.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 212
    Мега фен
    Стадото все още си търси пастира.

I anarhistite nedovolni ?

Мега фен
    тая нощ май жена ти пак си е легнала сама, ще я оставиш ли да търси пастира.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    тая нощ май жена ти пак си е легнала сама, ще я оставиш ли да търси пастира.
    'Жена ми' е при децата си за празниците.

Климатроник, жал ме е за теб. Наивник си.
    Кризата в България не е икономическа, не е дори политическа. Българския народ като общество се разпада. Имаш едно стадо и си мислиш, че като смениш пастира ще се промени нещо, но няма как.
    Няма добър диктатор, няма добронамерен властелин.
    Освобождаваме се от турското робство, не толкова зради руското оръжие, а повече заради българският дух по онова време.
    Във всяко село е имало училище, хората са ходели в чужбина, получавали са образование и са се връщали. А сега не се връщат. Никой не може да ме убеди, че сега е по-зле от турското робство, не мисля, че и някой разсъждава така.
    Ние не сме народ, ние сме стадо. Липсва ни отговорноста, липсва ни тая спойка, която прави една група хора народ, липсва ни образованието.
    Трябва да се стремим да образоваме хората, защото докато са стадо, каквото и да се случи, ще е просто смяна на пастира.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Трябва да се стремим да образоваме хората.
    да кажем въвеждане на безплатно образование, достъпно за всички, стига да му се учи.

добре ли е?

И после какво точно ще работят, в някой супермаркет ли, макдоналдс или миньор?

В България има ли заводи вече има ли производство.
    Последно редактирано от defender : 01-11-2015 на 23:01

Koi e vinoven za tova. Diviq zapaden kapitalizum koi promi mozucite.

Tochno tazi sistema.
    Za celta tq trqbva da bude promenena.
    Ne e prosto nqkakva si nova vlast.
    Ami svetovna promqna.

I tuk zaedno mojem da svalim pravitelstvoto, nie vsichki, da obedinim ideite si, levi i desni, no trqbva po da se suberem prosto...

Stado vikash..
    Bulgarite sa dostatuuchno umen narod.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Stado vikash..
    Bulgarite sa dostatuuchno umen narod.
    на Запада не му трябва конкуренция, трябват му нови пазари, суровини и ефтина работна ръка за техните фирми.

Defender, teb te pitah neshto, ne miotgovori...

Мега фен
    кое?
    Аз чета през редовете, не си давам зор, не се обиждай.

Temata beshe seriozna ama q obezobrazihte...

Ako namerish hora sus srodni interesi , bi li uchastval v organiziraneto na nqkakvo suedinenie i sila, s koqto da igradi novata durjava

Мега фен
    Koi e vinoven za tova. Diviq zapaden kapitalizum koi promi mozucite.

Tochno tazi sistema.
    Za celta tq trqbva da bude promenena.
    Ne e prosto nqkakva si nova vlast.
    Ami svetovna promqna.

I tuk zaedno mojem da svalim pravitelstvoto, nie vsichki, da obedinim ideite si, levi i desni, no trqbva po da se suberem prosto...
    Точно за това говроя. И като го смениш, какво? Ще смениш пастира, стадото ще си остане стадо.
    Ти си по-неграмотен и от мен, което, предвид моето ниво на грамотност, си е постижение.
    Липсва култура, ти дори не си направи труда да се замислиш, върху това което ти написах. Събрали сте се няколко човека и от 1 година повтаряте едно и също, независимо какво ви се говори.

Мега фен
    Temata beshe seriozna ama q obezobrazihte...

Ako namerish hora sus srodni interesi , bi li uchastval v organiziraneto na nqkakvo suedinenie i sila, s koqto da igradi novata durjava
    ами бих, ама то нали за това трябва да има народно единодушие, а при това разделение, то ще стане война.

Точно за това говроя. И като го смениш, какво? Ще смениш пастира, стадото ще си остане стадо.
    Ти си по-неграмотен и от мен, което, предвид моето ниво на грамотност, си е постижение.
    Липсва култура, ти дори не си направи труда да се замислиш, върху това което ти написах. Събрали сте се няколко човека и от 1 година повтаряте едно и също, независимо какво ви се говори.
    ne znam kakvo se opitvash da dokajesh.
    Vsichko idva ot upravlenieto.
    Kato slojim dobri politici rodoliubci, shte se pogrijat za normalnoto razvitie na obshtestvoto.

Ti mi revesh, chesme bili tupo stado, v sluchaq izqvqvash nekompetentnost

ами бих, ама то нали за това трябва да има народно единодушие, а при това разделение, то ще стане война.
    shte se opitame da suchetaem i dvete strani, malko po kraino no nqma kak

Мега фен
    ще съчетаеш убежденията на тигъра, митко и ауриса с моите, в концепция за една и съща държава, уао.

Май по-вероятно е да стане Трета световна.

Мега фен
    ne znam kakvo se opitvash da dokajesh.
    Vsichko idva ot upravlenieto.
    Kato slojim dobri politici rodoliubci, shte se pogrijat za normalnoto razvitie na obshtestvoto.

Ti mi revesh, chesme bili tupo stado, v sluchaq izqvqvash nekompetentnost
    Ще се съберете, ще поблеете, ще напсувате запада и ще се приберете.
    Какво разбираш ти от държавно устройство и управление?

Ще се съберете, ще поблеете, ще напсувате запада и ще се приберете.
    Какво разбираш ти от държавно устройство и управление?
    За тази цел се учи МИО, Политология и други дисциплини.

ще съчетаеш убежденията на тигъра, митко и ауриса с моите, в концепция за една и съща държава, уао.

Май по-вероятно е да стане Трета световна.
    Като те е страх, може да спреш да публикуваш всяко едно мнение, защото то се обесмисля. За кой ги говориш? За четящите люмпени? Можеш съвсем спокойно, да си стоиш да ядеш сирене само.

И между друго, има ли желание и вяра, можеш и без да си дипломат да промениш системата. Както казахме, Левски какво образование е имал? Аетернал е същинска иконана на псевдопатриот с бутилка бира в ръка.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ако направите партия, бих гласувал за вас! Казвам го напълно сериозно, не се ебавам.
    Намирам кораба за тотален идиот, но и без това са такива горе, поне да е някой нов идиот.
    Успех!

Мега фен Аватара на an7raks
    И между друго, има ли желание и вяра, можеш и без да си дипломат да промениш системата.
    И кога реши това? Щото бая време ти го обяснявах, а ти ми обясняваше как всички са "малки хора" и никой не може сам да промени нищо...

Мега фен
    Като те е страх, може да спреш да публикуваш всяко едно мнение, защото то се обесмисля. За кой ги говориш? За четящите люмпени? Можеш съвсем спокойно, да си стоиш да ядеш сирене само.
    имам чувство, че само ти трябва калашник и ще избухнеш. Не мисля, че такива скрити лимонки ще създадат някаква нова държава, а просто ще я изцапат в кръв.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И кога реши това? Щото бая време ти го обяснявах, а ти ми обясняваше как всички са "малки хора" и никой не може сам да промени нищо...
    Отново грешно си разбрал.
    Малки хора с всички, на които погледа им не стига по надалеч от две педи и не ги интересува друго.
    Сам буквални никой нищо не може да промени.
    Но ако има качествата той да обединява и да го подкрепят масите - то тогава става.
    В повечето случаи обаче се иска пълно отдаване и жертвоготовност на повече хора.
    Дори се искат пари, много пари.

А доколкото нас. Никаква партия не ми се върти в съзнанието. Партии има много. Освен това трябва да имаш 27 години завършени. Ясно ми е, че ние като млади не разбираме много, но сме единствените, които имаме хъс за борба. Докато 50-т годишните вече са извървян живот. Винаги младите промяната.
    Но за съжаленеи какво се получава.
    В разбитите ни университети, по-нахъсани и будни са доцентите, отколкото студентите, а най-изявни са пенсионерите. Другите като че ли липсват.
    Много сме разпъснати.

имам чувство, че само ти трябва калашник и ще избухнеш. Не мисля, че такива скрити лимонки ще създадат някаква нова държава, а просто ще я изцапат в кръв.
    че кой ти говори, че аз ще създавам нещо
    пък и последно ни трябва да се трепаме с калашници, както сме пред изчезване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си