- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Or else... my project fails.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Фишка, смятах да ти тегля 1 профилактична п'утка майна, ама не си заслужава. И без това си наказан достатъчно от съдбата.
След дълъг работен ден бирата е доста деморализиращ фактор.
Welcome to the Jungle...
миси, бате ( :
след като мълчаливата агресия и ярост към себе си се поуталожиха, осъзнах, че никога не съм имала истински 'мечти', както се изразих, за да се боря за тях. или поне ддз. когато човек желае нещо, се стреми към него с цялото си същество, дращи със зъби и нокти и прави всичко възможно, за да достигне до НЕЩОТО. нещото, което СИ МИСЛЯ(ЕХ), че искам, кацна на рамото ми само. единственият човек, от когото потърсих съвет е майка ми. каза ми едновременно това, което исках да чуя и това, което най не желаех - 'каквото и да решиш, ще те подкрепя'. как се процедира в такъв случай?! нищо, разбира се. много по-лесно е да съм в познатите води, а и никога не съм била фенка на промените. ако ми беше казала 'направи го' - щях, както и в обратния случай, който се припокрива с моя ИЗБОР по дефолт. не заслужавам да съм такава късметлийка, не заслужавам вратичките и шансовете, които ми се отварят и за емоционално, и за физическо/материално удовлетворение. аз съм едно мекотело без душа. ХАХА, колко клиширано звучи. налии, душата е емоцията, същността, хуманното, знам ли, бе. квото и да е - няам го. възприемам се негативно. но пък негативното е реалистичното. тъжно, с моя късмет ще има да се мъча още 734658937450 години.
Ехх аз се чудя на нея как не и пука или не дава особени признаци да и пука , а пък и на мен не ми е пукало толкова много пъти![]()
втори пост за деня, стана ми навик :д но нещата наистина се променят бързо
пфф, той бил добре, че даже не спал и у тях красавеца) цупих му се, но накрая омекнах и прекрахме доста хубаво (май) само двамата в новата му квартира ^^ и все повече осъзнавам, че да - аз порасвам, но и наще остаряват и не трябва да им се дразня и сърдя толкова за малките неща :д
като цяло спокойно и позитивно ми е
Разбирам, че ми е бесен и не оправдавам очакванията му, и това ме измъчва. Вярно е и че аз съм си виновна, да. Но има време и всичко ще стане малко по малко.
Буквално съм влюбена в обеците и още утре отивам да ги купя, няма кво да стане. Иначе съм доволна от другите работи, но ми е студено едно такова та мисля след малко да си тегля една гореща баня и да умирам, че така или иначе утре ще се наложи да ставам рано. Няма до следичка от тазсутрешната ми енергия, сега съм уморена и имам чувството, че намеря ли си ъгълче, бих заспала моментално.
тъжно ми е, не успях и да излезна днес, което ми подейства още по-потискащо, добре, че поне ми донесоха шоколад ;д
мисля най-после да си легна рано, днес намалих кафетата, прекалено късно си лягам и супер зле ми се отразява, лека ви хора...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ами, той замина, по никое си време, липсва ми много, ред сълзи, ред сополи, успокоителното е че ще си го мачкам пак в неделя.
Сега със съквартиранта ни си пием вино и гледаме телевизияедно успокоително, чаша вино и цигара правят чудеса
Тя се е разделила с гаджето си, но май ще й е по-добре така, дано не страда много
а другата ми ''дружка'' уж се разбрахме да ми дойде на гости да пием вино по женски и сега гледам във фейса, че една обща приятелка ги е тагнала на ивент утре в 10?! Не разбрах само защо ме излъга напразно, но нейна си работа
май ще го лягам, въпреки че ми е нервно като го мисля, че е на път в снега и бла бла :/
утре имам контролно, което ще прецакам, но малшанс
поне не съм на работа, офиса ме изнервя напоследък, даже колегите ми казаха че не ми влияе добре![]()
Дали съм спала и 4 часа, нямам идея... Но пък не спах сама, гушкахме се три човечета на леглото, добре, че едното от нас няма и 20 кила, та поне мястото стигаДори да не съм се наспала добре съм свежа, щастлива, просто защото го чувах цяла нощ как диша до ухото ми, усещах как ме прегръща и как дори, докато спи се опитва да ме завие и да ме гушне. Хубаво е човек да е влюбен....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Хубаво ми е, макар че не всичко е цветя и рози.
Измислих си страхотен план за предстоящото събитие, но надали ще се получи точно така :д
Дразня се, че някои са толкова "инициативни" и се натягат на макс, а когато дойде моментът да се свърши работата ги няма никакви.
Чух се с баба и ми е щастливо, много успокояващо ми действа тази жена.
А пък другата толкова често си сменя настроенията, че ще ме подлуди.
Тя става лош човек. Вчера й казах, колкото и да ме заболя като го изрекох. Но е така. Загубила е всякаква човещина, всякакво уважение към близките си. Постоянно изтъква заслугите си ,пренебрегвайки останалите. Обижда и наранява с всяко второ изречение. Нямам никкаво представа какво се случва в главата й, но е ужасно ://
Радвам се обаче за мама. Прекарала си е повече от добре и много се кефя. Имаше нужда.
разглобена се чувствам :д събудих се и всичко ме болеше, а като се замисля, че утре имаме и аеробика лошо ми става :д
странно е как усещам различно някои хора и нещо ме привлича към тях, аура ли дзз но принципно сутрин ако някой е твърде близо д мен в автобуса (а има място) го гледам лошо и тактично се дърпам настрани доколкото е възможно, но не и днес :д
абе някво от дни ми е изнервено и не знам ЗАЩО
просто така.
не, всъщност знам.
твърде мноо мъже, дето не знаят кво искат : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride