.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 338

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    виж се само колко си глупава, ти въобще не разбра кво ти отговорих
    не случайно ти казах това с огъня примерно, това значи че ако все още не сме открили отговорът на тоя въпрос не означава че бог го е създал а че просто Още не сме го открили, а това със сигурност ще стане, и после въпреки всичко все ще има глупаци които да питат друго, което още не сме открили но естествено ще открием и пак ще открием че не е бог а нещо базирано на логика и все още ще има глупаци които не оценят логиката защото просто са зациклили или им е по- лесно

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    не случайно ти казах това с огъня примерно, това значи че ако все още не сме открили отговорът на тоя въпрос не означава че бог го е създал а че просто Още не сме го открили, а това със сигурност ще стане, и после въпреки всичко все ще има глупаци които да питат друго, което още не сме открили но естествено ще открием и пак ще открием че не е бог а нещо базирано на логика и все още ще има глупаци които не оценят логиката защото просто са зациклили или им е по- лесно
    1. Можем да приемем, че аз съм глупава, тъй като не съм разбрала отговора ти, но можем да приемем и че отговорът ти не е бил ясен или достатъчно състоятелен, за да мога аз да извлека някаква полза от него, а от това можем да си направим извода, че и ти не ми отстъпваш по интелектуални качества.

2. На кой въпрос не сме открили отговора? Кой е създал човека?

3. Благодарение на тези "глупаци, които да питат друго, което още не сме открили" можеш да пишеш в тази тема в момента.

4. Нещо, базирано на логика? Например?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    дай логично обяснение за Ванга
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на an7raks
    На теб лично предсказвала ли ти е нещо конкретно? Щото това, което аз съм гледал по записи/относно по-глобални въпроси/ е било като това, което говорят всички врачки, гадателки и предсказателки... Разни общи твърдения, които винаги ще се случат от сорта на "Очаква те нещо хубаво" или "Очаква те нещо лошо". То е ясно, че в някакво близко или по-далечно бъдеще ще ти се случват и лоши, и добри неща, не е нужно да ти говорят звездите, за да се досетиш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    На теб лично предсказвала ли ти е нещо конкретно? Щото това, което аз съм гледал по записи/относно по-глобални въпроси/ е било като това, което говорят всички врачки, гадателки и предсказателки... Разни общи твърдения, които винаги ще се случат от сорта на "Очаква те нещо хубаво" или "Очаква те нещо лошо". То е ясно, че в някакво близко или по-далечно бъдеще ще ти се случват и лоши, и добри неща, не е нужно да ти говорят звездите, за да се досетиш.

почети малко повече

та въпроса ми е как е разбирала бъдещето на хората
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    первий канал
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си