- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
ама то и на бай Иван, който е с психически отклонения и е заплаха за свободния свят, може да са му виновни немските овчарки за това, че един ден е решил да започне да сваля хора със снайпер, и да е предупреждавал () хората да спрат да ги разхождат свободно по улиците
кои са виновни:
а) хората с овчарките, които му се противопоставят
б) немските овчарки
в) интерпол за това, че не е ликвидирал бай Иван навреме
видиш ли ти, ма горките фанатичета
никой не ронва за тях и сълзица
нямаше да го поствам ама я ми кажи (ти може да не си ама те уверявам че има и фанатизирани християни) според теб какво се е случило с автора на това (една от многото)
http://prikachi.com/images/804/7836804c.jpg
Последно редактирано от LG (life is good) : 01-08-2015 на 21:29
Трудно ще ме познаеш.![]()
Сега сериозно.
Става дума за вид религия, слънце, не за детински дразги.
Защитават си я.
Както майка Норвегия тиква блекарите-подпалвачи на църкви в затвора, щот подпалили над 40 църкви,
тъй и онези си защитават "религията", но по доста странен и брутален начин. Не казвам, че трябва да се толерира, а че трябва да се погледне и причината.
Но както LG-то каза, аз съм просто проста и май има много истина в това.
ще ти отвърна със същото така е редно, иначе публично си признавам че съм слаб психически .
И съм безсилен
Нали знаеш че всеки може да извади оръжие, но не хората на 21 век са разумни, това трябваше да разбереш, със разум се тръгва не с нож. Нож всеки има
Те са толкова слаби и безсилни че изваждат последния си коз. Убийството. А всеки може да убива.
просто разумът го спира