- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Не говоря за съгласие, не се прави и ти на глупава, много ясно се вижда, че ако напишеш как жените с по няколко аборта заслужават медали, ще те подкрепи веднага.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти сякаш си от вчера тук, за да ме питаш подобно нещо. За пантерата, семейството и и приятелите и тук се знае всичко и не защото сме я питали, просто тя обича да говори за тях почти навсякъде.
Аз хората не ги определям по снимка, за пинкуу обаче мога да гарантирам на 100% , че е пълно копие на майка си, а и тя сама си го е казвала.
Дали водя ли, почти целия форум може да ми бъде дете.
Предпазното средство против забременяване съм аз, презерватитивите ги ползвам срещу болести.
Единствените хора, които уважавам са семейството и приятелите ми. Моята кръв не ще я гледам, а ще убивам без притеснение, ако се наложи. Майката на детето ми не ми е никаква и въобще не ме ебе за нея, но детето ми е съвсем друг въпрос и само наистина болен човек би питал, какво съм щял да правя.
Бременните мислещи за аборт нямат дилема, също нямат и акъл, щом оправанието им е, че искали да учат, да живеят или да се обличат в модни дрешки, което няма как да стане, ако се наложи да се грижат за друг, а не само за себе си.
Всичко в живота се плаща, на готово нищо не ти се дава, ако решиш толкова лесно да се откажеш от важните неща, какъв е смисъла въобще да претендираш, че си човешко същество.
Не те смятам, а го знам. Точното ти име не го помня, за това те наричам Хасан.