- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- младежко съвещание.
Стадото все още си търси пастира.
I anarhistite nedovolni ?
тая нощ май жена ти пак си е легнала сама, ще я оставиш ли да търси пастира.
'Жена ми' е при децата си за празниците.
Климатроник, жал ме е за теб. Наивник си.
Кризата в България не е икономическа, не е дори политическа. Българския народ като общество се разпада. Имаш едно стадо и си мислиш, че като смениш пастира ще се промени нещо, но няма как.
Няма добър диктатор, няма добронамерен властелин.
Освобождаваме се от турското робство, не толкова зради руското оръжие, а повече заради българският дух по онова време.
Във всяко село е имало училище, хората са ходели в чужбина, получавали са образование и са се връщали. А сега не се връщат. Никой не може да ме убеди, че сега е по-зле от турското робство, не мисля, че и някой разсъждава така.
Ние не сме народ, ние сме стадо. Липсва ни отговорноста, липсва ни тая спойка, която прави една група хора народ, липсва ни образованието.
Трябва да се стремим да образоваме хората, защото докато са стадо, каквото и да се случи, ще е просто смяна на пастира.
Последно редактирано от defender : 01-11-2015 на 23:01
Koi e vinoven za tova. Diviq zapaden kapitalizum koi promi mozucite.
Tochno tazi sistema.
Za celta tq trqbva da bude promenena.
Ne e prosto nqkakva si nova vlast.
Ami svetovna promqna.
I tuk zaedno mojem da svalim pravitelstvoto, nie vsichki, da obedinim ideite si, levi i desni, no trqbva po da se suberem prosto...
Stado vikash..
Bulgarite sa dostatuuchno umen narod.
Defender, teb te pitah neshto, ne miotgovori...
кое?
Аз чета през редовете, не си давам зор, не се обиждай.
Temata beshe seriozna ama q obezobrazihte...
Ako namerish hora sus srodni interesi , bi li uchastval v organiziraneto na nqkakvo suedinenie i sila, s koqto da igradi novata durjava
Точно за това говроя. И като го смениш, какво? Ще смениш пастира, стадото ще си остане стадо.
Ти си по-неграмотен и от мен, което, предвид моето ниво на грамотност, си е постижение.
Липсва култура, ти дори не си направи труда да се замислиш, върху това което ти написах. Събрали сте се няколко човека и от 1 година повтаряте едно и също, независимо какво ви се говори.
ще съчетаеш убежденията на тигъра, митко и ауриса с моите, в концепция за една и съща държава, уао.
Май по-вероятно е да стане Трета световна.
И между друго, има ли желание и вяра, можеш и без да си дипломат да промениш системата. Както казахме, Левски какво образование е имал? Аетернал е същинска иконана на псевдопатриот с бутилка бира в ръка.
Ако направите партия, бих гласувал за вас! Казвам го напълно сериозно, не се ебавам.
Намирам кораба за тотален идиот, но и без това са такива горе, поне да е някой нов идиот.
Успех!
Отново грешно си разбрал.
Малки хора с всички, на които погледа им не стига по надалеч от две педи и не ги интересува друго.
Сам буквални никой нищо не може да промени.
Но ако има качествата той да обединява и да го подкрепят масите - то тогава става.
В повечето случаи обаче се иска пълно отдаване и жертвоготовност на повече хора.
Дори се искат пари, много пари.
А доколкото нас. Никаква партия не ми се върти в съзнанието. Партии има много. Освен това трябва да имаш 27 години завършени. Ясно ми е, че ние като млади не разбираме много, но сме единствените, които имаме хъс за борба. Докато 50-т годишните вече са извървян живот. Винаги младите промяната.
Но за съжаленеи какво се получава.
В разбитите ни университети, по-нахъсани и будни са доцентите, отколкото студентите, а най-изявни са пенсионерите. Другите като че ли липсват.
Много сме разпъснати.