- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мормони във форума
виж се само колко си глупава, ти въобще не разбра кво ти отговорих
не случайно ти казах това с огъня примерно, това значи че ако все още не сме открили отговорът на тоя въпрос не означава че бог го е създал а че просто Още не сме го открили, а това със сигурност ще стане, и после въпреки всичко все ще има глупаци които да питат друго, което още не сме открили но естествено ще открием и пак ще открием че не е бог а нещо базирано на логика и все още ще има глупаци които не оценят логиката защото просто са зациклили или им е по- лесно
1. Можем да приемем, че аз съм глупава, тъй като не съм разбрала отговора ти, но можем да приемем и че отговорът ти не е бил ясен или достатъчно състоятелен, за да мога аз да извлека някаква полза от него, а от това можем да си направим извода, че и ти не ми отстъпваш по интелектуални качества.
2. На кой въпрос не сме открили отговора? Кой е създал човека?
3. Благодарение на тези "глупаци, които да питат друго, което още не сме открили" можеш да пишеш в тази тема в момента.
4. Нещо, базирано на логика? Например?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На теб лично предсказвала ли ти е нещо конкретно? Щото това, което аз съм гледал по записи/относно по-глобални въпроси/ е било като това, което говорят всички врачки, гадателки и предсказателки... Разни общи твърдения, които винаги ще се случат от сорта на "Очаква те нещо хубаво" или "Очаква те нещо лошо". То е ясно, че в някакво близко или по-далечно бъдеще ще ти се случват и лоши, и добри неща, не е нужно да ти говорят звездите, за да се досетиш.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.