- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Извинявай, няма вече :*
Како.
/виж, другите ти викат "лелче" о.О
И все пак т'ва е тийнпроблем, а не застаряващи-лелички-преживяват-криза-на-средната-възраст-проблем.
КакаДи и леля Калпазанка, са готини баби though :*
Аз самият след 2 дни, вече няма да съм тийн, чак ми е тъпо![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ша ви намеря по айпи и ша ви пратя мутри! С много поздрави от леля ви и баба ви калпазанка!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Как е училище?
Кво мислят вашите за гаджето ти?
Какво не обичаш?
Какво обичаш.НЕ кого?
Сладко или солено.
Трудно ли казваш "не"?
maDamn
Аз в 90 да не каже в 99% не вярвам на просто случайностите.Какво да се прави?
Иначе да,прецкаха се нещата при първите ни уговорки,прецакваха се и при вторите,отвреме навреме се връщаше тази тема и отвреме навреме пак се забравяше,И така около 2 години и половина.Докато един ден не стана така че макар за кратко успяхме да се сихронизираме.Ами...явно така беше писано.И се видяхме, пък макар и за кратко.Прекарахме си много добре...мисля.И така.И все още си общуваме.И...някога може и пак да се видим,може и за по-дълго.Но всъщност ти с леко ироничният си пост ме накара и за това да се замисля.Каква е вероятността на случайност разстоянието между родните места на двама души да не е малко.Около половин България.Обаче така да са се развили нещата че разстоянието бая се е скъсило,защото тя е дошла в друг град.Една от най-отдалечените части на този град от неговият.Обаче пък се разбира,че случайно и баба му има апартамент на около 2-3 спирки разстояние там.Впоследствие и брат му си ремонтира една стаичка на апртамента и започва да живее през седмицата там.За около 3 години той не ходи там,а ако ходи е с родителите си или нещо да върши работа там с тях.Нещата обаче така се подреждат,че последните няколко месеца той 3 пъти ходи дотам на купончета,за които така да се каже не си е мръднал и пръстчето да организира.Просто го викат. И така.Та се чудя дали това са просто съвпадения или чисто закономерни неща?
Та примера ти с нелечимата болест.И как точно ще я излекуваш с избора си като е нелечима? Аз как да си оправя зрението напълно като не съм се родил във време,когато това е възможно?
Дали е случайно,че раждането на брат ми,което не е било планувано за разлика от моето е спряло родителите ми да заживеят в Австрия,където прадядо ми е имал проспериращ завод за автомобилни гуми?
А брат ми се е появил случайно,когато са викнали баща ми запас и после невиждал един куп време майка ми взел та го понаправил отведнъж?
Дали ти ако не беше семейството ти щеше да се насочиш натам накъдето си сега.Ами ако майка ти не беше искала да те извади от "токсичната" среда? Ако нямахте възможности? Ако баба ти и дядо ти по бащина линия ти бяха майка и баща или пък за баща ти,който само неговата дума се слушаше във вашето семейство тяхната дума беше закон? А ако беше африканче от някоя супер бедна държава? И т.н. и т.н.Може би всеки трябва да изживее нещо за да го разбере и защо пък това да не е предопределено за всеки.Наскоро играх един такава леко философска екшън игра.На главната героиня и изтриха паметта и един дето я спаси вместо да и обясни всичко,я накара да го разбере сама и след това и каза какво трябва да направи.И тя силно желаеше да го направи,а не го правеше,защото този,който я е спасил я е накарал.Просто видя всичко от първо лице.Та като цяло съм доста скептичен към тези просто съвпадения...Може би това е и целта на занятието в моя живот.А на друг е да си мисли,че само от него зависи всичко...
Абе да ти кажа все се чудя дали е толкова голяма случайност това,че например два пъти спира кола до мен.Първият път на два метра,вторият до краката ми,а третият ме качи на капака преди време.Нещо,което ми обърка страшно много иначе мислени планове, и което ме накара да се позамисля малко за разни незначителни неща.Много хора съм виждал как умират като преди това не четат малките знаци,които им се предоставят.
Дали пък е и чак такава случайност например,че цял живот съм гледал да не влизам в комфронтации с хората основно за да си пазя очилата и веднъж като ми кипна и реших,че вече едвали не ще ги изтребя всички мизерници и понабих един,а след това ме изненада изотзадзе и ми счупи челюстта(нещо,за което не се бях замислял,по-скоро ме беше страх аз да не нараня някой) накарвайки ме да изживея един определен период мъки и да си преосмисля позициите леко? Дали е склучайност,че точно,когато бях започнал да си мисля за глупости като убийства и самоубийства се появи новият ми задружен клас?Точно когато имах нужда от нещо такова.Или пък че някога в миналото едно момиче се появи онлайн в живота ми точно,когато най-много имах нужда да споделям с някого,но ме беше страх да го правя?
Дали пък този низ от случайности не е просто един низ,от закономерности,които не ти дава много много да преминаваш огражденията на предопределеният ти свише път като имаш единствено право да се отклоняваш малко по неговите преки,които в един момент рано или късно те извеждат пак на него? Някога по философия водехме една много голяма дискусия именно по тази тема.Да аз смятам,че имаме някакъв избор,но както казах този избор рано или късно води точно към предопределеният ни път и основният път вероянто изобщо не се влияе от нашите избори.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доста хора трябва да научат значението на думата "фетиш".
лилянда е една от тях
Е, изгрубявате, бе. Лейди и калпазанка може да са стари чанти ама са лачени и с нови дръжки, тъй че...
Има едно продължение на лафа "дърта чанта, ама лачена" ама не мисля да изгрубявам. Иначе и двете не са особено "дърти".