- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
откакто изгони виндизел форумното пространство вече никога няма да бъде същото
няма никакви скандали вече :/
бтв и предният път може да е напуснал поради същите причини :д
^ Въпреки, че идея си нямам дали dreamwalker е "тя" или "той", то интуицията ми е за: 16-17 г. момиче, което разполага с много свободно време.
баси агента![]()
i e zodiq bliznaci
агент Митко
^ почти позна!!!
/само дето не съм агент и не се казвам Митко...
бтв: но няма шега, няма измама - ще ми се да бъда агент... таен агент... Бонд... Джеймс Бонд...
Но аз с друго съм пословичен - знам как да направя добро впечатление на момиче и... още по-добре умея да се дъня напълно за секунди пред същото...
И толкова здраво се дъня, че и втори шанс не получавам...![]()
![]()
Така, че - де да бях агент, де да бях Бонд, Джеймс Бонд...
Едит: след един изключително неприятен развой на нещата- всички усмивки от този коментар бяха изтрити.
Последно редактирано от M**** : 04-02-2015 на 07:45
Искам да я видя как ни готви с антраксЪТ по сексапил.
Момичеееее.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
лесно се доверява на мнението на потребители, само защото са ''приятели''
лесно и бързо си прави преценка за непознатите, при това грешна и недоброкачествена
не вярва достатъчно добре в чуждия потенциал
ръководи се от грамотното мисане, но не си прави труда да схване конкретния смисъл на текста...
уф чи сам гадин
Неграмотното писане е проява на неуважение към събеседника. Много хора изобщо не биха прочели такова нещо, а ти чакаш да ти схващат смисъла. Прегледай се, момче. И още нещо - не ти ли писна да обвиняваш хората за твоите неудачи? Някой не те е преценил, както ти се иска и вече става е*ати грешника. Но да помислиш дали не е в теб проблема - не. Увредени сте в мозъка социалистчетата и това си е. И аз споделям много леви идеи, но всичко си има граници.
За corb мнението съм си го казвала преди, не се е променило, изглежда ми нормален и забавен
аз ако съм такава, ти как го изгради това мнение за мен?Първоначално написано от golemiq_korab_minava
Ограничен ми идваш