.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 280
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Защо да е в мен какво ми е! Прав, здрав, красив, умен!
    Мама ли ти го казва това?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    защо тая тема още не е закл
    лейди се е размекнала ;/
    n00bs

Град
    Варна
    Сега я видях. Още чета

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Няма недостъпни жени, има мъже zdr kak si
    ahahah
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Няма недостъпни жени, има мъже zdr kak si
    ХАХАХАХАХАХА :lo:

Мисля че темата вече може да се затваря
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Най-вероятно не всички са еднакви все пак имаме 4 милярда жени, но поне на тия на които пиша явно са такива!
    Ти май си човек с изключително разнообразни интереси.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Със сигурност не подхождам така! Нито пиша на маймуница нито пък пиша това направо си питам каквото трябва, ама не става нещо!
    Викаш, ти такъв умен и конкретен, пишеш си направо "искаш ли да правим секс?", щото ся няма да Овъртаме, пък те не ти връзват, срамота, измамнички!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Преди да се заключи (ако се заключи), моля отдолу да се извади цитатчето на "sladura", в което пише, че тема като тази- няма как да умре. ^.^ щото сигурно е много дълбокомислена...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Преди да се заключи (ако се заключи), моля отдолу да се извади цитатчето на "sladura", в което пише, че тема като тази- няма как да умре. ^.^ щото сигурно е много дълбокомислена...
    Той самия е голям мислител. Слагам го след Сартр в личната си йерархия на философите.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

то пък какво прече, ясно, точно и безкомпромисно да си кажеш - искаш ли да те чукам ковро? :Д

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    О благодаря за тази чест!

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Той самия е голям мислител. Слагам го след Сартр в личната си йерархия на философите.
    Ами много хора са ми го казвали та благодаря за компимента!

Град
    Dreamland
    О благодаря за тази чест!

Ами много хора са ми го казвали та благодаря за компимента!
    Солен, имаш лично съобщение.

П.П. Изключително съм впечатлена от плебейските ти ценности.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Викаш, ти такъв умен и конкретен, пишеш си направо "искаш ли да правим секс?", щото ся няма да Овъртаме, пък те не ти връзват, срамота, измамнички!
    Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам, по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опростено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    то пък какво прече, ясно, точно и безкомпромисно да си кажеш - искаш ли да те чукам ковро? :Д
    Ем то и в това няма нищо лошо! Като ги лъжат, защо ги лъжат, като им кажат истината, ама защо ми казваш истината, а как в крайна сметка трябва да се подходи не разбирам някой да ми обясни не съм жена та не разбирам!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-23-2015 на 14:47

Град
    Dreamland
    Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опродтено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Ем то и в това няма нищо лошо! Като ги лъжат, защо ги лъжат, като им кажат истината, ама защо ми казваш истината, а как в крайна сметка трябва да се подходи не разбирам някой да ми обясни не съм жена та не разбирам!
    Мога да си представя каква жена би бил.

Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 14:52

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мама ли ти го казва това?
    Защо някой трябва да ми го казва, аз да не би да не се забелязвам какъв съм! Или хората покрай мен да не би и те да не забелязват какъв съм?
    А човек, който обича себе си и се цени няма как да започне да си вади лоши качества или да се обижда естествено е да гледа положителните!
    Та пак на въпроса какво ми е, че да не ми връзват никой не може да отговори нали?
    П.П. Нито съм някакъв злобен, нито негативен, нито пък някой дето лети в облаците и се надува!

Супер фен Аватара на Corb1225
    Защо да е в мен какво ми е! Прав, здрав, красив, умен! Освен това не лъжа, а съм директен не обичам овъртанията нямам проблеми аз! Проблеми имат тези дето едно пишат, второ казват, трето вършат и обикновено профилите са такива търсят нещо, ама дефакто се оказва, че не го търсят само така си пише!
    С това самочувствие би трябвало да чукаш денонощно на почивки. Не мога да гадая какъв ти е проблема, но щом не ти се получава, значи имаш някаква фундаментална липса. Пробвай ей тоя сaйт. Това е платформа, която се свързва с фейсбука ти и там можеш да оценяваш момичета с "да" и "не", съответно те също. Ако с някое момиче взаимно сте си казали "да", ви "свързва" и вече може да си чатите. Доста по-лесно стават нещата с момиче, което вече те е харесало на снимка.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    С това самочувствие би трябвало да чукаш денонощно на почивки. Не мога да гадая какъв ти е проблема, но щом не ти се получава, значи имаш някаква фундаментална липса. Пробвай ей тоя сaйт. Това е платформа, която се свързва с фейсбука ти и там можеш да оценяваш момичета с "да" и "не", съответно те също. Ако с някое момиче взаимно сте си казали "да", ви "свързва" и вече може да си чатите. Доста по-лесно стават нещата с момиче, което вече те е харесало на снимка.
    Крас и Помпей са тук, липсва Цезар.

Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам, по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опростено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Абе не съм си писал още сайтове за запознанства. Някак си ме е срам, то е леш вътре. Но предполагам повечето регистрирани го правят ей така на майтап. Да си пишат глезотии, тъпотии и глупости като в детската градина.. Ти от своя страна изведнъж се явяваш, пропускаш изброените действия и кат босс им нареждаш. Тва е, те просто искат по-нежно, по-разкършено. Все пак нали знаеш, че вероятността да срещенеш някой мислещ човек в такъв форум е нулева?
    Как разбирам, че повечето момичета пишещи там са кифли? Ами като отворя да видя какво представляват регистрираните момчета...
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-23-2015 на 15:01

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Благодаря ти ще пробвам!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Абе не съм си писъл още сайтове за запознанства. Някак си ме е срам, то е леш вътре. Но предполагам повечето регистрирани го правят ей така на майтап. Да си пишат глезотии, тъпотии и глупости като в детската градина.. Ти от своя страна изведнъж се явяваш, пропускаш изброените действия и кат босс им нареждаш. Тва е, те просто искат по-нежно, по-разкършено. Все пак нали знаеш, че вероятността да срещенеш някой мислещ човек в такъв форум е нулева?
    Как разбирам, че повечето момичета пишещи там са кифли? Ами като отворя да видя какво представляват регистрираните момчета...
    Е аз на никого нищо не заповядвам, а само питам! Нормално е поне на 100-тната да имаш някакъв резултат, а там не та не!

Corb1225 Те в това приложение са от хубава по-хубава дано излезне нещо благодаря още веднъж!

sladura фейк ли е?лейди?

сладур, коя зодия си бе, момче?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Та пак на въпроса какво ми е, че да не ми връзват никой не може да отговори нали?
    П.П. Нито съм някакъв злобен, нито негативен, нито пък някой дето лети в облаците и се надува!
    Ако беше красив, щяха да ти връзват.
    А ако беше умен, щеше да знаеш защо не го правят...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако беше красив, щяха да ти връзват.
    А ако беше умен, щеше да знаеш защо не го правят...
    Красив съм забелязвам, че ме заглеждат, но всичко приключва със заглеждането! А пък това дали си умен няма общо с това да разбираш женската логика и знаци! Може човек да е гений и нищо да не разбира от жени!

sladura фейк ли е?лейди?

сладур, коя зодия си бе, момче?
    Какво е това фейк?
    Ами риби съм. А ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си