- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Определено.
Как си представящ човека, седящ зад тоа гаден аватар?
ne6to sredno m-u varg vikernes i kurt cobein ddz
podludqva6 li va6ite
И ги подлудявам и ги упоявам, хаха...
Какъв си ме представяш мен, след като ми погледнеш аватара?
Последно редактирано от haritov : 01-09-2015 на 20:07
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
София.
Излизал/а ли е с човек от форума ?
Не, но ми се ще да имах по-голям брат.
Гледаш ли сериали и кои?
дааaa..
Revenge, Sherlock, Malcolm In The Middle <3, Friends, How I Met Your Mother, Glee, True Detective, Castle, Breaking Bad, The Sopranos, Bones, CSI
същият въпрос?
О да Supernatural, Two and a half men, Castel..
Каква музика обичаш да слушаш?
Ценно като парична стойност - телевизорът ми,ценно за мен - плюшените ми играчки ;д
Трудно решение,което е трябвало да вземеш ?
лекувах животни биохимични анализи ругах котката дето ме одраска
после се подхлъзнах и се озовах в линейка
та въпроса ми е искаш ли да си на мое място за един ден?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми ако го сравня с мойто 50/50 да избирам между идиоти и животни давай към животните
Защо haritov иска бан?
Защото така му е по-забавно.
Обърни се на дясно и ми напиши, какво виждаш....
сабята си която е до леглото ми
какво ще направиш ако ти почукам на вратата?
Не върви да го казва метъл, но да - слушам го.
Ти слушаш ли Слави?