- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
като се замисля в последните има няма 1000г който е пипнал Русия е ял един дебел напукан дълъг *****
сега пак я барат да видим
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чак пък кур
я си припомни бързо бързо през първата световна какво става
а втората да не я печелят сами ? германия хем на 3 фронта воюва, хем щатите им спускат оръжия на пияните братушки
не е баш като да са велики войници или нещо. покриват се мишоците и чакат да дойде зимата лмао
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 18:16
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Vtorata svetovna rusiq kakto e razhlabena germancite na dva puti ne mogat da zavladeqt rusiq, zashtoto v reshitelnite bitki rusnacite bukvalno se jertvat s hilqdi ubiti i vsichki duhom v imeto na rusiq. Neshto, koeto sme pravili nqkoga i bulgarite, koito dnes samo che otdavna sme se promenili.
Fakt e, che s, ili bez podkrepa, rusiq pomita vsichko do germaniq...
африка гб и русия имах предвид ; ако ще спориш си помисли хубаво, 'щото ми е ясно, че можеш да се заядеш, ама няма да е нито продуктивно, нито коректно
докато чета за всв, възползвай се и ти да почетеш за руско-турските войни ; 10-15 бяха на брой ако не греша
и шведите са ги пердашили, и германците, и французите, и австрийците. че даже и поляците. финландците няма и да ги коментирам - знаеш какво се случва през всв предполагам.
та тъй. руският войник == арктически щраус
друго си е да си печелиш войните в море от кръвта на собствения ти народ лмао
велики
даже тая от 1878 щяха да загубят ако не бяха нашите опълченци (и колкото и невероятно да звучи, не е просто пропаганда)
нали ... 'щото каза, че който се е захванал с русия си е патил, ама не стоят баш така нещата
duhom da http://en.wikipedia.org/wiki/Order_No._227ashtoto v reshitelnite bitki rusnacite bukvalno se jertvat s hilqdi ubiti i vsichki duhom v imeto na rusiq.
to4no duhom e 6e znae6, kele6
да си заливаш собствената армия със снаряди ако отстъпва; ей т'ва е. Хитлер е като малко момиченце пред тая шепа ненормалници. И до ден днешен са си същите. Виж ги как си отглеждат фашисти колкото да не пуснат властта
Последно редактирано от Auriss : 12-23-2014 на 18:31
знаеше ли впрочем, че руските селяни приветстват германската войска като освободители лололо ?
добре сега пък ми прочети коментара пак ама предния да видиш че говоря за войните в които Русия е била нападната
така да го кажем де щото е ясно че няма да се сетиш щото едно е да бараш русия друго е тая да те бара макар че пак не е тръпка
но и ще ти кажа защо руския войник е опасен
защото на всяка военна хитрост руснаците могат да отговорят с непредсказуема глупост
иначе хайде да спорим на тема руско турска война(1877г-78г а не 1878г както ти каза) или втора световна или първа
и сега ми отговори на въпроса защо след като русия не е подготвена за война напада турция
и каква е разликата в оръжието използвано от турците и от руснаците
относно втора световна да не си мислиш че 3г е било зима?
сега да те питам как се обезврежда руски танк и как немски
авиацията на германците и тази на руснаците
немски флот руски флот
тактическа подготовка
и технологичен напредък
каква е била идеята да пуснеш група войници да бягат срещу врага невъоръжени
целева дейност на щрафбата
защо пътищата в русия са лоши
и не ми говори за жертви и жива сила това са думите на Жуков в русия войници много ще се намерят
колко са жервтите на едните и другите все тая русия е била победител накрая
ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 19:01
To na vsqkude e praktika, otstupilite da se ubivat ot svoi.
Rusnacite davat mnogo jertvi, pak povtarqm , vuobshte ne se vprqgam v podrobnosti kolko loshi upraavnici i vojdove imali, makar che te taka sa vuzpitani, tova znaqt, v tova si vqrvat, ama vuprosa beshe zadaden ne kum tqh, ami kum tva, che vsichki nacii v kraina smetka ne pobejdavat rusiq, osirat se i bivt okupirani hubavichko![]()
нищо не разбирам от танкове, лодки и антични пушки. Мисля и ти, но вероятно си прочел нечие мнение / книга и ще ми рецитираш. Ще си го спестя.
Не съм те разбрал иначе. Ще звънна едно телефонче на обама да го предупредя, че другаря путин се е запасил с още 20 милиона фашисти и е готов да печели войната. За максимален ефект да праща войската ноември месец по тениски и в съотношение 1 към 30.
edit; забравих
я драсни впрочем, че ми е интересно.и сега ми отговори на въпроса защо след като русия не е подготвена за война напада турция
аз не спирам да се чудя какво ли щеше да е ако австро-унгарците бяха нахлули вместо северноазиатските пияндурници, ама политика ... кво да се прави
Последно редактирано от Auriss : 12-23-2014 на 19:05
приятелче аз си имам колекция от старинни оръжия (антични пушки) мога както да разглабям така и да ги използвам
относно танкове и лодките отново грешиш щото не си мисли че се интересувам само от пушки
и аз не само съм чел това онова също така и съм виждал
иначе в темата точно тая развих малко за руското оръжие можеш да прочетеш
ще ми отговориш ли въпросите в предните постове за да продължим спора в който няма да мога да кажа нищо свястно?
ох да ти каза че нищо не разбираш
и така и така ме нарече келеш един келеш знае повече от теб
по същия начин внимавай как наричаш победения и победителя
колкото по-силен е врага толкова по-голяма е победата
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 19:09
климатик, кораб, харитов ... колко акаунта имаш бе момко ?и така и така ме нарече келеш един келеш знае повече от теб
или тоя път ти си този, който не чете, 'щото нямам спомен да съм те обиждал ... или действително си профил на климатика, в който случай е излишно да те обиждам
на кой въпрос искаш да ти отговоря ? питаш ме там за някви лодки танкове и тактики ... ако искаш да се похвалиш с познанията си - be my guest дето се вика, ама слабо ме интересуват тези неща мен
преди ме бъркаха с антракса сега с разни климатици и кораби свикнал съм
и искам на всички защо мислиш ги задавам изтъкна се като човек чел за войните в които те питах и даже ме караше и аз да чета да се образовам
но оставам с впечатлението че си един с голям гол тумбак и два празни колта на него
или както казах въздух под налягане
ето че нищо не знаеш за войните за които беше много ербат
с нетърпение искам да видя какво ще изхленчиш в следващия си пост
и няма значение какво те интересува
един военен тактик ще се заинтересува от тези въпроси ако трябва да воюва с някого
виж са к'ъв ти е проблемът
аз коментирам политиката на въпросната държава, а ти ме занимаваш с т'ва от к'ва сплав са си правили каските
Не съм твърдял, че съм квото и да било. Нещо май съм ти зачекнал егото на 'военен тактик', извинявам се за което.
Един гугъл сърч ще ми потвърди думите - гърчили са ги руснаците не веднъж, а където са печелили е било с мизерни тактики и колосални жертви. Спори с т'ва твърдение като ти е мерак, ама не ме занимавай с лодки и пушки ако обичаш.
а сега сме говорили за друго
сигурно са казали на Хитлер ''ае Адолф те ни биха с някви мизерни тактики и колосални жертви кво ти пука ве пич''
това е война тук няма правила и победата няма цена няма хуманност единствената печалба която можеш да имаш от нея е да я преживееш
сега си задай същите въпроси които ти зададох само че ги насочи за 21век +
икономическа сила
природни ресурси
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 19:47
викаш аз не чета ?та тъй. руският войник == арктически щраус
друго си е да си печелиш войните в море от кръвта на собствения ти народ лмао
велики
даже тая от 1878 щяха да загубят ако не бяха нашите опълченци (и колкото и невероятно да звучи, не е просто пропаганда)![]()
ох, стига си едитва мненията по 20 пъти, само ми пищят приставките за хрома
хайде като си мераклия, осветли ме за положението в централна азия /визирам -станските държави/ и отношенията между китай и русия. И като си почнал, може и за тези китай-сащ да напишеш нещо мъдро
предполагам работната ръка влиза в графа 'икономическа сила' - как ще коментираш отрицателния прираст в страната (1 милион на година РОФЛ) и прогнозите, че до 2016 страната ще загуби 10 милиона работници ?
To nie sme bili trugnali da zavladqvame carigrad.
ama koi politik togava ni e upravlqval, da ne bi, nqkii rusnak.![]()