.
Отговор в тема
Страница 9 от 21 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 517
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Добре е че знаеш целия Английски

я кажи какъв неопределителен член се слага примерно пред
    ...honest
    ...university
    ...honour

бързо бързо
    стига си търсил в гугъл

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    "неопределитене член" чесно ти казвам нямам си понятие какво е това. Но ще ти кажа нещо друго. Голяма част от нас българите си пишем на латиница, и вместо букви понякога слагаме числа като например: Kak si pi4? Ето сега и пример на английски: Sup m8? Или пък: w8- което значи wait но използват осмица понеже като кажеш wait или eight звучи почти еднакво. Говорил съм английски по форуми, игри и даже съм си лафил по skype с един пич. Айде оставям те за сега, отивам да си цъкна някоя игричка че направо умирам от скука.

Сега като гледах в Google резултатите от "убиец" се спрях на една снимка на кола в дъжд. Представих си как с приятелката ми цял ден се возим с BMW-то ми в дъждовно време... и когато спрем да си вземем нещо за ядене да ни повали дъжда... да се приберем в колата мокрички и да я целуна...
    Последно редактирано от FemaleEyes : 02-24-2015 на 19:43

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Знаел целия английски?
    ХАХАХАХхаххаха
    Ем окей и аз знам английски, ко праиме? И аз играя игри, ама знам и историята на България... и много други неща..
    Просто си супер жалък и не желаеш да си помръднеш пръста за развитие. Само се оплакваш.
    Слабохарактерен си... Никоя няма да те съжали, защото не си го заслужиш. Някои неща се заслужават.. Няма да ти падне от небето. Когато се стегнеш и започнеш да вършиш нещо за себе си, но имаш трудности, тогава може и някой да те съжали и да ти помогне. Докато само си седиш на задника и мрънкаш никой няма да те погледне.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Впрочем английския, който знаеш няма да ти помогне да си намериш работата.. защото говориш английски както циганин български, знаеш там нек'ви жаргони и горе-долу как да се изразяваш, но т'ва е нито можеш да пишеш правилно, нито имаш елементарна представа от граматика,пунктуация и прочие.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на skate
    единственото момиче,което може да си намериш ще е някое,което е глухо(да не ти слуша простотийте по цял ден),сляпа(да не та гледа къв си мършав и пропаднал) и също без рецептор за обоняние(щото ако ти помириши вмирисалия ти гъз ще прибадне най-много) Успех да си намериш такава

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Щом ти писа на кирилица, значи има и шанс той да си намери русо момиче.

мани е тука някви банове манове ония ден ми раздаваха :Д;Д da sa fakat

Хах.

Отиди някъде другаде , където ще те уважават и ще гледат на тебе различно

Както си и знаех, стратегията със съжалението не ти се получава :/
    Какво друго ти остава освен да продължиш да влизаш с някой от останалите си профили които имаш, безделник.
    Явно реално пак ще си останеш на сухо за жалост а не мокричък както в сънищата ти. Но cheer up както се казва на Английски ;]
    Все пак си мисля че ще го израстеш тоя тийн период.

Всичко става все по-трудно, вече дори не мога да спя. Не съм спал от седмица и не моаг да мигна ... не в буквален смисъл разбира се. Когато легна съм в пуло будно състояние през цялото време и не мога да заспя. Болката която испитвам всеки ден вече стана по-голяма. Надеждата на всеки ден от живота ми беше че ще мога отново да си легна и може би ще сънувам че всичко е наред... но вече не мога и да спя. Мисля че не ми остава друг избор освен да ускоря процеса на плановете ми. Не може да е толкова трудно да намеря пистолет... а и днес бях на испит и като минах през спирката видях едни красиви момичета... как ми се искаше да прегърна някое от тях. Но в същото време изпитвах омраза, слушах ги как се забавляват и са щастливи, а аз съм длъжен да търпя това... Когато беше 2012 аз плаках защото щял да идва края на света офф... сигурно бях един от най-наплашените хора на планетата. Но сега ми е все едно дори и да свърши. Би ми се искало един метеор да удари земята и всичко живо да умре, но преди това да видя как метеора приближава земята и да се усмихна, и дори като ме убие да ми е кеф защото ще знам че целия скапан свят ще умре с мен. Не съм сигурен дали мога да издържа още.... поне да можеше майка ми да изчезне така че да не я виждам до края на живота си, но тя е курва какво да говорим. И не ме интересува дали ми вярвате че знам английски, аз не съм пропилял години разговори с хора по форуми, скайп, Facebook за да ми кажат накрая че не го знам.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Welcome back! Липсваше ни твоят нихилизъм.
    Искаш ли да обсъждаме Песен за огън и лед? Може и за сериала, ако си го гледал. Това ще те разсее от черните мисли.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Welcome back! Липсваше ни твоят нихилизъм.
    Искаш ли да обсъждаме Песен за огън и лед? Може и за сериала, ако си го гледал. Това ще те разсее от черните мисли.
    Точно сега в тоя момент нищо не може да ме забавлява.. току поиграх малко с едни приятели една игра и нищо. Колкото до сериали тях ти гледам само докато ям. Например SMS - sin miedo a sonar любимият ми сериал... все още го гледам. В момента се чувствам тотално отпаднал без желание да правя нищо, мина много време от както за последно се чувствах така. Бих казал че сънищата ми са по реални от реалноста. Аз съм много далече от реалноста. Понякога даже когато си спомня за някакъв спомен се чудя дали е било сън или истина... иска ми се да се заблудя че когато сънувах онова русо момиче това беше наистина но за жалост много добре си спомням че беше само сън. Всичко отиде на майната си... всичките ми мечти и така нататък, дори едвам едвам пиша това. След тая седмица без нет все едно някакъв гръм ме е ударил... не знам какво повече да напиша.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Всичко отиде на майната си... всичките ми мечти...
    Само защото ти се отказваш от тях. Не ти се занимава просто, нали? По- лесно е така.

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Само защото ти се отказваш от тях. Не ти се занимава просто, нали? По- лесно е така.
    Защото не виждам начин да ги збъдна.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Защото нямаш цели, а само мечти.

Ако мечтата ти е да си купиш пистолет, по-добре да не се и сбъдне..

Град
    Dreamland
    Защото не виждам начин да ги збъдна.
    На колко годинки си?
    Пиши ми, ще ти намеря работа. Няма да ти остава време да се вайкаш за неСбъднатите си мечти.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Каза че е на 17, и ква работа ще му намериш? Него нефизическа работа едва ли ще го оправи.
    Фимейлайс кой ти е другият профил?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Каза че е на 17, и ква работа ще му намериш? Него нефизическа работа едва ли ще го оправи.
    Фимейлайс кой ти е другият профил?
    Ще паднеш, ако разбереш.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Не го поучавайте, а го поощрявайте. Крайно време е България да намери своя Тед Бънди.

Всичко става все по-трудно, вече дори не мога да спя. Не съм спал от седмица и не моаг да мигна ... не в буквален смисъл разбира се. Когато легна съм в пуло будно състояние през цялото време и не мога да заспя. Болката която испитвам всеки ден вече стана по-голяма. Надеждата на всеки ден от живота ми беше че ще мога отново да си легна и може би ще сънувам че всичко е наред... но вече не мога и да спя. Мисля че не ми остава друг избор освен да ускоря процеса на плановете ми. Не може да е толкова трудно да намеря пистолет... а и днес бях на испит и като минах през спирката видях едни красиви момичета... как ми се искаше да прегърна някое от тях. Но в същото време изпитвах омраза, слушах ги как се забавляват и са щастливи, а аз съм длъжен да търпя това... Когато беше 2012 аз плаках защото щял да идва края на света офф... сигурно бях един от най-наплашените хора на планетата. Но сега ми е все едно дори и да свърши. Би ми се искало един метеор да удари земята и всичко живо да умре, но преди това да видя как метеора приближава земята и да се усмихна, и дори като ме убие да ми е кеф защото ще знам че целия скапан свят ще умре с мен. Не съм сигурен дали мога да издържа още.... поне да можеше майка ми да изчезне така че да не я виждам до края на живота си, но тя е курва какво да говорим. И не ме интересува дали ми вярвате че знам английски, аз не съм пропилял години разговори с хора по форуми, скайп, Facebook за да ми кажат накрая че не го знам.

Иначе и една съфорумка се обясняваше колко и бил добър английският, ама до ден днешен като ми е тъпо и чета писанията на английски в скайп и веднага почвам да се смея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си