.
Отговор в тема
Страница 22 от 25 ПървиПърви ... 121819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 611

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    май ти не знаеш
    Знам аз, много неща знам...

Супер фен Аватара на tireheb
    не, не
    аз повече знам

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    tireheb и ти имаш право. В живота учиш едно и по този начин успяваш. А не от всичко и накрая нищо. Обща култура по физика , химия, биология за 11 -ти клас не е обща.
    Въпросът за материала е един, за оценките друг, чак разлика ли не правите, бе, митрелевци?

имаш повторение, хаха https://www.youtube.com/watch?v=8enjZQ5te9s
    Повторението е предизвикано от удивлението ми от твоето невежество.

не, не
    аз повече знам
    Напротив.

Мога да ти посоча много песни (и то по-хубави), в които има УМИШЛЕНИ повторения. Например: https://www.youtube.com/watch?v=WdM22pzqaac

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Въпросът за материала е един, за оценките друг, чак разлика ли не правите, бе, митрелевци?
    kak be mitree le

kak be mitree le
    Така, бе, митреле, ле!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Още ли си мерите пишките... пардон, дипломите?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    минавам само да ви се изсмея със заразителения ми смех

Мега фен Аватара на 102
    си смех
    нека корелациата е на нивуо

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    минавам само да ви се изсмея със заразителения ми смех
    ахахахахахахахаххаха, така ли?

си смех
    нека корелациата е на нивуо
    Не корелацията, а купонът да е на ниво!
    https://www.youtube.com/watch?v=tmRZMNCbcpY

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    ахахахахахахахаххаха, така ли?
    не

"аьххииаьхиьааьхихаиьХО "

не

Трябва да започна да го практикувам...

не

Трябва да започна да го практикувам...

anonymous708973
    Guest
    абе
    игнорирайки на митко глупостите, да ва питам аз
    закво отличната диплома е некъв повод за гордост
    Не е.
    Мога да си я окача в тоалетната за случая, когато свърши тоалетната хартия и ме мързи да ида до магазина.
    Същата работа и с тая пародия, наречена езикова диплома по немски, дето я полага целия свят и германците имаха егати стандартите, определено разстояние между редовете и на баба им хвърчилото.
    Оценявам нещата според количеството усилия, които съм вложила.

Мега фен Аватара на galaxy29
    бтв ива, отново ми доказа, че си тъпа

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    дрън-дрън
    ухуу, какъв фурор предизвиках ^_^
    начи, не съм учила/уча по два часа на ден. редовна съм на лекции и имам добра звукова памет. не се нуждая от нон-стоп четене. ок, тук се изтъквам и аз. ама вие сериозно ли?! говорим за ментално здрави същества. в гимназията да учиш по два часа на ден..? само аз ли осъзнавам колко невъзможно е това? щом аз мога /а и не само аз, а и много мои познати и приятели, които са интелигентни хора/, значи и другите могат. струва ми се меко казано преувеличено. гимназията е най-лесният период в живота ми /5-тте години/ особено 12 клас. колкото до уроците, сега ти си тази, която изтъква 'невероятните' си възможности. ти четеш ли? имам проблем с мотивацията. ако не се бях захванала с това, нямаше и да седна и да науча за изпитите. при мен е малко сложно, защото до последно не знаех какво и въобще не исках да уча и да се занимавам. и да, постът ти лъха яко на арогантност и самоизтъкване.

и бтв, в професионалните гимназии физика, биология, химия /и тва май/ отпадат в 10кл, а история в 11.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Е, Ива, ти сериозно ли не осъзнаваш, че под учене се има предвид и написване на домашни? Не знам в какво училище си учила, обаче мен ме съсипват от домашни и в случай, че пишех всичките, действително трябваше да отделям мега много време за тях. Не защото съм тъпа и не мога да науча урока за 5 мин в междучасието, а защото домашните ни са далеч от научаване на урок. Писане на хиляди неща, правене на проекти и представянето им и т.н. Това винаги отнема повече от пет минути, ако искаш написаното/направеното/измисленото от теб да става за нещо, различно от това да си избършеш задника с него.
    И аз имам много добре развита памет и запомням супер бързо нещата, както и ги помня супер дълго, ама какво? Тя не ми върши работа, когато имам да измисля нещо, да обмисля какви да бъдат компонентите му, да започна да го реализирам и съответно да го финализирам. Нито пък добрата памет ми върши работа, когато трябва за домашно да правя анализ на непозната за мен поема на френски език, която дори в училище не сме учили, по точно определени изисквания, защото просто се изисква мислене и задълбочаване.
    Добрата памет ми върши работа, когато трябва да назубря всички линии и спирки на БДЖ в България, когато трябва да науча всяка магистрала колко км е предвидена да бъде, колко от нея са в експлоатация, колко остават да се дострояват и т.н. Или когато трябва да науча абсолютно всички градове и села в Югозападния регион. Или когато трябва да науча някой и друг факт по история. Обаче, когато имаш задача, която изисква задълбочено мислене (респективно го стимулира) и сериозна занимавка, тази памет няма да ми изпълни задачата за 5мин.
    И честно, винаги съм си хейтвала даскалото и това колко много наистина ни натоварват с разни домашни и шитни, но в крайна сметка, пишейки този пост, осъзнах, че вероятно учителите ми са едни от малкото, които държат да стимулират мисленето ни и да ни научат как да представяме идеите си.

Та, да, малоумно е да се спори за такива неща, защото всичко е толкова субективно, натовареността на всеки е различна и зависи от средата, в която учи (разбирай училище, преподавателите и взискателността им и т.н.), дори има разлика между натовареността на две еднакви паралелки в едно и също училище, но с различни учители.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    е, найв, и аз се чудя защо изобщо спорим, щом нещата са толкова субективни и индивидуални.

и пантер, евала (( :

По мое мнение МИО не си заслужава... Освен ако не искаш да запишеш висше просто за да имаш някаква диплома след като 4 години си щракала с пръсти. Аз уча меидицина и да ти кажа имам доста колеги, които преди това са завършили една или друга икономическа специалност, но са осъзнали , че с нея нямат особено цветущо бъдеще и сега учат медицина. И да ти кажа аз сега съм 2 курс медицина и колкото по - нагоре отивам толкова повече се убеждавам, че това дали те е бивало или не чак толкова по биология и химия в гимназията няма толкова голямо значение. Все пак трябва да се подготвиш добре, за да те приемат, но колкото по - нагоре отиваш толкова повече нещата се отдалечават от гимназиалните предмети и стават по- интересни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Или когато трябва да науча абсолютно всички градове и села в Югозападния регион.
    Дааа, такива задачи винаги са криели огромен смисъл. Любимото ми беше, когато трябваше да научим точния брой на свинете в България според учебник, писан преди 10 години. ВЪРХЪТ беше!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е.
    Мога да си я окача в тоалетната за случая, когато свърши тоалетната хартия и ме мързи да ида до магазина.
    Същата работа и с тая пародия, наречена езикова диплома по немски, дето я полага целия свят и германците имаха егати стандартите, определено разстояние между редовете и на баба им хвърчилото.
    Оценявам нещата според количеството усилия, които съм вложила.
    Както вече казах- заради това мислене държавата е в такова състояние. Оценките и знанията са без значение, голяма работа, че някой е постигнал отлична диплома или изобщо нещо в живота си, ние само ще му завиждаме и няма да се стремим към неговите успехи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си