- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
То си е вярно това за психолога, как знаеш какво ще ти каже, като не си посещавал??????????
Трябва да те приспят тебе, куче болно!!!![]()
![]()
Ааа без такива затварянки, тая тема държи форума на крака.
Най- лесно е да се дават съвети на готово. Както ида е той (Иван) още не е казал как мисли да процедира с бъдещето си като оставим смехориите за патлака. Как мисли да промени нещата, мисли ли да си търси работа и каква, защото това е основата на живота- работата? Според мен няма смелост за самоубийство така че все някак трябва да продължи с живуркането но как мисли да я кара?
Да, точно така ене е като да ти личи.
Повтарям се, но на теб ти трябва един хубав, здрав бой, може и неколкократно. 20 бона му трябвали, него го мързи да си седне на трибуквието и да завърши поне 8ми клас, дава някакви малоумни извинения от рода на "нещастен бях" или "2 момичета ми се смееха и за това спрях да ходя на даскало"обаче си си навил на пръста, че заслужава пари и щастие.
Много ясно че имам планове... все още не съм се отказал, не съм се отчаял напълно че да стигна до патлака. За сега ще направя всичко възможно да вляза в училище, там ще си търся приятелка. По принцип аз определям себеси като най-асоциалния човек в града, и като съм в една класна стая при всичките тея хора на едно място... не само се изнервям но и мразя да ми обръщат внимание. Да кажем че съм в час и учителя ме пита някои въпрос? И всички гледат мен.... побърквам се когато съм център на вниманието и забивам, не мога да говоря. Не че ме е срам, знам какво е да ме е срам но сега говоря за нещо друго. Отговарям на учителя само ако ме пита за името ми, но ако зададе някакъв друг въпрос отговарям "Не искам да говоря с вас". И много често ми се случва някои съученик да ми се отвори и аз просто полудявам, иде ми да го замеря със стола... но аз ще търпя колкото мога, ще преценя дали съм способен да искарам поне до края на годината. Ще си казвам всеки ден "Тук може да си намеря и приятелка, ще търпя още". Ще знам че живота ми дава последен шанс и че ако зарежа пак училището, никога вече няма да се върна. Понеже съмнувам всяка нощ, преди 4-5 дни сънувах как съм в класната стая и пред мен едно момиче искаше да седна до нея, в съня знаех че тя се интересува от мен(почувствах го). Но ако още от първия ден започнат да ми се отварят, да ми обръщат внимание или пък да говорят зад гърба ми, тогава ще напусна училище. Ще направя всичко възможно да искарам пари, и то не само за пистолет. Ще купувам колкото мога повече цигари и алкохол за да пуша и пия до безсъзнание. Ще отида в 3 часа през нощта в двора на същата гимназия която напуснах заради тея педали, докато има пълнолуние ще се разхождам сам в двора знаейки че момичето мечта изчезна завинаги. И когато му дойде времето, ще се гръмна. Но преди това както казах по-нагоре, ще заплаша няколко човека които мразя.
Като не искаш и не търсиш съвети, за какво пишеш тази/тези тема/и? Търсиш внимание или се чудиш как да отбиваш време?
Пука ме, че ми дреме, че мразиш, лекенце долно.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Според мен положението и психиката на колегата не е за подигравка. Но просто трябва да спре да му пука, че тоз казал така, оня направил така, трети си има приятелка. Не смятам, че можеш да се върнеш в училище, защото не смятам, че ще е нормално да има 18 годишен осмокласник, нали? Това за пистолета и това, че ще ги накараш да паднат на колене си го избии от главата. Ти сам си си провалил живота още с напускането на училището.![]()
В наща пропаднала държава на него може да не му трябва да влиза в клас ,а просто да плати определена сума и ще му напишат диплома за 5-6 и толкова . Това ,че ще продължи да мисли как да върне на хората който ги е тресял побертета и не са мислили какво правят няма да го гризе и ще се чуди каква нова глупост да сътвори . И на края ще гледаме по новините '' момче скочило от покрива на блок '' . Хората ти дадоха съвети какво може да направиш ти упорито отказваш да ги чуеш . Твоя воля не може да решаваме вместо теб . Ти решаваш дали да си промениш живота или не .
Намери си херц, да се поуспокоиш.
Надрогирай се бе! За какво ти е да излизаш навън?!
ot vsi4ko kvot pro4etoh imam samo edin vupros...ti roditeli ima6 li?
@FemaleEyes, хайде да се обичаме взаимно.И аз имам тайна любов. Ти също... Може да си говорим.