.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не говоря за съгласие, не се прави и ти на глупава, много ясно се вижда, че ако напишеш как жените с по няколко аборта заслужават медали, ще те подкрепи веднага.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не говоря за съгласие, не се прави и ти на глупава, много ясно се вижда, че ако напишеш как жените с по няколко аборта заслужават медали, ще те подкрепи веднага.
    А това на теб ти бърка в здравето/г*за, защото...?

И с какво са ти криви пантерата и майка и?
    Aeternal го смяташ за подмазвач, ясно. Ама защо реагираш и срещу жена, която едва ли и на снимка си виждал?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И с какво са ти криви пантерата и майка и?
    Aeternal го смяташ за подмазвач, ясно. Ама защо реагираш и срещу жена, която едва ли и на снимка си виждал?!
    Ти сякаш си от вчера тук, за да ме питаш подобно нещо. За пантерата, семейството и и приятелите и тук се знае всичко и не защото сме я питали, просто тя обича да говори за тях почти навсякъде.
    Аз хората не ги определям по снимка, за пинкуу обаче мога да гарантирам на 100% , че е пълно копие на майка си, а и тя сама си го е казвала.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    към папугай-
    Въпрос за първа сигурна сума- водиш ли полов живот? Ако да, продължавай да четеш по-надолу.
    За втора сигурна сума- ползваш ли предпазни средства? От колко време сте заедно с приятелката ти?
    Ако забременее и роди, обаче после й се присъни, че не си е поживяла, та вземе и те зареже, ще успееш ли да се справиш сам с отглеждането на детето, ходейки и на работа? Какво ще му обясниш, когато те попита, защо другите деца ги взимат от детска градина мамите им, а неговата мама я няма?!

Въпрос за последна сигурна сума:
    Сега имаш ли бегла представа как би се чувствало едно бременно момиче пред подобна дилема?!
    Дали водя ли, почти целия форум може да ми бъде дете.
    Предпазното средство против забременяване съм аз, презерватитивите ги ползвам срещу болести.
    Единствените хора, които уважавам са семейството и приятелите ми. Моята кръв не ще я гледам, а ще убивам без притеснение, ако се наложи. Майката на детето ми не ми е никаква и въобще не ме ебе за нея, но детето ми е съвсем друг въпрос и само наистина болен човек би питал, какво съм щял да правя.
    Бременните мислещи за аборт нямат дилема, също нямат и акъл, щом оправанието им е, че искали да учат, да живеят или да се обличат в модни дрешки, което няма как да стане, ако се наложи да се грижат за друг, а не само за себе си.
    Всичко в живота се плаща, на готово нищо не ти се дава, ако решиш толкова лесно да се откажеш от важните неща, какъв е смисъла въобще да претендираш, че си човешко същество.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Също ме смята за турчин, щото не съм русофил.
    Не те смятам, а го знам. Точното ти име не го помня, за това те наричам Хасан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си