.
Затворена тема
Страница 125 от 157 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ei go gei pederasa dokazatelstvoto.
    Ei takiva gi nabutaha prez prehoda vuv vlastta i za tova dnes izchezvame.

Utre turciq shte reshi da si vurne kurdjali, zashtoto tui ili inache veche ne i puka ot evropeiskite i amerikanskite pravila na turcite, a suiza shte se e razpadnal, puk rusiq shte se e otrekala ot nas, ta, da, nie nqma da mojem da se zashtitim po nikakuv nachin.

Cqla evropa investira v armiqta, mnogo evropeiski durjavi imat zapazeni kazarmi, a vie murzelivite ni pichki, samo obrichate pokoleniqta na gibel.
    Абе момче, ти не можеш да изкараш и 2 месеца в казармата.
    Армията иска пари, които заради фалиралата идеология на Русия ние нямаме.
    Фалит след фалит. Браво на СССР“

Мега фен
    дае така ще се разпадне НАТО нали :Д:Д:Д ретард
    щото що ? голям интерес имат германия, сащ, франция и англия да се пуцат, нали ;д ?

като не ти изнася отивай в русия
    като е пълно с 'такива като мен' в Б-я нз кво правиш тук. Нали българите са прости, държавата ни е кенеф + тва се кефиш на раша. Мен ми се струва, че не ти е сред нас мястото. Айде - терминал 2 и към сиберия

Falit sled falit za nas i rusiq, ot dve desetiletiq i nito pomen za promqna , a v sushtoto vreme zapada go namazva vse poveche.
    Taka e, nqm da imame pari i da dishame.

Ne, aurise, shteti se s defender da izbqgame , ama nema.
    I, v dvata sluchaq nqma da vidish dobro. Dobre si mislite, che ste hvanali sudjuka, ama mesarnicata falira, ciganite razgrabiha mesoto.

Мега фен
    няма да видя добро ;ддд
    ох, ако знаеше, сигурно щеше да се пукаш от яд ;д;д;д

Jalki primitivni vuglerodni suedineniq, govoreshti mi za qdove i znanie. Mnogo oshte ima da napredvate, oshte ste zavisimi ot drebnite, purvichni, jivotinski kaprizi.

Ne sym viziral teb, ami durjavata,

anonymous895156
    Guest
    :/

Мега фен
    Аурисе, винаги съм искал да те питам щом одобряваш хомосексуализма като нещо нормално и добро, какво тогава те възпира самия ти да станеш гей. Как може да одобряваш нещо, което ти самия не искаш да си, това не означа ли, че си един вид лицемер пред обществото, като казваш, че го одобряваш.

Защо не искаш да си гей, защото не ти харесва ли, а щом не ти харесва, тогава, защо казваш, че е нещо добро, баси лицемерното звучиш.
    Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 21:57

anonymous895156
    Guest
    тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп

anonymous895156
    Guest
    нарочно ли го правиш?

Мега фен
    ами............................................ ......................... дааа,

ПП: но не с лоши намерения...
    а и отдавна не съм си говорил с тебе
    Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 22:32

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    нарочно ли го правиш?
    Добре бе, сега ще кажеш, че е вродено, ами то и да си футболист е вроден талант, ама всяко дете се пробва да стане футболист, въпреки, че накрая може и да не стане.

Ауриса що не се пробва, то и труд трябва, не само думи, трябва да се пробва, да се развива в тази насока, т.е. може да има талантлив гей в гейството, но без труд не става.

Ауриса да положи труд, инициатива и сухи тренировки под наблюдение на треньор или специалист, да се види има ли талант.

Не иска ли, кво?...
    Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 21:56

anonymous708973
    Guest
    тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп
    Ей как искам на тва да му ударя един Like.

Мега фен Аватара на draid
    Ама ми е много интересно как едните седят и разправят, че Русия е фалирала, на другите Русия им е виновна за нашата армия, трети разпадат НАТО... Не вдявате ли, че в момента в световен мащаб всичко се крепи на баланса между изтока и запада ? Няма ситуация в която САЩ "побеждава" Русия, няма и обратната ситуация. Докато има баланс между двете държави ще има и мир, в момента в който тоя баланс се наруши ще страда цялото човечество.

Мега фен
    То май излиза, че който одобрява гейството си е един вид скрит, потенциален хомосексуалист, въпреки, че външно може да не е, но вътрешно само си чака нещо да му отключи желанието и що да не пробва.
    Това е все едно в хранителния магазин като влезнеш има много готини на външен вид неща, които преди да ги опиташ не можеш да разбереш дали ще ми харесват на вкус и дали са за мене, освен ако някой не ми каже че тази храна е отрова, тогава може и без да я опитвам да разбера, че не става, но при Ауриса примерно храната е одобрена за качествена, следователно остава само опита, не виждам какво го задържа, дори като се позамисля почти съм уверен, че вече е опитвал..
    Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 08:21

Мега фен
    ако правилно съм те разбрал сравняваш хомосексуалността с отрова
    иначе никакъв проблем нямаш с различните хора и не им мислиш лошото нали ;д

я кажи за православния хомосексуализъм какво ти е мнението -- да не излезе накрая, че и педали да са, ако са северноазиатски, няма проблем

и аз като се позамисля сигурно нищо не те спира да смучеш топла сперма от на путин чучура

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хора добре че не управлявате някоя друга държава

вече да сте ни затрили
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    То май излиза, че който одобрява гейството си е един вид скрит, потенциален хомосексуалист, въпреки, че външно може да не е, но вътрешно само си чака нещо да му отключи желанието и що да не пробва.
    Ти нали одобряваш жените? Що не пробваш да станеш една?

Мега фен
    Това е все едно в хранителния магазин като влезнеш има много готини на външен вид неща, които преди да ги опиташ не можеш да разбереш дали ще ми харесват на вкус и дали са за мене, освен ако някой не ми каже че тази храна е отрова, тогава може и без да я опитвам да разбера, че не става, но при Ауриса примерно храната е одобрена за качествена, следователно остава само опита, не виждам какво го задържа, дори като се позамисля почти съм уверен, че вече е опитвал..
    Ти като подкрепяш убийци, защо не станеш убиец?
    Последно редактирано от Aeternal : 12-23-2014 на 10:14

Мега фен Аватара на an7raks
    Аурисе, винаги съм искал да те питам щом одобряваш хомосексуализма като нещо нормално и добро, какво тогава те възпира самия ти да станеш гей. Как може да одобряваш нещо, което ти самия не искаш да си, това не означа ли, че си един вид лицемер пред обществото, като казваш, че го одобряваш.

Защо не искаш да си гей, защото не ти харесва ли, а щом не ти харесва, тогава, защо казваш, че е нещо добро, баси лицемерното звучиш.
    За пореден път се изумявам какъв идиот си...
    Кое му е лицемерното на това да не ти пука кой къде си вре патката?
    И аз мразя педалите, ама това е просто, щото са ми противни като хора... Нищо общо с това, че ебът мъже...

Gadni kopilita, evrei, pedali , mrete be

predpochitam da prodam rodinata , otkolkoito da q upravlqvat vechno mindili.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Gadni kopilita, evrei, pedali , mrete be

predpochitam da prodam rodinata , otkolkoito da q upravlqvat vechno mindili.
    Щото всички са продажници като теб ни управляват миндили.
    Направи си харакири.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    мразя педалите
    прикрит хомосексуализъм, комплекси или ирационална фобия, която не се опитваш да поправиш?

Ne, zashtoto ostavqme da ni pupravlqvat evrei kato solomon pasi i dr pedali, koito vie gi izbirate, che ne vijdam kva e razlikata.
    Po vreme na rashanite e bilo po dobre.

Мега фен
    прикрит хомосексуализъм, комплекси или ирационална фобия, която не се опитваш да поправиш?
    Аз като не ги мразя, ама ги намирам за гнусни, кво да правя? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си