.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да бе, сама Русия срещу целия Свят и пак се справя.

А твоите предприемачи, дето не им ПУКА за родината и ги слушам, как ако не им хареса обстановката без да мислят прехвърлят целия бизнес в чужбина... такива хора не ни трябват.
    Ама ти продължаваш да не разбираш.

На НИКОЙ не му пука. Поне не и във вида, в който ти 'пука' на теб. Хората си правят бизнеса, дават работа, трупат няк'ви кинти, държавата ги облага с данъци, които отиват за образование и здравеопазване. Т'ва е. Т'ва е всичко. Капиш ?

На теб не ти трябват такива хора, ама само те оцеляват в нормална среда. Агрономче просто. Нищо общо нямам с икономиката /за разлика от теб/ и пак имам по-адекватна преценка за това как се взимат бизнес решения.

Направо не знам к'ви са тия бизнесмени-националисти дето ги сънуваш ...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ама ти продължаваш да не разбираш.

На НИКОЙ не му пука. Поне не и във вида, в който ти 'пука' на теб. Хората си правят бизнеса, дават работа, трупат няк'ви кинти, държавата ги облага с данъци, които отиват за образование и здравеопазване. Т'ва е. Т'ва е всичко. Капиш ?

На теб не ти трябват такива хора, ама само те оцеляват в нормална среда. Агрономче просто. Нищо общо нямам с икономиката /за разлика от теб/ и пак имам по-адекватна преценка за това как се взимат бизнес решения.

Направо не знам к'ви са тия бизнесмени-националисти дето ги сънуваш ...
    точно за тва съм против тази съситема - обречена система. защото тя съзаде хора живеещи само за парите, съзаде чудовищНО МИСЛЕНЕ. и за тва ще се разпаднете.

Мега фен
    точно за тва съм против тази съситема - обречена система. защото тя съзаде хора живеещи само за парите, съзаде чудовищНО МИСЛЕНЕ. и за тва ще се разпаднете.
    т'ва да ти кажа ли откога го повтарят едни небезизвестни икономисти-философи-незнамкакдагинаричам-дебили ?

т'ва да ти кажа ли откога го повтарят едни небезизвестни икономисти-философи-незнамкакдагинаричам-дебили ?
    от 25 години го разправят, и Римската империя е била дълго съществувала, АМА на всеки му идва края ... и разплата - революция и разплата..тва е

Иначе, не, не се надявам , да станем по-разумна раса.
    И да, за да оцеля, аз също вървя по тези пътища, ще науча слабите места и ще участвам в промяната.

Мега фен
    от 25 години го разправят, и Римската империя е била дълго съществувала, АМА на всеки му идва края ... и разплата - революция и разплата..тва е

Иначе, не, не се надявам , да станем по-разумна раса.
    И да, за да оцеля, аз също вървя по тези пътища, ще науча слабите места и ще участвам в промяната.
    климатрончо, виж сега.
    Говориш ми за разумност, ама сегашния модел е именно следствие от разум.

Има причина нещата да са такива, каквито са.
    https://www.coursera.org/course/gametheory
    Като имаш време - погледни го.

И не, не са 25 години. Тия неща, дето ги дрънкаш, някой по-циничен от мен би ги нарекъл класически марксизъм

климатрончо, виж сега.
    Говориш ми за разумност, ама сегашния модел е именно следствие от разум.

Има причина нещата да са такива, каквито са.
    https://www.coursera.org/course/gametheory
    Като имаш време - погледни го.

И не, не са 25 години. Тия неща, дето ги дрънкаш, някой по-циничен от мен би ги нарекъл класически марксизъм
    английска пропаганда не чета.
    Сегашния модел се е изтъркал както и комунистическия модел, защото има много алчни говеда и БЮРОКРАЦИЯ.

Мега фен
    английска пропаганда не чета.
    .
    Я ми кажи в такъв случай - според теб хората, учещи в чужбина, пропаганда ли им се преподава ?
    С промит мозък ли е някой завършил Оксфорд или Харвард ?

// тоя курс е от станфърд зат'ва те путам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си