- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
SHPAIdURmeN, GuardianAngel, мерси ;d, би ми било интересно, ама е изключено да отговарям сега. След няколко месеца като си подредя приоритетите може.
Кой ще сяда на стола?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз мога да седна, даже в момента съм седнала на един стол![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ми сядам деАйде, почвайте
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Как се казваш?
Колко годишна си?
С какво се занимаваш?
Като какъв човек се определяш?
Искам снимка, може и на ЛС.
Пушиш ли? Алкохол?
Как се казваш? - Десислава ми е името, но от малка всички ми казват Диди
Колко годишна си? - скоро чукнах 27, понякога се държа, като на 17, знам че в профила пише 29, но това е някакъв бъг, който не мога да оправя
С какво се занимаваш? - В момента работя в офис и съм нещо като секретар-счетоводител-технически асистент.
Като какъв човек се определяш? - Смятам, че съм социална личност, обичам да общувам с хора. Понякога съм твърде емоционална, твърде доверчива и от типа хора, които често първо действат, а после мислят.
Искам снимка, може и на ЛС. - имаш ЛС
Пушиш ли? Алкохол? - Пуша, не се гордея с това, но все още не съм се навила да се пробвам да спра.
Алкохол изключително рядко, веднъж-два пъти годишно може би ми се случва да пия нещо леко
Нека аз да продължа с щафетата и въпросите:
1. В една друга тема бе споделила, че караш мотор. Каква категория имаш: А1 или А?
2. Ако си с "А" - как се справи с тикането на мотоциклета? Само да уточня, че в момента карам курсове директно за "А" категория и дори аз леко се озорвам с бутането на свободен ход на машината... все пак е към 230 кг. с горивото.
3. В началото бе споделила, че си се запознала с гаджето покрай болнични неволи (поне с такова впечатление съм останал) - какво ти имаше и надявам се, че е останало само лош спомен в миналото?
4. В София ли живееш или някъде в покрайнините?
5. По колко пушиш - малко или като комин? Защо не ти се спират цигарите - толкова ли си привикнала към тях?
6. Опитвала/Употребявала ли си някакви наркотици, и ако да - какви?
7. От кога живееш напълно самостоятелно?
8. Направи ми впечатление, че тук-таме пишеш за "безценното" - куче или котка, и съответно каква порода? Как се казва?
И аз съм любопитен как изглежда 40 кг. момиче, управляващо мотоциклет, и съответно бих се радвал, ако имаш твоя снимка без каска до или на машината и съответно решиш да я споделиш с мен - тук или на ЛС.
Едит: сгрешена номерация на въпросите (:
Последно редактирано от M**** : 02-23-2015 на 06:57
Здравей
Кои са трите най-важни неща в живота ти?
Трите неща, към които се стремиш най-силно?
Какво ново научи днес?
Вярваш ли в Съдбата?
В какво вярваш всъщност?
Творческа личност ли си?
Разкажи за най-щастливата случайност, която ти се е случвала.
Каква искаш да станеш, когато пораснеш? ;д
Би ли променила нещо в миналото си?
Ако имаше възможност, би ли избрала да се родиш по друго време/на друго място? Кога и къде?
Любим филм?
Разумът ли е водещ при теб, или чувствата?
И аз бих искала снимка с мотора, ако може ^^
1. В една друга тема бе споделила, че караш мотор. Каква категория имаш: А1 или А? - Имам А категорие, когато карах курсовете нямаше такова разделение и се вземаше книжка директно, караш си после каквото имаш
2. Ако си с "А" - как се справи с тикането на мотоциклета? Само да уточня, че в момента карам курсове директно за "А" категория и дори аз леко се озорвам с бутането на свободен ход на машината... все пак е към 230 кг. с горивото. - И моята беше толкова, а аз съм 42Подпирах я леко на "Бутчето" си и гледах да пазя баланса. Докато свикна си беше бая зор, изкарала съм може би 1-2 учебни часа само в бутане.
3. В началото бе споделила, че си се запознала с гаджето покрай болнични неволи (поне с такова впечатление съм останал) - какво ти имаше и надявам се, че е останало само лош спомен в миналото? - Вече всичко е само лош спомен, имах сериозни проблеми с яйчниците и матката и т.н., горене, глупости всякакви, но вече съм добре и всичко е 6
4. В София ли живееш или някъде в покрайнините? - извън София съм в едно градче на около 60-70км. Живеех в София до преди 2 години, но й се наситих
5. По колко пушиш - малко или като комин? Защо не ти се спират цигарите - толкова ли си привикнала към тях? - Пуша около кутия за два дни, обичам да пуша, не мога да го обясня, просто ми доставя удоволствие след хранене да си направя едно кафе и да си запаля една цигара. Пуша и когато съм нервна, ако не пуша си гриза кожичките на ноктите и си правя рани,а това е ужасно.
6. Опитвала/Употребявала ли си някакви наркотици, и ако да - какви? - пушила съм само трева няколко пъти, не ми беше интересно, огладнявах и толкова.
7. От кога живееш напълно самостоятелно? - изнесох се на квартира след 7-ми клас, но тогава още нашите ми плащаха обучението и джобните, всичко. След като завърших 12-клас си намерих работа и се преместих в София. От тогава си живея самостоятелно по квартири, от както се махнах от София се върнах вкъщи, но нашите вече не живеят в тази къща, така че пак съм самостоятелна и без наем
8. Направи ми впечатление, че тук-таме пишеш за "безценното" - куче или котка, и съответно каква порода? Как се казва? - Нито куче, нито коткаЧовече, детенце, иначе имам едно куче - каракачанска овчарка и няколко котки, които не са мои, но ги храня и те висят почти постоянно в моя двор
И аз съм любопитен как изглежда 40 кг. момиче, управляващо мотоциклет, и съответно бих се радвал, ако имаш твоя снимка без каска до или на машината и съответно решиш да я споделиш с мен - тук или на ЛС. - ще ти пусна лично, само да си намеря из архива някоя без каска
Едит: сгрешена номерация на въпросите (:
Били жертвала себе си, за да спасиш 20 човека примерно?
Здравей и от мен!
Кои са трите най-важни неща в живота ти? - 1-во е безценното, за което уточних, че е детенце, второто семейството ми - майка ми и сестра ми, а третото е човекът, с когото съм в момента.
Трите неща, към които се стремиш най-силно? - единственото към което се стремя в момента е спокойствие и вътрешен мир, поставила съм си за цел да започна да мисля малко повече и да не се поддавам чак толкова на емоциите си.
Какво ново научи днес? - Че съм непоносима, когато съм болна. И съм непоносима, когато съм притеснена.
Вярваш ли в Съдбата? - Да, вярвам, че някои неща се случват в живота ни с цел да ни отворят очите, вярвам, че за всяко нещо, което ми се случва си има причина и, че винаги мога да намеря нещо добро дори в най-гадната ситуация
В какво вярваш всъщност? - в собствените си сили също вярвамВярвам в любовта
Творческа личност ли си? - никак, никакви таланти нямам, единствено ми се отдава да мисля сюжети за филми, в които сама се вкарвам
Разкажи за най-щастливата случайност, която ти се е случвала. Не мога да се сетя в момента, освен една среща с човек, който не бях виждала с години, на място на което никога не съм очаквала да го видя. На стотици километри от неговото обичайно място и моето обичайно място.
Каква искаш да станеш, когато пораснеш? - Голяма, искам да имам възможността да си отворя собствен бар, да го декорирам както аз искам, да пускам музика, каквато аз искам и т.н. ;д
Би ли променила нещо в миналото си? - една единствена случка бих заличила от миналото си, ако имах тази възможност
Ако имаше възможност, би ли избрала да се родиш по друго време/на друго място? Кога и къде? - Бих искала да се родя преди много, много време в Америка, още преди да е била открита от г-н Колумб, или който и да е откривателя й. Много съм привлечена от начина на живот на индианците преди да ги нападне бялата напаст
Любим филм? - хм... 13-ят войн
Разумът ли е водещ при теб, или чувствата? - чувствата винаги са били водещи, но не съжалявам, старая се понякога да мисля повече, но не ми се отдава
И аз бих искала снимка с мотора, ако може ^^ Ще пусна и на теб , само да намеря, че не е лесна работа
Били жертвала себе си, за да спасиш 20 човека примерно? - Зависи какво имаш в предвид по "жертвала", да дам живота си, за да живеят други 20? - Не, егоистично искам да си изживея всеки един миг, който имам
Ако имаш в предвид да рискувам с шанс да оцелея - може би да, ако нямам време да се замисля, че може аз да си изпатвя сигурно бих тръгнала да помагам, но само ако има шанс всички да сме ок накрая![]()
![]()
![]()
За да не ти създаваме излишни затруднения - може и две снимки да са - една твоя и една на металния звяр.
Предполагам, че heartshapedbox ще се съгласи с мен.
бтв: детенцето твое ли е, че пак ми се върти в главата, че някъде бе споделила, че нямаш деца.
Оооо, сетих се още два въпроса - каква максимална скорост си развивала с някой от автомобилите, които си имала и съответно - с моторите, които си имала?
Сега бонус въпрос - била ли си в чужбина и ако да - в кои страни си имала щастието да бъдеш и кои градове си успяла да разгледаш? Кой град те е впечатлил?
По отношение на индианците - харесва ли ти филма на Мел Гибсън - Апокалипто?
Ацтеки, инки или маи? Кои те кефят най-много?
Легендата за Ел Дорадо или Мачу Пикчу? (:
Едит: открита грешка в правописа ((:
Последно редактирано от M**** : 02-23-2015 на 09:42
Кои са хората от форума, които са ти антипатични и кои не?
За да не ти създаваме излишни затруднения - може и две снимки да са - една твоя и една на металния звяр.
Предполагам, че heartshapedbox ще се съгласи с мен. - Ще пусна, няма грижи, малко по-късно, че в офиса се оказва нямам снимки на моторетката.
бтв: детенцето твое ли е, че пак ми се върти в главата, че някъде бе споделила, че нямаш деца. - много е сложно и оплетено с хлапенцето, когато проговори ще ми казва "мамо", а на майка ми "бабо", аз си се грижа за него, значи си е мое
Оооо, сетих се още два въпроса - каква максимална скорост си развивала с някой от автомобилите, които си имала и съответно - с моторите, които си имала? С колата макс съм стигала 240 с един Нисан, не ми е голяма тръпка, налагаше се да изпреваря един ТИР и затова натиснах повечко. С мотора съм доста по-предпазлива и гледам да не карам много бързо, тествала съм се на 180 вече ме дострашава и връщам ръчкатаНе съм пораснала за повече все още
Сега бонус въпрос - била ли си в чужбина и ако да - в кои страни си имала щастието да бъдеш и кои градове си успяла да разгледаш? Кой град те е впечатлил? - била съм в Македония, Сърбия, Унгария, Словакия, Австрия и Чехия. Виена ми хареса много, но определено част от мен остана в Бърно... Невероятно красиво ми се сториИначе по нашенски си харесвам Ниш и Белград
![]()
![]()
Много искам да отида в Португалия, нали любовта е от там, тайничко си се надявам един ден да имаме възможност да отидем заедно там
По отношение на индианците - харесва ли ти филма на Мел Гибсън - Апокалипто? - Първия път, като го гледах не ми хареса, не можах да го асимилирам, гледала съм го още няколко пъти след това и с всеки следващ по малко започвам да го харесвам. Но не ми е любим
Ацтеки, инки или маи? Кои те кефят най-много? - АпачиХахха, не знам, културата им е толкова интересна, че не мога да заема някаква конкретна позиция , интересувам се от всички еднакво
Легендата за Ел Дорадо или Мачу Пикчу? (: Ееееее... Ми нека бъде Ел Дорадо![]()
Последно редактирано от TheDeath : 02-23-2015 на 10:30
Най-положителната ти черта в характера?
TheDeath, ще се възползвам от временното затишие сред останалите съ-форумци и ще ти задам още няколко въпроса:
Защо избра точно TheDeath за форумен ник? Както и какво чиниш/дириш толкова "Дълбоко в мрачния свят на Нищото"?Сред това небитие - откри ли своето "нещо"? (: