.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    А опитвал ли си с някакви мазила? Аз лично комбинирам масажите със камфор силициум при болка, който е лекарство за коне и не мен доста добре ми влияе. След клек съм усещал същите болки и горния крем ме е облекчавал. След няколко намазвания има укрепване, пък и е по-евтин от кое да е човешко лекарство. Също така може да се ползва фастум гел, или друг загряващ мехлем преди тренировка, за по-добро загряване, като превенция. Може да инвестираш в кинезологични ленти, но е най-добре специалист да ги постави. В момента съм с такива на едното коляно и доста добре се отразява, но предполагам, че травмата ми е по-различна от твоята. Аз имах едно много лошо приземяване по колене и изместих капачка. Предполагам твоето е само нараняване от клека.
    Не, мислех си да пробвам, ама нещо не ми се дават пари за мазила някак не им вярвам, въпреки че съм виждал велики powerlifter-и да ги ползват. Може малко по-натам да пробвам.

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не, мислех си да пробвам, ама нещо не ми се дават пари за мазила някак не им вярвам, въпреки че съм виждал велики powerlifter-и да ги ползват. Може малко по-натам да пробвам.
    Камфорът струва към 6 лева за 100 грама от ветеринарната аптека. Доста е евтин за такъв ефект така че си струва определено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си