което Е, а не на постоянна вербализация на невероятните си способности и заложби. Научете го.
    Последно редактирано от therichbitch : 11-29-2014 на 20:35

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    3 страници урок по биология, 3 страници урок по история, 3 страници урок по география... трагедия е, да, много е тежък материалът
    Ива беше права относно това - ако слушаш в час, дори няма нужда да го четеш вкъщи.

Не че ти се връзвам на тема грамотност, ама с удоволствие бих прочела предполагаемите ти корекции по поста ми. Айде, давай, изяви се.
    Показваш завидна неграмотност ОТНОВО! Уроците не са по 3, а някои са и по 9 страници (като химията). Изобщо не става със слушане в час, уроците са дълги и няма как да се запомнят със слушане само в час.
    Сега чети с удоволствие корекциите ми по твоя коментар:
    Кой успех ще си сравниш бе, готин? Този от основното ли
    Айде кажи какъв ти е, похвали се. Моят също е стабилен, а зад гърба имам и 2 езикови сертификата, и две стабилни матури. Както и повечето тук, с които спориш :Д а дори нямаш средно :Д
    И не уча в УНСС
    Преди "бе" трябва да има запетая. След "ли" ти липсва въпросителен знак. След "айде" също трябва да има запетая.

Ти ми говориш за професионалните гимназии. Тях ги остави, тях вече никой за нищо не ги брои, не стават. Говоря за профилите, обнови си информацията.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Забил ме бил. Дори 5 годишен ще измисли нещо по-умно при все, че ти имаш 150 коментара за 3-4 дни. Ама не всеки е надарен с капка ум в главата си и ти си живият пример.

Прекъснали сте нормално, ама тоя не знае че в професионалните гимназии това не се учи 11 и 12 клас.
    Бак отбягваш забиването си, а?

anonymous708973
    Guest
    Показваш завидна неграмотност ОТНОВО! Уроците не са по 3, а някои са и по 9 страници (като химията). Изобщо не става със слушане в час, уроците са дълги и няма как да се запомнят със слушане само в час.
    Сега чети с удоволствие корекциите ми по твоя коментар:
    Кой успех ще си сравниш бе, готин? Този от основното ли
    Айде кажи какъв ти е, похвали се. Моят също е стабилен, а зад гърба имам и 2 езикови сертификата, и две стабилни матури. Както и повечето тук, с които спориш :Д а дори нямаш средно :Д
    И не уча в УНСС
    Преди "бе" трябва да има запетая. След "ли" ти липсва въпросителен знак. След "айде" също трябва да има запетая.
    9 страници, ама формат A5 + всички рисунки, графики, таблици и т.н.? Сравни го с 30 страници плътно изписан текст и пак ми кажи как студентите имат по-малко за учене.
    Напротив, запомнят се още в час, когато си водиш добре записките
    Да не говорим, че в училище се обяснява целия урок, докато на лекция в университета често се обяснява само основното, а в учебника има още мноооого информация, която сам си четеш и обясняваш.

Не ми обяснявай, всички хора в темата сме учили повече време от теб, някои са вече завършили студенти, и то нелеки технически специалности.

Забавен тип си. Малко хора могат да учат по 10ч на ден, да посещават редовна форма на гимназиална подготовка и да са социални. Предполагам вашия род сте по други часови правила и за вас 24ч ден не важи
    Никой не е компетентен по всички въпроси, ама за жалост сивото вещество ти е заместено от бяло такова
    Поздрави, бъди ВЕЛИК (както казваше Галин Релефа).

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    9 страници, ама формат A5 + всички рисунки, графики, таблици и т.н.? Сравни го с 30 страници плътно изписан текст и пак ми кажи как студентите имат по-малко за учене.
    Напротив, запомнят се още в час, когато си водиш добре записките
    Да не говорим, че в училище се обяснява целия урок, докато на лекция в университета често се обяснява само основното, а в учебника има още мноооого информация, която сам си четеш и обясняваш.

Не ми обяснявай, всички хора в темата сме учили повече време от теб, някои са вече завършили студенти, и то нелеки технически специалности.
    1. Студентите изобщо НЕ учат.
    2. Ние имаме да четем и от интернет, не са само учебнците.
    3. Не всички страници са написани плътно, стига лъга.
    4. В училище не се обяснява целия урок, а само най-основното.
    И как ще коментираш неграмотността си, или там вече млъкна от срам?

Забавен тип си. Малко хора могат да учат по 10ч на ден, да посещават редовна форма на гимназиална подготовка и да са социални. Предполагам вашия род сте по други часови правила и за вас 24ч ден не важи
    Никой не е компетентен по всички въпроси, ама за жалост сивото вещество ти е заместено от бяло такова
    Поздрави, бъди ВЕЛИК (както казваше Галин Релефа).
    Да, правя всичко това, мултифункционален съм.

Супер фен Аватара на tireheb
    абе
    игнорирайки на митко глупостите, да ва питам аз
    закво отличната диплома е некъв повод за гордост
    в смисъл такъв, за мене лично дипломата ти да е напълно отлична значи, че не знаеш (не си знаел) кво ти се прави след тва
    ако си се ориентирал към нещо, някак си не ти пука за страничните глупости
    тъй де, ако ще следваш филология, примерно - боли те дедовия за дипломата ти по физика, примерно
    или ?

Мимонте, хвaщa ме aлергия от теб, бaси и противния...

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    абе
    игнорирайки на митко глупостите, да ва питам аз
    закво отличната диплома е некъв повод за гордост
    в смисъл такъв, за мене лично дипломата ти да е напълно отлична значи, че не знаеш (не си знаел) кво ти се прави след тва
    ако си се ориентирал към нещо, някак си не ти пука за страничните глупости
    тъй де, ако ще следваш филология, примерно - боли те дедовия за дипломата ти по физика, примерно
    или ?
    Мдааа, заради тази логика държавата никога няма да се оправи. Прости и консервативни българи като този индивид под път и над път!

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Мимонте, хвaщa ме aлергия от теб, бaси и противния...
    Мен също от неграмотността, невежеството, простотията, консерватизма и ограничеността ти.

ква е твойта логика
    как да оправим държавата :С
    и кво общо има дали съм КОНСЕРВАТИВЕН в случая

Утре очакваме да развееш рейнбоу флага и да ни заклеймиш като гадни консервативни хомофоби, ограничаващи твоите човешки свободи.
    Случайно да си подопечен на БХК?

Тях ги остави, тях вече .
    повторение :Д
    зацикли вече, а?
    митреле

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ква е твойта логика
    как да оправим държавата :С
    и кво общо има дали съм КОНСЕРВАТИВЕН в случая
    Има, но май не знаеш какво е консервативен. И ще ти отговоря директно- до манталитет е.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    повторение :Д
    зацикли вече, а?
    митреле
    Митреле, митреле, много е лесно да променяш цитатите, но не е лесно да мислиш за теб, нали?

май ти не знаеш

tireheb и ти имаш право. В живота учиш едно и по този начин успяваш. А не от всичко и накрая нищо. Обща култура по физика , химия, биология за 11 -ти клас не е обща.

Митреле, митреле, много е лесно да променяш цитатите, но не е лесно да мислиш за теб, нали?
    имаш повторение, хаха https://www.youtube.com/watch?v=8enjZQ5te9s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си