- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мормони във форума
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Питай човека в инвалидна количка
Не ме питай мен тъпи въпроси, всеки с посоката си
Сега питаш кой е създал човека, виж колко си глупава, е едно време са се питали кой създаде огъня.
След 100 години вече и първолаците ще знаят кой е създал човека, и все ще има такива като тебе да питат кой създаде материята? И ест да знаят отговора- бог. Ама след още 100г вече няма да има никви въпроси щото вече няма да сме на тая планета а на някоя друга.
Нека позная, викаш му татко, а на фурната в която те е забъркал - мамо?
Църквата помага много, основно на бюджета ролекс.
Явно динозаврите не просто са изяли ябълка, а са ги ползвали като анални топчета, не виждам друга причина, за да ги избият.
Защо Бог праща рак на децата?
А ако със СПИН-а наказва педалите, какво има против маймуните?
След като прощава всичко, защо наказва Адам и Ева за една ябълка? Килограм ябълки е 2 лева, ако това са 10 ябълки, то бог е направил проблем за 20ст., това прави ли го евреин?
Защо хората правят неща, които са им казали, че са за "здраве", аз не ги правя, те се разболяват, а аз не? Това прави ли ме супер човек? Био робот? Защо бог не е вегетарианец? Нима рибите нямат чувства? Явно подстрекава и пиенето, след като е заменил водата с вино, а снега с кокаин. Приятел ли е на Брендо? А на Боевски?
Защо църквите призовават за скромност, а си позлатяват куполите? Това не е ли лицемерие?
Какво има против Марс, че там няма живот? А Венера и МерКУРий? Защо не е искал Плутон да е 9-тата планета? Защо са изхабили батъл ресс за съпорт, вместо да го пазят за танка?
Последно редактирано от yakuza_ : 04-11-2015 на 11:23
n00bs
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.