.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1511

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    като гледам, много среднисти са на светлинни години напред, сравнение с някои дипломирали се. Както във финансово развитие, така и в начетеност.
    Казвам, че бакалавър и дипломата не са никаква гаранция и никакво доказателство. Е, разбира се, че за много специалности висшето и задължително и е препоръчително да се изкара, но да ми сложиш един загубен бакалавър за пример си е смешно.
    Това е дълга и сложна тема, в която не ми се навлиза. Винаги съм ценял образованието и образованите хора, но никога не съм ги издигал в култ. Само по себе си образованието е предпоставка, но не и 100%-това гаранция за успех.

Попитаха ме какво образование имам и аз отговорих. Не съм се хвалил с нищо. Не се опитвай да ми извърташ думите.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От прост среднист се получава прост висшист, ти си пример за това
    А ти си пример за това, че цял живот можеш да си живееш на социална вегетация и въпреки това да се чувстваш щастлив.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    А ти си пример за това, че цял живот можеш да си живееш на социална вегетация и въпреки това да се чувстваш щастлив.
    Поне съм осъзнал, че щастието не е в парите, на теб ще ти трябват десет живота, за да схванеш нещо толкова просто, защото простите неща се отблъскват като магнитите

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Поне съм осъзнал, че щастието не е в парите, на теб ще ти трябват десет живота, за да схванеш нещо толкова просто, защото простите неща се отблъскват като магнитите
    Да, щастието е в това да си около 40-така и все още да се перчиш пред непълнолетни момиченца в тийн форум. :>
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Да, щастието е в това да си около 40-така и все още да се перчиш пред непълнолетни момиченца в тийн форум. :>
    Вместо да се радваш, че си пълнолетна, иначе и теб щях да подкарам, такива тъпи двойки като теб много лесно си отварят краката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си