.
Затворена тема
Страница 150 от 354 ПървиПърви ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 726 до 3 750 от общо 8834
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

anonymous708973
    Guest
    ^Ей, ама много обичам така. Като не си била съгласна, да си казала, аз попитах.

Град
    София, България

anonymous708973
    Guest

Град
    София, България

//това е по-забавно, отколкото който и да е отговор на Лиланда..

Мега фен Аватара на galaxy29

a това е по-забавно, отколкото който и да е твой отговор

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Пантерата реши да остави "подарък" за интересните въпроси. ДД-то не знам какво мрънка обаче, в една категория е с Лила.

Град
    София, България

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Лила.
    И аз те обичам, душата. ;3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Пантерата реши да остави "подарък" за интересните въпроси. ДД-то не знам какво мрънка обаче, в една категория е с Лила.
    Не, исках някой, който да ви е интересен на вас. Попитах, никой не се отзова, тя изяви желание, логично ми се стори да е тя.
    Не очаквах обаче възражения на големи хора, изразени с гифчета някак. Ей така се е появил лафът за сливите.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, исках някой, който да ви е интересен на вас. Попитах, никой не се отзова, тя изяви желание, логично ми се стори да е тя.
    Не очаквах обаче възражения на големи хора, изразени с гифчета някак. Ей така се е появил лафът за сливите.
    Като цяло, както каза и ти в началото, причините ми са чисто егоистични. Щом не ме искате, няма проблем, аз самата попитах дали е така все пак. Едва ли мога да кажа нещо по въпроса де.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако ти се занимава, цитирай най-интересните въпроси, на които си отговаряла и дай тогавашните и сегашните си отговори. Ще ми е любопитно да прочета дали наистина има промяна в мисленето ти.

Това е добра идея между другото. ^^ Окей, започвам да търся.

Ако беше учен, какво щеше да се опиташ да изобретиш?
    Предишен отговор: Машина за клониране.
    Сегашен отговор: В момента, честно казано, не съм сигурна каква би била идеята ми, но далеч не бих казала машина за клониране, машина на времето или нещо такова. Може би по-скоро мисълта ми се насочва към лекарство против рак в напреднал стадий например.

Бориш ли се до последно,или се предаваш ,защото не виждаш проява на интерес от другата страна?
    Предишен отговор: Боря се.
    Сегашен отговор: В последните около 6 месеца съм забелязала, че точно това доста се е променило в мен. Някак си след като се случиха някои неща, започнах да не се интересувам толкова когато даден човек реши да ме обвини в нещо, което не съм направила. Преди доста ми пукаше за това, случвало се е да обърна света само и само за да докажа, че не съм виновна. През последната година ми се случи да оставя двама човека зад гърба си без много обяснения и без да тая напразни надежди, че нещо ще се промени. Лично за себе си смятам, че това е доста положителна промяна.

Какъв е идеалният мъж?
    Предишен отговор: Козирог.
    Сегашен отговор: БОЖЕ МИЛИ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ СЪМ ОТГОВОРИЛА ТАКА. О.О Зодиите са най-малкото нещо, което ме интересува, силно се надявам да не съм била сериозна хаха. :Д Иначе идеалният мъж едва ли съществува дори в някаква по-изкривена реалност. В момента дори и да кажа, че идеалният мъж е човекът до мен, ще съм доста далеч от истината. Между впрочем помня, че имах много праволинейно мнение относно това. Тоест смятах, че едни точноопределени качества показват дали даден мъж/момче е идеален или не. Днес съм доста далеч от тази мисъл, дори не мога да повярвам, че съм била толкова заблудена.

Страх ли те е от смъртта? *и впоследствие разразилия се спор*
    Тогавашният ми отговор беше не, но не ме е било страх от нищо толкова, колкото ме е страх именно от смъртта през последните няколко месеца. Не толкова от моята, колкото от тази на близките ми обаче. Както беше казал Чачо тогава, ако знам, че смъртта ми е близо, със сигурност няма да съм толкова уверена в отговора си.

Понеже ми се е случвало да напиша дълго мнение и форумът да ми го прецака, засега поствам само това и продължавам да отговарям.

anonymous708973
    Guest
    Ха, това беше доста добра идея от страна на Спирита!

Държиш ли да ти плащат сметката? А прави ли ти добро впечатление, ако го правят?
    ПО: Не държа, но би ми направило добро впечатление.
    СО: Между другото с приятеля ми имахме спор по тази тема преди време. Като цяло е знак на уважение, дори много оценявам, че го прави /или че поне се опитва /, но не искам да го охарчвам. Помня погледа му като беше отишъл до тоалетната веднъж и аз през това време бях платила сметката, понеже миналите няколко пъти той се беше изинатил достатъчно, че да плати той. Мнението ми не е особено променено, дори бих казала, че е същото, с изключение на това, че "Не държа" се е превърнало в "Предпочитам да си делим сметката, при положение че сме толкова близки". Тоест би ми направило добро впечатление, ако все още сме в стадий "нека видим дали ще се получат нещата". Много го разтегнах този въпрос, затова спирам до тук.

Ако си харесаш някого, сама ли ще се запознаеш с него или предпочиташ общ познат да ви запознае?
    ПО: Предпочитам общ познат да ни запознае. Макар че бих поела инициативата и да го направя сама.
    СО: *мазна усмивка* :Д Интересен факт - с приятеля ми се запознахме по моя инициатива. Като цяло съм много срамежлива, но винаги съм си мислела, че ако ми се наложи да се запозная с момче, което ми изглежда добре, ще съм готова да поема инициативата. Е, оказа се, че не е точно така. Самото запознанство стана с много бутане от страна на една съученичка и с най-тъпото измъкване от моя страна впоследствие. Малко по-късно той ме беше разпитвал защо съм решила да го попитам за името му и ме беше адски срам като се наложи да му кажа истината. Та в този ред на мисли, със сигурност първото би било по-добра идея за мен.

Стигнах до края на въпросите, съжалявам.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това ДД и голям човек в едно изречение недей го слага.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Lilanda

от колко време сте заедно
    забавна случка/случки
    някоя конфузна
    използвате ли мили обръщения

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    любими потребители, а най-антипатични?
    любими филм/книга/песен/режисьор/цитат/група/актьор/актриса. обоснови избора си
    мото?
    ако беше цвят, какъв щеше да си? /какво символизира
    вярваш ли в съдбата/кармата?
    странни навици
    как релаксираш?
    колко връзки си имала?
    девствена ли си?
    опиши ми прелюдията /преди същинската част/
    каква ще станеш като пораснеш голяма, хах?
    спортуваш ли? какви спортове харесваш /да гледаш и практикуваш/? веща ли си в тях?
    сори, ако се повтарят въпроси, не съм чела другите

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Lilanda

от колко време сте заедно Още малко и ще ги докараме 3 месеца.
    забавна случка/случки С него ли имаш предвид или по принцип? Понеже си написала случка/случки, ще ти разкажа една с него и една по принцип. :Д С него ми е мноооого трудно да се сетя нещо супер изпъкващо, понеже двамата като се съберем, се попикаваме от смях. Имаме си и някакви наши си неща, които и да ви обясня за какво иде реч, едва ли ще ме разберете. Но да речем че следната история е малко по-изпъкваща: Обикновено втора смяна след училище той ме чака долу. Веднъж обаче се наложи да отида да го пресрещна, понеже бях свършила малко по-рано и малко след като се засякохме, видяхме неговата бивша и моя сегашна госпожа по БЕЛ. Бяхме под ръчичка и госпожата доста се изненада. Първата ѝ реакция беше "А, Радостинчо, какво правиш с моята Злателина?", а той отговори "Това е моята Злателина, госпожо". Разговорът беше хем забавен, хем конфузен хаха. После той ми каза, че вече каквото и да направя в час, тя ще ми споменава нещо за него. Все още не се е случило, но да видим.
    Друга случка: С една приятелка си бяхме хванали такси от морската до центъра, понеже закъснявахме за училище. Тя плаща в таксито, казва ми, че после ще ѝ дам парите, става и ми затваря вратата буквално под носа. До ден днешен като ѝ кажа "Помниш ли в таксито...", се залива от смях. :Д На мен вече не ми е толкова забавно все пак. ;с

някоя конфузна Това, което казах по-горе хаха. Друга иначе...Вървя с мама по улицата и срещаме някаква нейна позната /и двете не я помним обаче/. Тя ни заговаря, казва колко съм пораснала, пита как е брат ми, а с мама седим и не можем да вземем решение, понеже и двете не помним коя е тази жена. Няколко дена по-късно я срещнахме отново заедно с тати и аз го попитах коя е. Оказа се, че ни е супер близка роднина. Стана ни супер кофти като разбрахме...
    използвате ли мили обръщения Изключииииително много. Единственото време, в което си говорим по име е пред приятелите ми/му и пред родителите, разбира се. Което при нас е сравнително рядко, през повечето време сме насаме. ;д
    .

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    любими потребители, а най-антипатични? Преди имах някакво антипатично мнение за Пантерката, но съм забелязала някаква много положителна промяна в нея, а и тя сама каза, че има такава, така че вече и тя се вписва в графа любими. Други любимци са ми Чачо, Аурис, НомНомНом, Тори, Антракса, с Харитов си имаме лични взаимоотношения, но не мисля, че това пречи да го сложа тук. Фишъра също напоследък ми се струва не толкова тролещ, пък и съм забелязала, че е доста умен, стига да прояви желание. Единствено за Рагиол се сещам да ми е оставил някакво по-лошо впечатление иначе.
    любими филм/книга/песен/режисьор/цитат/група/актьор/актриса. обоснови избора си След като изгледах Люси, със сигурност застана на първо място. Това са неща, които винаги съм смятала за страшно интересни, а филмът ги засяга в абсолютно всички аспекти, в които трябва. Друг филм, който изгледах сравнително наскоро и мога да кажа, че ми е сред любимите е Unsere mütter, unsere vater. Силно го препоръчвам на феновете на военните филми, няма да съжалявате! Любимата ми книга също е наскоропрочетено четиво - на Стивън Кинг "Сейлъм'с Лот". Всичко е изпипано до последния детайл, както във всяка една творба на Кинг. За песен мога да изброявам до утре, наистина нямам конкретна любима. За Режисьор залагам на Спилбърг с двете ръце и двата крака! Като цяло и цитатите са страаашно много, но в момента в ума ми се върти "Има две възможности: Да сме сами във Вселената или да не сме. И двете са еднакво страшни". Не мисля, че трябва да обяснявам кой знае колко защо, то си е ясно. Групата е three days grace. Просто съм израстнала с тях, не мога да се откажа от тях толкова лесно. :Д Актьорите са мноооооого - Мат Деймън, Хенри Иан Кузик, дори Джъстин Тимбърлейк мнооого ми харесва като актьор. Актрисите също са доста, в момента в главата ми се върти само Анджелина Джоли обаче.
    мото? По някаква случайност мотото ми съвпада с това на зодията. "Аз мога, стига да проявя желание".
    ако беше цвят, какъв щеше да си? /какво символизира Червеното както е любимият ми цвят, така и показва най-много същността ми. Символизира ярост. Със сигурност това е вътрешното ми аз.
    вярваш ли в съдбата/кармата? Не. Далеч съм от мисълта, че всичко ни е предначертано и че дадено нещо ще се случи, ако ни е писано. Вярвам по-скоро в това, че човек сам избира пътя си, независимо дали го осъзнава или не.
    странни навици Тук ме затрудни. о.о Майка ми често ми прави забележка, че се чеша без да ме сърби буквално. Въобще не се усещам обаче. Обичам да си пукам пръстите също, ако се брои за навик.
    как релаксираш? Музика под каквато и да е форма - я пея, я свиря, я слушам. Обичам и просто да лежа и да си мисля разни простотии.
    колко връзки си имала? По-сериозни 2, включително и сегашната ми, другите не ги считам много много.
    девствена ли си? Нааааайн.
    опиши ми прелюдията /преди същинската част/ Въпроси като за горещ стол хаха. Със сигурност участват много целувки, още повече нежност и мноооого бавни и 'изкушаващи' действия. Бих казала, че ми е фетиш дори хаха.
    каква ще станеш като пораснеш голяма, хах? Напоследък съм доста объркана относно това. Доста мислих за програмистка, но пък някак си това не може да измести мечтата ми да стана хотелиер. И от двете по малко може би.
    спортуваш ли? какви спортове харесваш /да гледаш и практикуваш/? веща ли си в тях? Спортувам е силно казано. Правя едни упражнения в нас, тоест преди правех, трябва пак да ги започна. А иначе обожааааавам волейбол. Преди тренирах дори, но отборът се разпадна. ;с Обичам да гледам отново волейбол, футбол, снукър иии баскет може би. Фигурно пързаляне също.
    сори, ако се повтарят въпроси, не съм чела другите
    Мерси за въпросите. ;3

Мега фен Аватара на draid
    Страх ли те е да не умреш и как ще умреш ?

anonymous895156
    Guest
    хобита
    интереси
    любими книга и филм
    защо
    какво предпочиташ - да гледаш филм или да четеш книга
    как ще реагираш, ако откриеш, че си стерилна
    има ли някакво значение дали детето ти ще носи твоите гени
    нужно ли ти е да се доказваш пред (не)познати и защо
    не говори ли желанието за социално одобрение на всяка цена за известна комплексираност
    имаш ли комплекси
    как би реагирала при изневяра от страна на любимия човек
    ориентирала ли си се кариерно
    има ли някакъв смисъл да учиш това, което ти се преподава в училище
    различаваш ли знанието от образованието
    противна ли ти е идеята да работиш за някого
    къде ще емигрираш
    би ли пробвала полиамория
    същият въпрос за авторитетите
    държиш ли на външния вид на хората около теб (не говоря само за елементарни навици и поддръжка)
    случвало ли се е да се държиш арогантно
    за много постъпки ли съжаляваш
    атеист ли си
    спиритуална ли си
    защо астрология
    наблюдавала ли си паранормални аномалии около себе си и имаш ли разумно обяснение за тях
    имала ли си несподелена любов
    извънземни?
    има ли универсален закон във вселената, от който не можем да избягаме
    защо сме единствените ирационални същества сред безкрайно рационалната действителност, която ни заобикаля
    мислиш ли, че хората, които обичаш, са нещо по-различно от сетове електрически импулси, генерирани някъде в мозъка ти, които визуализират някакви образи (да се чете оцветени по RGB модел светещи точки) в първичната ти памет ти и отключват програми, които те карат да отделиш малко допамин и да почувстваш временно удовлетворение? не е ли реалността точно това? от тази гледна точка - с какво това, което виждаш сега, е по-реално от драконите, които те навестяват в 4:20, чудовищата от съня ти и т.н.?
    ясно е, че живеем в своеобразна матрица, та - можем ли да я манипулираме отвътре и какво има извън нея? би ли се прехвърлила в друга матрица (паралелна вселена), ако имаше възможността?
    кой е въпросът, свалил хората от банановите дървета
    какво е човекът
    а свръхчовекът?
    коя е най-голямата трагедия около човека?
    а най-големият му недостатък?
    харесваш ли философията
    сами ли пишем книгата на живота си
    по отношение на какво имаш предразсъдъци
    какво може да те ядоса
    би ли се омъжила за би/пансексуален?
    а за транс-?
    Последно редактирано от dimitar., : 01-02-2015 на 20:23

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Страх ли те е да не умреш и как ще умреш ?
    Отчасти отговорих на този въпрос, май не бях толкова конкретна обаче, затова ще отговоря пак. Страх ме е да умра, да. Относно как - по какъвто и да е начин, ще е ужасяващо. Силно си мечтая, когато дойде време за това, да заспя и да не се събудя просто.

Ахаах то щото вие сте много интересни и зрели ,идиоти.

Лин хайде и от няколко въпроса^^обаче извинявай ако се повтарят просто не ми се рови да гледам другите въпроси

1 Как би реагирала ако дъщерята е влюбена в жена?
    2 Би ли зарязала всичко тук за ново начало извън България
    3 Смяташ ли че любовта трое цяло живот?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си