.
Затворена тема
Страница 194 от 354 ПървиПърви ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 826 до 4 850 от общо 8834
    Супер фен Аватара на paradosou
    SHPAIdURmeN, GuardianAngel, мерси ;d, би ми било интересно, ама е изключено да отговарям сега. След няколко месеца като си подредя приоритетите може.

Мега фен Аватара на 102
    като си подредя приоритетите ;дд хахахах

споко, знам, че звучи напудрено ;D

Мега фен Аватара на 102
    когато имам финансовата възможност

когато обера следващата банка
    лека

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    SHPAIdURmeN, GuardianAngel, мерси ;d, би ми било интересно, ама е изключено да отговарям сега. След няколко месеца като си подредя приоритетите може.

Ехх ти пък все едно на детектор на лъжата ще те слагаме :Д
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    когато обера следващата банка
    лека
    лека брат ако на мен

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Кой ще сяда на стола?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз мога да седна, даже в момента съм седнала на един стол
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Аз мога да седна, даже в момента съм седнала на един стол
    Mи седни де, интересна ще си ;Д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Ми сядам де Айде, почвайте
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Как се казваш?
    Колко годишна си?
    С какво се занимаваш?
    Като какъв човек се определяш?
    Искам снимка, може и на ЛС.
    Пушиш ли? Алкохол?

Град
    Как се казваш? - Десислава ми е името, но от малка всички ми казват Диди
    Колко годишна си? - скоро чукнах 27, понякога се държа, като на 17, знам че в профила пише 29, но това е някакъв бъг, който не мога да оправя
    С какво се занимаваш? - В момента работя в офис и съм нещо като секретар-счетоводител-технически асистент.
    Като какъв човек се определяш? - Смятам, че съм социална личност, обичам да общувам с хора. Понякога съм твърде емоционална, твърде доверчива и от типа хора, които често първо действат, а после мислят.
    Искам снимка, може и на ЛС. - имаш ЛС
    Пушиш ли? Алкохол? - Пуша, не се гордея с това, но все още не съм се навила да се пробвам да спра.
    Алкохол изключително рядко, веднъж-два пъти годишно може би ми се случва да пия нещо леко

Супер фен

Нека аз да продължа с щафетата и въпросите:

1. В една друга тема бе споделила, че караш мотор. Каква категория имаш: А1 или А?
    2. Ако си с "А" - как се справи с тикането на мотоциклета? Само да уточня, че в момента карам курсове директно за "А" категория и дори аз леко се озорвам с бутането на свободен ход на машината... все пак е към 230 кг. с горивото.
    3. В началото бе споделила, че си се запознала с гаджето покрай болнични неволи (поне с такова впечатление съм останал) - какво ти имаше и надявам се, че е останало само лош спомен в миналото?
    4. В София ли живееш или някъде в покрайнините?
    5. По колко пушиш - малко или като комин? Защо не ти се спират цигарите - толкова ли си привикнала към тях?
    6. Опитвала/Употребявала ли си някакви наркотици, и ако да - какви?
    7. От кога живееш напълно самостоятелно?
    8. Направи ми впечатление, че тук-таме пишеш за "безценното" - куче или котка, и съответно каква порода? Как се казва?

И аз съм любопитен как изглежда 40 кг. момиче, управляващо мотоциклет, и съответно бих се радвал, ако имаш твоя снимка без каска до или на машината и съответно решиш да я споделиш с мен - тук или на ЛС.

Едит: сгрешена номерация на въпросите (:
    Последно редактирано от M**** : 02-23-2015 на 06:57

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Здравей

Кои са трите най-важни неща в живота ти?
    Трите неща, към които се стремиш най-силно?
    Какво ново научи днес?
    Вярваш ли в Съдбата?
    В какво вярваш всъщност?
    Творческа личност ли си?
    Разкажи за най-щастливата случайност, която ти се е случвала.
    Каква искаш да станеш, когато пораснеш? ;д
    Би ли променила нещо в миналото си?
    Ако имаше възможност, би ли избрала да се родиш по друго време/на друго място? Кога и къде?
    Любим филм?
    Разумът ли е водещ при теб, или чувствата?
    И аз бих искала снимка с мотора, ако може ^^

Град
    1. В една друга тема бе споделила, че караш мотор. Каква категория имаш: А1 или А? - Имам А категорие, когато карах курсовете нямаше такова разделение и се вземаше книжка директно, караш си после каквото имаш
    2. Ако си с "А" - как се справи с тикането на мотоциклета? Само да уточня, че в момента карам курсове директно за "А" категория и дори аз леко се озорвам с бутането на свободен ход на машината... все пак е към 230 кг. с горивото. - И моята беше толкова, а аз съм 42 Подпирах я леко на "Бутчето" си и гледах да пазя баланса. Докато свикна си беше бая зор, изкарала съм може би 1-2 учебни часа само в бутане.
    3. В началото бе споделила, че си се запознала с гаджето покрай болнични неволи (поне с такова впечатление съм останал) - какво ти имаше и надявам се, че е останало само лош спомен в миналото? - Вече всичко е само лош спомен, имах сериозни проблеми с яйчниците и матката и т.н., горене, глупости всякакви, но вече съм добре и всичко е 6
    4. В София ли живееш или някъде в покрайнините? - извън София съм в едно градче на около 60-70км. Живеех в София до преди 2 години, но й се наситих
    5. По колко пушиш - малко или като комин? Защо не ти се спират цигарите - толкова ли си привикнала към тях? - Пуша около кутия за два дни, обичам да пуша, не мога да го обясня, просто ми доставя удоволствие след хранене да си направя едно кафе и да си запаля една цигара. Пуша и когато съм нервна, ако не пуша си гриза кожичките на ноктите и си правя рани,а това е ужасно.
    6. Опитвала/Употребявала ли си някакви наркотици, и ако да - какви? - пушила съм само трева няколко пъти, не ми беше интересно, огладнявах и толкова.
    7. От кога живееш напълно самостоятелно? - изнесох се на квартира след 7-ми клас, но тогава още нашите ми плащаха обучението и джобните, всичко. След като завърших 12-клас си намерих работа и се преместих в София. От тогава си живея самостоятелно по квартири, от както се махнах от София се върнах вкъщи, но нашите вече не живеят в тази къща, така че пак съм самостоятелна и без наем
    8. Направи ми впечатление, че тук-таме пишеш за "безценното" - куче или котка, и съответно каква порода? Как се казва? - Нито куче, нито котка Човече, детенце, иначе имам едно куче - каракачанска овчарка и няколко котки, които не са мои, но ги храня и те висят почти постоянно в моя двор

И аз съм любопитен как изглежда 40 кг. момиче, управляващо мотоциклет, и съответно бих се радвал, ако имаш твоя снимка без каска до или на машината и съответно решиш да я споделиш с мен - тук или на ЛС. - ще ти пусна лично, само да си намеря из архива някоя без каска

Едит: сгрешена номерация на въпросите (:

Град
    Били жертвала себе си, за да спасиш 20 човека примерно?

Град
    Здравей и от мен!

Кои са трите най-важни неща в живота ти? - 1-во е безценното, за което уточних, че е детенце , второто семейството ми - майка ми и сестра ми, а третото е човекът, с когото съм в момента.
    Трите неща, към които се стремиш най-силно? - единственото към което се стремя в момента е спокойствие и вътрешен мир, поставила съм си за цел да започна да мисля малко повече и да не се поддавам чак толкова на емоциите си.
    Какво ново научи днес? - Че съм непоносима, когато съм болна. И съм непоносима, когато съм притеснена.
    Вярваш ли в Съдбата? - Да, вярвам, че някои неща се случват в живота ни с цел да ни отворят очите, вярвам, че за всяко нещо, което ми се случва си има причина и, че винаги мога да намеря нещо добро дори в най-гадната ситуация
    В какво вярваш всъщност? - в собствените си сили също вярвам Вярвам в любовта
    Творческа личност ли си? - никак, никакви таланти нямам, единствено ми се отдава да мисля сюжети за филми, в които сама се вкарвам
    Разкажи за най-щастливата случайност, която ти се е случвала. Не мога да се сетя в момента, освен една среща с човек, който не бях виждала с години, на място на което никога не съм очаквала да го видя. На стотици километри от неговото обичайно място и моето обичайно място.
    Каква искаш да станеш, когато пораснеш? - Голяма , искам да имам възможността да си отворя собствен бар, да го декорирам както аз искам, да пускам музика, каквато аз искам и т.н. ;д
    Би ли променила нещо в миналото си? - една единствена случка бих заличила от миналото си, ако имах тази възможност
    Ако имаше възможност, би ли избрала да се родиш по друго време/на друго място? Кога и къде? - Бих искала да се родя преди много, много време в Америка, още преди да е била открита от г-н Колумб, или който и да е откривателя й. Много съм привлечена от начина на живот на индианците преди да ги нападне бялата напаст
    Любим филм? - хм... 13-ят войн
    Разумът ли е водещ при теб, или чувствата? - чувствата винаги са били водещи, но не съжалявам, старая се понякога да мисля повече, но не ми се отдава
    И аз бих искала снимка с мотора, ако може ^^ Ще пусна и на теб , само да намеря, че не е лесна работа

Град
    Били жертвала себе си, за да спасиш 20 човека примерно? - Зависи какво имаш в предвид по "жертвала", да дам живота си, за да живеят други 20? - Не, егоистично искам да си изживея всеки един миг, който имам
    Ако имаш в предвид да рискувам с шанс да оцелея - може би да, ако нямам време да се замисля, че може аз да си изпатвя сигурно бих тръгнала да помагам, но само ако има шанс всички да сме ок накрая

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    ...
    И аз бих искала снимка с мотора, ако може ^^ Ще пусна и на теб , само да намеря, че не е лесна работа
    За да не ти създаваме излишни затруднения - може и две снимки да са - една твоя и една на металния звяр.
    Предполагам, че heartshapedbox ще се съгласи с мен.

бтв: детенцето твое ли е, че пак ми се върти в главата, че някъде бе споделила, че нямаш деца.

Оооо, сетих се още два въпроса - каква максимална скорост си развивала с някой от автомобилите, които си имала и съответно - с моторите, които си имала?

Сега бонус въпрос - била ли си в чужбина и ако да - в кои страни си имала щастието да бъдеш и кои градове си успяла да разгледаш? Кой град те е впечатлил?

По отношение на индианците - харесва ли ти филма на Мел Гибсън - Апокалипто?

Ацтеки, инки или маи? Кои те кефят най-много?
    Легендата за Ел Дорадо или Мачу Пикчу? (:

Едит: открита грешка в правописа ((:
    Последно редактирано от M**** : 02-23-2015 на 09:42

Град
    Кои са хората от форума, които са ти антипатични и кои не?

Град
    За да не ти създаваме излишни затруднения - може и две снимки да са - една твоя и една на металния звяр.
    Предполагам, че heartshapedbox ще се съгласи с мен. - Ще пусна, няма грижи, малко по-късно, че в офиса се оказва нямам снимки на моторетката.

бтв: детенцето твое ли е, че пак ми се върти в главата, че някъде бе споделила, че нямаш деца. - много е сложно и оплетено с хлапенцето, когато проговори ще ми казва "мамо", а на майка ми "бабо", аз си се грижа за него, значи си е мое

Оооо, сетих се още два въпроса - каква максимална скорост си развивала с някой от автомобилите, които си имала и съответно - с моторите, които си имала? С колата макс съм стигала 240 с един Нисан, не ми е голяма тръпка, налагаше се да изпреваря един ТИР и затова натиснах повечко. С мотора съм доста по-предпазлива и гледам да не карам много бързо, тествала съм се на 180 вече ме дострашава и връщам ръчката Не съм пораснала за повече все още

Сега бонус въпрос - била ли си в чужбина и ако да - в кои страни си имала щастието да бъдеш и кои градове си успяла да разгледаш? Кой град те е впечатлил? - била съм в Македония, Сърбия, Унгария, Словакия, Австрия и Чехия. Виена ми хареса много, но определено част от мен остана в Бърно... Невероятно красиво ми се стори Иначе по нашенски си харесвам Ниш и Белград Много искам да отида в Португалия, нали любовта е от там, тайничко си се надявам един ден да имаме възможност да отидем заедно там

По отношение на индианците - харесва ли ти филма на Мел Гибсън - Апокалипто? - Първия път, като го гледах не ми хареса, не можах да го асимилирам, гледала съм го още няколко пъти след това и с всеки следващ по малко започвам да го харесвам. Но не ми е любим

Ацтеки, инки или маи? Кои те кефят най-много? - Апачи Хахха, не знам, културата им е толкова интересна, че не мога да заема някаква конкретна позиция , интересувам се от всички еднакво
    Легендата за Ел Дорадо или Мачу Пикчу? (: Ееееее... Ми нека бъде Ел Дорадо
    Последно редактирано от TheDeath : 02-23-2015 на 10:30

Град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Кои са хората от форума, които са ти антипатични и кои не?
    Все още не мога да си изградя преценка, всички ми се струват интересни, някои забавни, други сериозни, но антипатични все още нямам Може би след още някой и друг активен месец тук ще мога да кажа открито - тоя ме дразни, но за сега ми е рано

Град
    Най-положителната ти черта в характера?

Супер фен
    TheDeath, ще се възползвам от временното затишие сред останалите съ-форумци и ще ти задам още няколко въпроса:

Защо избра точно TheDeath за форумен ник? Както и какво чиниш/дириш толкова "Дълбоко в мрачния свят на Нищото"? Сред това небитие - откри ли своето "нещо"? (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си