.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 517

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    FemaleEyes към мнението ми, че трябва да смениш коренно средата ти на живот, външен вид и прочее, добавям и да спреш да влизаш в този форум.
    Добре тогава. Нека майка ми се махне в Гърция, нека ми дойдат пари от нищото и тогава ще започна да се поддържам и социализирам. Тогава ще влизам в този форум единствено за да споделя че всичко е наред.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Добре тогава. Нека майка ми се махне в Гърция, нека ми дойдат пари от нищото и тогава ще започна да се поддържам и социализирам. Тогава ще влизам в този форум единствено за да споделя че всичко е наред.
    А ти би ли станал общак в Германия примерно?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Трябва също да се отделиш от цицката на мама, да разчиташ на твоя труд, сам да си правиш сметката за месеца и така. Трябва сам да си изкарваш прехраната, а не да разчиташ на родителите си…

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Трябва също да се отделиш от цицката на мама, да разчиташ на твоя труд, сам да си правиш сметката за месеца и така. Трябва сам да си изкарваш прехраната, а не да разчиташ на родителите си…
    Мисля да стана дилър? Познавам един приятел които може да ми намери наркотици. Той познава много хора из града, и каза че ако някога искам трева или нещо, мога да се обърна към него. Ще си отглеждам марихуана вкъщи (в големи количества). Имам зелено LED осветление с което ще фотосинтезират през нощта. Така аз ще му давам марихуаната и заедно ще я продаваме, по голямата част от парите ще са за него и така. Ще направя всичко възможно да събера пари за пистолет... и когато дойде момента ще видиш как всички ще почнат да се плашат от мен. Може дори да гръмна някой в кракът, и тогава да ме запомнят всички с това! Всеки като ме види да си казва че съм луд и да го е страх от мен... никой да не посмее да ме пипне.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си