.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тя аборта не го е правила вчера, Нели, а преди доста годинки, предвид че в момента е на 20+.

Ти просто не можеш да приемеш факта, че някоя жена не може да изпитва угризения. Нормално е да се бунтуваш срещу идеята, и аз не я харесвам, но е факт. Съученичката ми просто никога не успя да проумее бременността; до днес разправя как не знае какво и се е случило и просто не може да го приеме, и не и влияе по някакъв начин, колкото и фантастично да звучи.

Така както има жени, които не искат да имат деца, така има и такива, които не се трогват от абортите, колкото и да не ни се вярва и да не ни харесва.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тя аборта не го е правила вчера, Нели, а преди доста годинки, предвид че в момента е на 20+.

Ти просто не можеш да приемеш факта, че някоя жена не може да изпитва угризения. Нормално е да се бунтуваш срещу идеята, и аз не я харесвам, но е факт. Съученичката ми просто никога не успя да проумее бременността; до днес разправя как не знае какво и се е случило и просто не може да го приеме, и не и влияе по някакъв начин, колкото и фантастично да звучи.

Така както има жени, които не искат да имат деца, така има и такива, които не се трогват от абортите, колкото и да не ни се вярва и да не ни харесва.
    Ами не бих казала, че не мога да го приема. Аз мисля така - в даден момент, ако поиска деца (в случай, че иска), а примерно, не може да има повече, угризения могат да се появят. А това, че не я е осъзнала тази бременност и за момента е окей с прекъсването й, не значи, че в даден момент нещата няма да се променят - осъзнаването може да дойде на един по-късен етап. Ако раждала жена (с трудна бременност след аборт/с нормална бременност) ми каже, че не е изпитвала грам угризения, ще го приема като факт, както и жена, която просто не иска да има деца, но в други случаи винаги бих го поставила под въпрос. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си