.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 212

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И между друго, има ли желание и вяра, можеш и без да си дипломат да промениш системата.
    И кога реши това? Щото бая време ти го обяснявах, а ти ми обясняваше как всички са "малки хора" и никой не може сам да промени нищо...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И кога реши това? Щото бая време ти го обяснявах, а ти ми обясняваше как всички са "малки хора" и никой не може сам да промени нищо...
    Отново грешно си разбрал.
    Малки хора с всички, на които погледа им не стига по надалеч от две педи и не ги интересува друго.
    Сам буквални никой нищо не може да промени.
    Но ако има качествата той да обединява и да го подкрепят масите - то тогава става.
    В повечето случаи обаче се иска пълно отдаване и жертвоготовност на повече хора.
    Дори се искат пари, много пари.

А доколкото нас. Никаква партия не ми се върти в съзнанието. Партии има много. Освен това трябва да имаш 27 години завършени. Ясно ми е, че ние като млади не разбираме много, но сме единствените, които имаме хъс за борба. Докато 50-т годишните вече са извървян живот. Винаги младите промяната.
    Но за съжаленеи какво се получава.
    В разбитите ни университети, по-нахъсани и будни са доцентите, отколкото студентите, а най-изявни са пенсионерите. Другите като че ли липсват.
    Много сме разпъснати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си