- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мормони във форума
Последно да добавя, че човечеството постепенно се завръща към традиционното билко лечение.
Айде бе, кой се връща? Къде го прочете?
@Харитов, нима казваш, че във фармацевтичната индустрия не ползват компютри? ДНК анализи? И род други неща?
Вие имате ли идея колко е била средната продължителност на живот преди 300 години?
"Повечето антрополози са на мнение, че в праисторическо време, хората вероятно са живеели средно по 20-30 години. Хипотези за продължителността на живота на хората в античния свят, както и през средновековието, също се колебаят около 20-30 години.
До средата на 19-ти век, средната продължителност на живота в Европа е била 40 години, както за мъжете, така и за жените. След индустриалната революция, разликата между средната продължителност на живота на мъже и жени все повече се увеличава, в полза на жените."
"Средната продължителност на живота през 2012 г. на виетнамците е 76 год., на американците 79 год., на японците 83 год. А на българите, според казионните медии, е 74 години. "
Може да си социален и без интернет. Явно на теб това ти е единствения контакт с живи хора. Нямам идея как ще е света след 1000 години, но ако не се случи някой катаклизъм и са започнали да живеят по 100-120 години, излекували са много от болестите и са намерили как да живеят без повечето от днешните ресурси - ами естествено, че няма да искат да се връщат назад. Един арабски шейх беше казал - каменната ера не е свършила, защото са свършили камъните. Така че света се развива и ще продължава, но тук явно повечето ще си останете на ниво 4-ти век. Пробвали ли сте да палите огън с две пръчки? Е пробвайте, успех!
n00bs
ти знаеш ли как се прави ДНК анализ?
ти осъзнаваш ли се какви тъпотии дрънкаш
като е открит първия антибиотик имало е компютри?
ами сулфонамидите?
ти за химия чувал ли си? или си мислиш пусни компа той си знае всичко някак си там го прави
и да ти имам логиката ''компютъра удължава живота''
Последно редактирано от haritov : 04-12-2015 на 18:39
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и нима тия антибиотици не са в резултат на това, че хората искат да се развиват?
калкулатора също е вид компютър, искаш да ми кажеш, че компютрите по никакъв начин не са улеснили развитието на фармацевтиката ли?
нима химията не е наука?
защото той заклеймява всякакво развитие на човечеството, не само компютри, ами и електричество, ако трябва да ти ампутират крака как би избрал, някой да ти го реже на ръка или с ел.трион? защото по време на войните са го правели по 1-вия начин
Последно редактирано от yakuza_ : 04-12-2015 на 19:19
n00bs
пич ти развиваш свой собствен разговор в който участваш само ти
говорех за религията и че компютрите не са основното нещо което тласкат човека в своето развитие
ако обичаш влез в дискусията и спри да си разсъждаваш на глас или както е в случая
но и 1000 акъла да ти дам ти пак ще си избереш твоя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.