.
Отговор в тема
Страница 7 от 21 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 517
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    То си е вярно това за психолога, как знаеш какво ще ти каже, като не си посещавал??????????

Banned Супер фен
    Трябва да те приспят тебе, куче болно!!!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ааа без такива затварянки, тая тема държи форума на крака.
    Най- лесно е да се дават съвети на готово. Както ида е той (Иван) още не е казал как мисли да процедира с бъдещето си като оставим смехориите за патлака. Как мисли да промени нещата, мисли ли да си търси работа и каква, защото това е основата на живота- работата? Според мен няма смелост за самоубийство така че все някак трябва да продължи с живуркането но как мисли да я кара?

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Хората дават съвети, но не знаят как точно съм психически.
    Да, точно така е не е като да ти личи.
    Повтарям се, но на теб ти трябва един хубав, здрав бой, може и неколкократно. 20 бона му трябвали, него го мързи да си седне на трибуквието и да завърши поне 8ми клас, дава някакви малоумни извинения от рода на "нещастен бях" или "2 момичета ми се смееха и за това спрях да ходя на даскало"обаче си си навил на пръста, че заслужава пари и щастие.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ааа без такива затварянки, тая тема държи форума на крака.
    Най- лесно е да се дават съвети на готово. Както ида е той (Иван) още не е казал как мисли да процедира с бъдещето си като оставим смехориите за патлака. Как мисли да промени нещата, мисли ли да си търси работа и каква, защото това е основата на живота- работата? Според мен няма смелост за самоубийство така че все някак трябва да продължи с живуркането но как мисли да я кара?
    Много ясно че имам планове... все още не съм се отказал, не съм се отчаял напълно че да стигна до патлака. За сега ще направя всичко възможно да вляза в училище, там ще си търся приятелка. По принцип аз определям себеси като най-асоциалния човек в града, и като съм в една класна стая при всичките тея хора на едно място... не само се изнервям но и мразя да ми обръщат внимание. Да кажем че съм в час и учителя ме пита някои въпрос? И всички гледат мен.... побърквам се когато съм център на вниманието и забивам, не мога да говоря. Не че ме е срам, знам какво е да ме е срам но сега говоря за нещо друго. Отговарям на учителя само ако ме пита за името ми, но ако зададе някакъв друг въпрос отговарям "Не искам да говоря с вас". И много често ми се случва някои съученик да ми се отвори и аз просто полудявам, иде ми да го замеря със стола... но аз ще търпя колкото мога, ще преценя дали съм способен да искарам поне до края на годината. Ще си казвам всеки ден "Тук може да си намеря и приятелка, ще търпя още". Ще знам че живота ми дава последен шанс и че ако зарежа пак училището, никога вече няма да се върна. Понеже съмнувам всяка нощ, преди 4-5 дни сънувах как съм в класната стая и пред мен едно момиче искаше да седна до нея, в съня знаех че тя се интересува от мен(почувствах го). Но ако още от първия ден започнат да ми се отварят, да ми обръщат внимание или пък да говорят зад гърба ми, тогава ще напусна училище. Ще направя всичко възможно да искарам пари, и то не само за пистолет. Ще купувам колкото мога повече цигари и алкохол за да пуша и пия до безсъзнание. Ще отида в 3 часа през нощта в двора на същата гимназия която напуснах заради тея педали, докато има пълнолуние ще се разхождам сам в двора знаейки че момичето мечта изчезна завинаги. И когато му дойде времето, ще се гръмна. Но преди това както казах по-нагоре, ще заплаша няколко човека които мразя.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Да, точно така е не е като да ти личи.
    Повтарям се, но на теб ти трябва един хубав, здрав бой, може и неколкократно. 20 бона му трябвали, него го мързи да си седне на трибуквието и да завърши поне 8ми клас, дава някакви малоумни извинения от рода на "нещастен бях" или "2 момичета ми се смееха и за това спрях да ходя на даскало"обаче си си навил на пръста, че заслужава пари и щастие.
    Мислиш че ми трябва един хубав бой? После пак се чуди защо не приемам съвети от хора като теб.

Супер фен Аватара на chupachups
    Като не искаш и не търсиш съвети, за какво пишеш тази/тези тема/и? Търсиш внимание или се чудиш как да отбиваш време?

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Като не искаш и не търсиш съвети, за какво пишеш тази/тези тема/и? Търсиш внимание или се чудиш как да отбиваш време?
    Нещо такова, искам целия свят да знае колко ви мразя. И някой ден ще ви отмъстя за всичко.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Пука ме, че ми дреме, че мразиш, лекенце долно.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на skate
    kade si e pri4eska stanami int pi6i o6te

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Според мен положението и психиката на колегата не е за подигравка. Но просто трябва да спре да му пука, че тоз казал така, оня направил така, трети си има приятелка. Не смятам, че можеш да се върнеш в училище, защото не смятам, че ще е нормално да има 18 годишен осмокласник, нали? Това за пистолета и това, че ще ги накараш да паднат на колене си го избии от главата. Ти сам си си провалил живота още с напускането на училището.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Мислиш че ми трябва един хубав бой? После пак се чуди защо не приемам съвети от хора като теб.
    Да, аз си нямам друга работа и се чудя, гледайки всяка вечер от покрива на къщата, където живея. Да имаше кой да ми подари един бял суитчър, толкова щастлива щях да съм, ама няма как, щот не съм руса

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Ти сам си си провалил живота още с напускането на училището.
    В наща пропаднала държава на него може да не му трябва да влиза в клас ,а просто да плати определена сума и ще му напишат диплома за 5-6 и толкова . Това ,че ще продължи да мисли как да върне на хората който ги е тресял побертета и не са мислили какво правят няма да го гризе и ще се чуди каква нова глупост да сътвори . И на края ще гледаме по новините '' момче скочило от покрива на блок '' . Хората ти дадоха съвети какво може да направиш ти упорито отказваш да ги чуеш . Твоя воля не може да решаваме вместо теб . Ти решаваш дали да си промениш живота или не .

female q si dai fb

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Според мен положението и психиката на колегата не е за подигравка. Но просто трябва да спре да му пука, че тоз казал така, оня направил така, трети си има приятелка. Не смятам, че можеш да се върнеш в училище, защото не смятам, че ще е нормално да има 18 годишен осмокласник, нали? Това за пистолета и това, че ще ги накараш да паднат на колене си го избии от главата. Ти сам си си провалил живота още с напускането на училището.
    Би ми се искало да чуя точно обратното.... но може би си прав. Все пак, ще опитам. И на мен дори не ми личи че съм на толкова колкото съм, аз приличам на някое детенце... като си купувам алкохол в магазина ме питат аз ли ще го пия.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    female q si dai fb
    https://www.facebook.com/vanio.dotata

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Хората ти дадоха съвети какво може да направиш ти упорито отказваш да ги чуеш . Твоя воля не може да решаваме вместо теб . Ти решаваш дали да си промениш живота или не .
    Посочи ми един съвет които ми дадоха в тая тема, и аз ще ти кажа защо съм го игнорирал.

savetvam da sa izkupi6

Banned Супер фен
    Намери си херц, да се поуспокоиш.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    savetvam da sa izkupi6
    Защо да го правя, като не излизам навън... ?

Banned Супер фен
    Надрогирай се бе! За какво ти е да излизаш навън?!

ot vsi4ko kvot pro4etoh imam samo edin vupros...ti roditeli ima6 li?

Повече от фен Аватара на Challenger
    @FemaleEyes, хайде да се обичаме взаимно. И аз имам тайна любов. Ти също... Може да си говорим.

trq si sloji6 bqla bluza ina4e nqma da ta iska

Повече от фен Аватара на Challenger
    Имам бяла блуза, но не мисля, че има значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си