.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 233
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Аз се опитвам да им обясня, че не трябва да фърлят цялата вина върху терористите, те ме убеждават, че тея ебавки с мохамедчо били свобода на словото. Само Антаркс е горе-долу на моя страна, май.
    Не това попитах всъщност. Не съм се интересувала, не съм чела нищо из интернет или вестници/списания/уатевър, дори новини не гледам като не вечерям с нашите. Питам за цялата ситуация. Кой на кого е резнал зелката?
    Последно редактирано от tori : 01-08-2015 на 21:15

Виновни са, защото са били предупредени от терористите, че го приемат като вид обида, но продължават както си знаят. Предизвикали са ги един вид. Каквото повикало - такова се обадило.
    може би не са очаквали баш такъв сценарии, нали?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не това попитах всъщност. Не съм се интересувала, не съм чела нищо из интернет или вестници/списания/уатевър, дори новини не гледам като вечерям с нашите. Питам за цялата ситуация. Кой на кого е резнал зелката?
    ами не ти трябва да знаеш, нали имаш банана на анки ? :Д

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не това попитах всъщност. Не съм се интересувала, не съм чела нищо из интернет или вестници/списания/уатевър, дори новини не гледам като вечерям с нашите. Питам за цялата ситуация. Кой на кого е резнал зелката?
    Някакви от някакъв френски вестник правили карикатури на пророка Мохамед. Преди 1 година терористите нещо се жегнали и ги предупредили 1-2 пъти. И ей са май им кипнало, отишли двама при редакторите и оставили 8 трупчета след себе си.

Мега фен
    Виновни са, защото са били предупредени от терористите, че го приемат като вид обида, но продължават както си знаят. Предизвикали са ги един вид. Каквото повикало - такова се обадило.
    При положение, че гледната ти точка мен ме обижда, мога ли като те видя, да те сцепя малко?
    Или трябва да те предупредя няколко месеца в аванс?

anonymous895156
    Guest
    ама то и на бай Иван, който е с психически отклонения и е заплаха за свободния свят, може да са му виновни немските овчарки за това, че един ден е решил да започне да сваля хора със снайпер, и да е предупреждавал () хората да спрат да ги разхождат свободно по улиците
    кои са виновни:
    а) хората с овчарките, които му се противопоставят
    б) немските овчарки
    в) интерпол за това, че не е ликвидирал бай Иван навреме

Убедена съм.
    Естествено защото само аз не пея в хора на медиите - цялата вина върху терористите.
    И какво като ми се говори нещо? Аз като кон със зелени очила трябва да вярвам, че кат са ми зелени очилата на очите, сеното е трева ли?!
    Всички гледат крайния резултат от цялата работа, но никой не се запитва за причината. После аз съм коня с капаци.
    Всички си гледат своето, никой не се напряга да помисли фанатиците как виждат нещата. После аз съм коня с капаци.
    Единствения извод, който мога да си направя е, че моите капаци, за разлика от вашите, явно са прозрачни.

Аз се опитвам да им обясня, че не трябва да фърлят цялата вина върху терористите, те ме убеждават, че тея ебавки с мохамедчо били свобода на словото. Само Антаркс е горе-долу на моя страна, май.
    Освен в заключение да си помисля че си просто проста ( ама сега не се обиждай де, всеки си има мнение ама твоите защитни доводи са трагични, и без да тръгваш да ме търсиш да ме колиш в гръб или докато спя) друго няма каво повече

видиш ли ти, ма горките фанатичета
    никой не ронва за тях и сълзица

Мега фен Аватара на tori
    Някакви от някакъв френски вестник правили карикатури на пророка Мохамед. Преди 1 година терористите нещо се жегнали и ги предупредили 1-2 пъти. И ей са май им кипнало, отишли двама при редакторите и оставили 8 трупчета след себе си.
    Ясно. Мерси.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ами не ти трябва да знаеш, нали имаш банана на анки ? :Д
    Всичко имам аз...

нямаше да го поствам ама я ми кажи (ти може да не си ама те уверявам че има и фанатизирани християни) според теб какво се е случило с автора на това (една от многото)

http://prikachi.com/images/804/7836804c.jpg
    Последно редактирано от LG (life is good) : 01-08-2015 на 21:29

Цитирай Първоначално написано от LG (life is good) Виж мнението
    видиш ли ти, ма горките фанатичета
    никой не ронва за тях и сълзица
    прост си, като смесени лайна

като бонбандират къщата ти, убият родителите ти и ти ще станеш фанатик,

били са рапари, разбрахте ли? забулени совички? с мечти и тнт, но живота ги мачка и ги праща в друга посока.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    При положение, че гледната ти точка мен ме обижда, мога ли като те видя, да те сцепя малко?
    Или трябва да те предупредя няколко месеца в аванс?
    Трудно ще ме познаеш.
    Сега сериозно.
    Става дума за вид религия, слънце, не за детински дразги.
    Защитават си я.
    Както майка Норвегия тиква блекарите-подпалвачи на църкви в затвора, щот подпалили над 40 църкви,
    тъй и онези си защитават "религията", но по доста странен и брутален начин. Не казвам, че трябва да се толерира, а че трябва да се погледне и причината.

Но както LG-то каза, аз съм просто проста и май има много истина в това.

Мега фен Аватара на an7raks
    Човеко незнам кво очакваш да ти отговоря на това глупаво изказване, не много ясно че няма да те убия.
    Просто самия ти пример е страннен, ти сам го каза " по някакъв начин" има много начини, ти не си ли расъл в 21 век?
    Какъв е този начин, ако не можеш да ме осъдиш?

Мега фен
    Трудно ще ме познаеш.
    Сега сериозно.
    Става дума за вид религия, слънце, не за детински дразги.
    Защитават си я.
    Както майка Норвегия тиква блекарите-подпалвачи на църкви в затвора, щот подпалили над 40 църкви,
    тъй и онези си защитават "религията", но по доста странен и брутален начин. Не казвам, че трябва да се толерира, а че трябва да се погледне и причината.

Но както LG-то каза, аз съм просто проста и май има много истина в това.
    Защо тяхната религия да е по-важна от моето мнение?

Защото имат автомати?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защото имат автомати?
    Аз пък имам карабина.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какъв е този начин, ако не можеш да ме осъдиш?
    Сега съм сигурен че ако ти кажа че и аз ще обидя майка ти, ще ти се стори много детинско,
    ама ако пък те застрелям показно ще съм голям мъж щото съм защитил честта си уж.

Сега съм сигурен че ако ти кажа че и аз ще обидя майка ти, ще ти се стори много детинско,
    ама ако пък те застрелям показно ще съм голям мъж щото съм защитил честта си уж.
    Сигурен си, че това ще те удовлетвори след множество ПУБЛИЧНИ подигравки и гаври?

Аз пък имам карабина.
    Докато я извадиш, 9-годишната чалмичка ще те е разпиляла по пода...

Ти можеш да си имаш мнение, но не е задължително да го изразяваш, когато е в ущърб на някого.

ще ти отвърна със същото така е редно, иначе публично си признавам че съм слаб психически .
    И съм безсилен

Нали знаеш че всеки може да извади оръжие, но не хората на 21 век са разумни, това трябваше да разбереш, със разум се тръгва не с нож. Нож всеки има

Те са толкова слаби и безсилни че изваждат последния си коз. Убийството. А всеки може да убива.

просто разумът го спира

И карикатуристите са си мислели абсолютно същото.
    Я ги виж сега...

Аз пък имам карабина.
    Те пък са имали охрана.
    И двете вършат еднаква работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си