- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
кажи ти сега?
Европейски политики и икономика, управление на европейски проекти.
Все още чакам да кажеш твоята специалност.
Welcome to the Jungle...
че то има ли такава специалност, да не си някакъв политик или чиновник, експерт в някоя дирекция.
казах, че не искам да говоря, ангажира ме, а искам да си се кефа.
дарки, да не си радан
по каква музика си падаш, Стинг?
дарки, ти да не си там дето получават двойните заплати.
Има такава специалност, в Софийския университет. Предполагам я има и в други университети. И не, не съм чиновник, нито политик. Нямам представа къде получават двойни заплати.
Не знам кое доколко те ангажира, но очевидно намираш политиканстването за разтоварващо занимание.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2015 на 23:38
Welcome to the Jungle...
че то без ес твоята специалност няма бъдеще,
разбирам
ако политиката на ес се провали, това е личен провал и за тебе.
разбиииираааам
икономист съм, така че моята специалност винаги има бъдеще. ;]
с времето трупам опит и компетентности и в други области, така че не се притеснявай за мен и моето кариерно развитие.![]()
Welcome to the Jungle...
ей, дарки, изведнъж така по-близък те чувствам.
ако искаш можем да поговорим за страховете ти.
то това е все едно в сегашно време да си завършил комсомолско право (ако изобщо има такова нещо. ей така го казах, ама схвана смисъла).
А нз, ти си компетентният по комсомолската тематика.
Очевидно много се срамуваш от професията си, щом така упорито избягваш да говориш за нея. Да не би да се чувстваш неудовлетворен и недооценен в работата?
Welcome to the Jungle...
за какво да се страхувам, казах ти, искам тук да се отпусна и да си се кефа, да се чувствам лек, ей така скок-подскок и тука ли етикетите трябва да ме мачкат..
ся доктора ше дойдe от небитието да ме санкционира, че го копирам
хаххаха
доктора вече е патентовал всички думички, батка.
Кирил и Методий и брат му.
Последно редактирано от defender : 03-21-2015 на 00:07
бля, бля, бля и пак бля, бля, бля
Май целия ти живот е бил съсипан, когато си видял как 12 годишен руснак харчи на морето за ден повече пари, отколкото ти изкарваш за цяла година.
http://www.washingtontimes.com/news/...nfra/?page=all
http://finance.yahoo.com/news/exclus...6--sector.html
http://www.economist.com/news/asia/2...ollowing-money
Ако някой се чуди защо през последния месец америка, а и цяла западна европа се държат като бесни пумияри, това ще му го обясни.
Така. Протестите и опозицията след смъртта на Немцов не видяхте ли кои бяха? НА КОМУНИСТИТЕ. Плащадите бяха пълни с червени.
Според много анализатори, Путин до сега беше слуга на Запада, чак от скоро се съпротивлява леко.
Путин е за демокрация колкото и да не ви се вярва. Демокрация по руски стил.
Представете си бъде свален, на негово място дойде истински тиранин?
Даркин, въобще не ми се хвали, че си завършил икономика в СУ, той дори не е икономически универсиет. С нищо не доказва знания. Последния чувал на Европа е СУ. Американския го бие. Да беше Кеймбридж, ок, но СУ... ххаха
Ето че ти започна темата с изкуственото ти висшО. Един циганин може да разбира повече от човек с дипломка.
А селското стопанство не ги пипай, че е трето по спонсориране в науката, след армията и медицината, и ви изхранва всички. Но понеже слагат ей всякакви икономисчета за министри на земеделието, които нямат нищо общо с тази сфера, се случва мизерията.
А нима да си останеш прост среднист значи нещо повече?
Welcome to the Jungle...
като гледам, много среднисти са на светлинни години напред, сравнение с някои дипломирали се. Както във финансово развитие, така и в начетеност.
Казвам, че бакалавър и дипломата не са никаква гаранция и никакво доказателство. Е, разбира се, че за много специалности висшето и задължително и е препоръчително да се изкара, но да ми сложиш един загубен бакалавър за пример си е смешно.
Това е дълга и сложна тема, в която не ми се навлиза. Винаги съм ценял образованието и образованите хора, но никога не съм ги издигал в култ. Само по себе си образованието е предпоставка, но не и 100%-това гаранция за успех.
Попитаха ме какво образование имам и аз отговорих. Не съм се хвалил с нищо. Не се опитвай да ми извърташ думите.
А ти си пример за това, че цял живот можеш да си живееш на социална вегетация и въпреки това да се чувстваш щастлив.
Welcome to the Jungle...
това, че си висшист не означава задължително, че ще успееш да се реализираш, защото това зависи и от други личностни неща, но все пак ти отворя повече врати и възможности за реализация, по-качествена работа и по-висока заплата за разлика от средниста.
просто ти дава повече възможности.
ПП: всъщност сега видях, че дарки е отговорил същото, извинявам се, че го повторих.
Последно редактирано от defender : 03-21-2015 на 12:38
Доколкото разбрах, аз и дефендер сме нямали думата на обществени теми и трябва да те слушаме теб, защото си завършил Европейски политики и икономика, управление на европейски проект?
Имаше едина потребителка ''синеочка'', която учише във военна академия.
И тя мн разбира...
или само тва което й говорят..