- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
дае така ще се разпадне НАТО нали :Д:Д:Д ретард
щото що ? голям интерес имат германия, сащ, франция и англия да се пуцат, нали ;д ?
като не ти изнася отивай в русия
като е пълно с 'такива като мен' в Б-я нз кво правиш тук. Нали българите са прости, държавата ни е кенеф + тва се кефиш на раша. Мен ми се струва, че не ти е сред нас мястото. Айде - терминал 2 и към сиберия
Falit sled falit za nas i rusiq, ot dve desetiletiq i nito pomen za promqna , a v sushtoto vreme zapada go namazva vse poveche.
Taka e, nqm da imame pari i da dishame.
Ne, aurise, shteti se s defender da izbqgame , ama nema.
I, v dvata sluchaq nqma da vidish dobro. Dobre si mislite, che ste hvanali sudjuka, ama mesarnicata falira, ciganite razgrabiha mesoto.
няма да видя добро ;ддд
ох, ако знаеше, сигурно щеше да се пукаш от яд ;д;д;д
Jalki primitivni vuglerodni suedineniq, govoreshti mi za qdove i znanie. Mnogo oshte ima da napredvate, oshte ste zavisimi ot drebnite, purvichni, jivotinski kaprizi.
Ne sym viziral teb, ami durjavata,
:/
Аурисе, винаги съм искал да те питам щом одобряваш хомосексуализма като нещо нормално и добро, какво тогава те възпира самия ти да станеш гей. Как може да одобряваш нещо, което ти самия не искаш да си, това не означа ли, че си един вид лицемер пред обществото, като казваш, че го одобряваш.
Защо не искаш да си гей, защото не ти харесва ли, а щом не ти харесва, тогава, защо казваш, че е нещо добро, баси лицемерното звучиш.
Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 21:57
тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп
нарочно ли го правиш?
ами............................................ ......................... дааа,
ПП: но не с лоши намерения...
а и отдавна не съм си говорил с тебе
Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 22:32
Добре бе, сега ще кажеш, че е вродено, ами то и да си футболист е вроден талант, ама всяко дете се пробва да стане футболист, въпреки, че накрая може и да не стане.
Ауриса що не се пробва, то и труд трябва, не само думи, трябва да се пробва, да се развива в тази насока, т.е. може да има талантлив гей в гейството, но без труд не става.
Ауриса да положи труд, инициатива и сухи тренировки под наблюдение на треньор или специалист, да се види има ли талант.
Не иска ли, кво?...
Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 21:56
Ама ми е много интересно как едните седят и разправят, че Русия е фалирала, на другите Русия им е виновна за нашата армия, трети разпадат НАТО... Не вдявате ли, че в момента в световен мащаб всичко се крепи на баланса между изтока и запада ? Няма ситуация в която САЩ "побеждава" Русия, няма и обратната ситуация. Докато има баланс между двете държави ще има и мир, в момента в който тоя баланс се наруши ще страда цялото човечество.
То май излиза, че който одобрява гейството си е един вид скрит, потенциален хомосексуалист, въпреки, че външно може да не е, но вътрешно само си чака нещо да му отключи желанието и що да не пробва.
Това е все едно в хранителния магазин като влезнеш има много готини на външен вид неща, които преди да ги опиташ не можеш да разбереш дали ще ми харесват на вкус и дали са за мене, освен ако някой не ми каже че тази храна е отрова, тогава може и без да я опитвам да разбера, че не става, но при Ауриса примерно храната е одобрена за качествена, следователно остава само опита, не виждам какво го задържа, дори като се позамисля почти съм уверен, че вече е опитвал..
Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 08:21
ако правилно съм те разбрал сравняваш хомосексуалността с отрова
иначе никакъв проблем нямаш с различните хора и не им мислиш лошото нали ;д
я кажи за православния хомосексуализъм какво ти е мнението -- да не излезе накрая, че и педали да са, ако са северноазиатски, няма проблем
и аз като се позамисля сигурно нищо не те спира да смучеш топла сперма от на путин чучура
хора добре че не управлявате някоя друга държава
вече да сте ни затрили
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Gadni kopilita, evrei, pedali , mrete be
predpochitam da prodam rodinata , otkolkoito da q upravlqvat vechno mindili.![]()
Ne, zashtoto ostavqme da ni pupravlqvat evrei kato solomon pasi i dr pedali, koito vie gi izbirate, che ne vijdam kva e razlikata.
Po vreme na rashanite e bilo po dobre.![]()