- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Отзивчива съм, винаги, когато някой ме помоли за помощ гледам да помогна, смятам, че това е положително качество.
И съм много добър слушател, обикновено знам всичко за всички около мен, без да разпитвам и т.н., просто явно някак предразполагам хората да ми споделят.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Честно казано 2011 не съм била чак толкова малка, какво ме е подтикнало да избера тоя ник нямам идея. Явно пак съм била в оня "метълски" период, който ме хващаше от време на време. От тогава доста съм се променила, доста по-лъчезарен и открит човек съм станала. Града го писах така, защото бях безкрайно разочарована от София и факта, че уж е столица , а трябваше да чакам с часове на една пуста спирка - ясно си го спомням това, нямах цигари, а автобуса все не идваше
Открих своето Нещо, открих Него, въпреки трудностите, въпреки, че всички смятат, че не сме един за друг. Въпреки, че все още понякога изпитвам съмнения, заради ситуацията , смятам че Той е моето Нещо, човека който обичам и който ме обича.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Благодаря ти, прочетох последния пост и много ми хареса^^
Обаче аз тази нова поезия на парче никак не я харесвам. В смисъл... какво се очаква да е това:
няма съществени разлики
между мен от сега
и мен от тогава
вероятно
сега се обличам
и пиша
по-внимателно
?! Тцъ.
Към мадамата на стола:
Това с детенцето живо ме заинтригува, но виждам, че не желаеш да задълбаваш.
Учиш ли, какво, къде?
Работиш ли? Какво, харесва ли ти? Какво би искала да работиш?
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 14:26
от поезия до поезия разликата може да бъде огромна.
прочети нещо мое и прочети нещо на Стойчо Младенов, например. и ги сравни:Д:Д:Д
към столуващата:
с какво те привлече мъжът ти?
малкото сладко на колко е?
какви са интересите ти?
какво искаш да дадеш на другите/света?
а какво искаш да си вземеш?
има ли вечна любов и от какво се нуждае едно дете, за да израсте като емоционално здраво същество?
дефинирай ми любов, или по други начин: как ти изразяваш любовта си; как човекът до теб го прави?
в какво семейство си отраснала?
какво искаш да възпиташ в детето си (преди всичко)?
А на кого е блогът? Как са инициалите на автора, имам съмнение, че го познавам.
е, стига сте го издавали, не мога да я нося тази вина. той умишлено е анонимен.
несравним. повтарям се, но наистина...
искам аз да го издам!
ще се спогодим ли? имаме ли еднакви виждания върху съвременната поезия?!
Щом някой е "подразбрал" първото му име, значи не се справя особено добре с поддържането на анонимността си. Сега ме мързи, но утре ще го столкна само по нещата в блога, за да видя дали някак ще стигна до т'ва инфо, просто от любопитство.
Чувствам се недодялана покрай такива поетични души като вас. Въобще не влагам ирония :Д
ох, колко назад се връщам :Д не знам защо, но си спомних за периода, в който отчаяно исках да ми кажат, че съм поетична... и доста си се смея :Д обърнах го на дневник, сори
^^ Къш-къш лоши пилци!!!
Какво обърнахте хубавата тема на делничен чат, ааа?! :))))))))
Момичето се е престрашило да седне на горещия стол, а вие го раздавате с тотален игнор на темата... Ц-ц-ц! Не ми е удобно само аз и VinDiesel да задаваме въпроси на TheDeath, а да си призная - аз лично я чета с интерес. (:
Така, че очаквам повече активност от вас по темата и по-малко за онз' незнаен блог. ;)
Едит: по темата -
TheDeath, имаш ли висше образование и ако да - икономическо или техническо, а може би медицинско? Бакалавър/Магистър?
Последно редактирано от M**** : 02-25-2015 на 06:49
Каква житейска драма.уж е столица , а трябваше да чакам с часове на една пуста спирка - ясно си го спомням това, нямах цигари, а автобуса все не идваше
Ксанакс предписаха ли ти или само с терапия се размина?
Това с детенцето живо ме заинтригува, но виждам, че не желаеш да задълбаваш. - Честно казано наистина не искам да задълбавам, защото колкото и да е минимална възможността някой познат да ме разпознае, я има, а ако тръгна да обяснявам от моята гледна точка ще има засегнати и не ми се влиза в излишни спорове и драми. Нека го кажем така - детенцето си е мое и аз се грижа за него, с помощта на майка ми. За съжаление биологичния баща не е особено заинтересован от него, но пък то е още малко и не разбира, за в бъдеще ще видим как най-лесно да се обясни ситуацията - абе, имаш родители, ама все едно ги нямаш
Учиш ли, какво, къде? - завършила съм средно специално - икономика, до висше така и не стигнах, почнах работа и честно казано ме мързеше да уча. Сега се замислям дали да не запиша нещо задочно, но все още не съм се решила/
Работиш ли? Какво, харесва ли ти? Какво би искала да работиш? - Работя в офис в една фирма, обработвам фактури, доставки, заплати, всякакви канцеларски работи. Харесва ми, спокойно е, колегите са готини, заплатата не е лоша, а и работното време ме устройва.
Здрасти.
Как си?
Как е маздата?
Обичаш ли да пътуваш?
Какво най-много ти харесва в България?
Зодия?
Любим спорт?
Как се виждаш след 10 години?
с какво те привлече мъжът ти? - Първото, което ме грабна беше усмивката му и специфичното чувство за хумор. Исках да го опозная, защото е чужденец и ми беше интересно да разбера повече за културата и начина му на живот. Много бързо това любопитство прерасна в любов, заради отношението му към мен, начина по който възприема нещата, подкрепата, която ми оказа и ред други неща.
малкото сладко на колко е? - на година и половина
какви са интересите ти? - не мога да отговоря конкретно, влече ме фотографията, мъча се да пиша разни статии, но всичко е на прекалено аматьорско ниво, захващала съм се с много неща, за сега нищо не съм довела до край, в момента съм в някакъв застой, така да се каже, времето ми стига само за работа, грижи за малкото и прекарване на време с любимия. Все още не съумявам да си разпределя времето така, че да мога да наблегна и на нещо различно, което да си е само "мое", като хоби, занимание, интерес
какво искаш да дадеш на другите/света? - не знам, по-скоро искам да покажа, че колкото и да е трудно, винаги се намира решение, искам да покажа на хората, че могат да бъдат и малко по-добри. Нещо такова.
а какво искаш да си вземеш? - време, това е което не ми достига в момента, просто време
има ли вечна любов и от какво се нуждае едно дете, за да израсте като емоционално здраво същество? - Иска ми се да вярвам, че любовта, която имам в момента ще е вечна. Любовта към моите родители ще е вечна, към детенцето също, но за тази другата любов гаранция няма... Чувствам я в момента, изживявам я, не съм се чувствала така в никоя пт предходните си връзки, но пак няма гаранция, че това чувство ще остане завинаги. От какво се нуждае едно дете? СПоред мен от подкрепа и насока, съвети, но не и ограничения. Любов, грижа, но не задушаване. Много е тънка границата между загрижеността и обсебването.
дефинирай ми любов, или по други начин: как ти изразяваш любовта си; как човекът до теб го прави? - Споделяне. Това е за мен любовта, да споделяш времето си с някого, мечтите, болките, тревогите, щастливите мигове, успехите. Старая се да давам всичко от себе си, старая се да разбирам когато нещо не е наред при него, да го подкрепям, да го изслушвам, гордея се с всяко негово постижение и той го знае. Същото получавам и от негова страна, грижи се за мен, грижи се за детето, което не е негово и няма нищо общо с него, но виждам в поведението му, че се притеснява заедно с мен, че иска да го учи на разни неща, дребни неща, които ме карат да се чувствам уютно и сигурно с него.
в какво семейство си отраснала? - не бих казала нормално, родителите ми имаха проблеми по между си, имало е много грозни сцени, побоища, раздели, събирания, щастлива съм, че най-накрая сложиха край на това, разделиха се и всеки пое по своя път, открил по-подходящ човек за него си. Заради това съм и твърдо против двама души да остават заедно, само и само да има двама родители в къщата и да не вземат хората да ги одумват и т.н.
какво искаш да възпиташ в детето си (преди всичко)? - искам да го науча да бъде отговорен и да мисли преди да действа. Емоциите са хубаво нещо, но разума трябва да е водещ според мен. Трябва да мисли и да преценява как неговите действия биха се отразили на останалите, защото живеем сред хора, зависим от хора и хората зависят от нас. Не казвам, че винаги трябва да мисли за другите, но не бива да бъде и тотален егоист, защото всичко се връща...