- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти как ги разпознаваш...
Я сега си отговори на въпроса 'защо в Б-я изобщо има каквито и да било реформи'.
Демокрация няма. Има диктатура от страна на ЕС и МВФ. Бог да ги поживи, 'щото тоя народ сам все още не може да се управлява. Ако не бяха те сега щяхте да се гърмите с 'източнобългари' вероятно.
хахахахахх май си зле информиран http://www.bas-bg.org/new/takt_orajie.html земи тоя демидж
като ти гледам коментарите си успешно възпитан да не вярваш че българите можем нещо
и си прав има дикататура от страна ЕС които трябваше да ни дадът доста повече ама добре си цоцат а ние им вЕрваме
преди сме били роби но не и с робско мислене сега сме ''свободни'' с робско мислене
е то па оставаше само и да има власт тоя кукурунгел избушен
като за начало може да не взима подкупи от ДПС, кво мислиш ?
а като има проблем с мангалите нищо не го спира да потърси хора, които са запознати със ситуацията, и да изготви план за интеграцията им, които да предложи на парламента, вместо да квичи по телевизията и да бие журналисти
ама кво ли ти обяснявам - не си тъп, просто си дребна, озлобена душичка
къв демидж ? некъв си Нако Минчев написал нек'ва си статия ? Вярваш ли си, че ще седна да я чета ? Проверих го набързо - нек'ъв ник'ъв. Ако четях на всеки балкански дришльо фантасмагориите ехее - сигурно като вас щях да свърша.
Само проруска помия на негово име из нета се намира. Мерси, ще пропусна.
http://novinar.bg/news/us-iadreni-ra...zNjszNw==.html ето ти друг източник
нали знаеш че още по времето на кубинската криза в турция е имало такива ракети
освен ако не ми кажеш коя година са изтеглени
също така трябва да си наясно че сащ и турция са ръка за ръка още преди да ни освободят руснаците
еййй каква гордост - руски хранутници сме биликеф
а наясно ли сте, че икономиката ни отива в кенефа МНОГО преди запада да се намеси в Б-я ? Хм ?
Много преди *рандом западна държава тук* да дойде в Б-я например родното ни селско стопанство отива по дяволите ?
Климатиче агрономче, греша ли ? Не е ли така ? Не сдават ли багажа вследствие на малоумно управление родните производители ? Или запада пак е виновен ? Нали това учиш - отговори ми.
Абе не знам, но Живков е бил най-четения автор в соц България. В нормална среда дискусията щеше да приключи с това, но понеже тука си водим спор заради спора, но ще ви препоръчам да прочетете Живковите мемоари в "Срещу някои лъжи" в които, иронично, самият Живков лъже на няколко пъти. Но е интересно как същия Живков разказва как Хрушчов здравата го "дра". Дера в тоя контекст е дума, която се ползва от измекяри, които обясняват как господарите им се карат.