- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам много грозна дъщеря и искам да я убия
Абе в този форум само тролове това са само тролове стига с тия тролове аз като гледам снимката на papagui може да е трол :Д
За мен става въпрос предполагам? Наистина не си разбрал за какво те подхванах преди, нали? А на 27 ще стана чак декември. Тоя форум да не е корейски? На тях така на Нова Година им се добавя една годинка.
Иначе и аз съм бил красиво бебе, та чак са ме бъркали за момиче, което не знам дали е хубаво. Бил съм с къдрава руса коса в добавка към светлите ми очи.
Защо на такива теми им се позволява да съществуват толкова дълго, при все че дори не са интересни.
Здравей Димитре, няма нужда да убиваш никого. Ако пък беше на мое място, сигурно щеше да се самоубиеш, защото аз имам две дъщери, и вече са много големи, а много се надявах второто дете да е момче. Умирам от яд, като гледам другите бащи как се радват на синовете си, а аз не смея да се хваля с нищо. Знаеш ли? Попитали бащата на писателя Иван Вазов, известен за времето си търговец Минчо Вазов: - Колко деца имаш бай Минчо? И, знаеш ли какво е отговорил?: - Имам пет деца, и две дъщери! Ако наистина си бил в ислямския свят, трябва да знаеш, че когато попитат някой мъж колко деца има, казва само броя на момчетата, а женското поколение е срам за рода. Ние мъжете /повечето от нас/ искаме мъжки наследници, за да продължим рода си. Не се отчайвай, за теб има още надежда. Спомних си случай с мой познат, който се напи от радост и даде банкет, за дето му се родил син. След време му се роди и дъщеря, и пак се напи, само че от мъка. И никакъв банкет не даде. Не унивай, утре ще ти дам съвет. До скоро!
hercules, не те ли е срам, че си на възрастта на баща ми, а се подвизаваш във форуми пълни хлапетии? Oт както си тук, не си спрял да мрънкаш, че имаш дъщери. Никой не ти е виновен, че не си годен да направиш момче
herkules е много прав радвам се че има още хора като него евала на човека
хора извинявам се написал съм 3 дена 3 месеца извинявам се преди 3 месеца се роди
Като не са ти интересни, не влизай и не ги чети. Никой не може да ти забрани да не четеш нещо, но щом говориш за да се позволи или забрани нещо, значи подкрепяш дискриминацията, и правото на желаещите да четат и пишат точно по тази и други такива теми, според теб трябва да се отнеме. Женският пол уж е дискриминиран, а има претенции за дискриминация на коментари, които показват съществените му недостатъци, и несъвършенства, в сравнение с мъжкия.
Тук никъде не е упоменато на каква възраст трябва да са потребителите. Ти да не би да минаваш за хлапе, че имаш такива претенции. Аз не се подвизавам тук, а влизам от време на време, за разтуха. След като видях темата, която някой ми посочи, реших да успокоя малко Митко, защото съм минал по този път, а това че и жените вече се мислят за равни с мъжете, ще си остане проблем на нашето общество, докато все някога нещата си дойдат на място, и женският пол ще си знае мястото, а не да си вре носа, където не му е мястото.
Dimitar LM , ти си за психото, върви се освидетелствай и да те прибират ! Вместо се радва, че има дете, тръгнал глупости да мисли ! Спокойно мога да те нарека ИЗРОД !
Не се отчайвай Митко, ти имаш още надежда, да си направиш момче. Ако нямаш брак с майката на дъщеря ти, съветвам те никога да не сключваш такъв. Сега поне това не е морално задължение, както беше преди, по мое време. Пробвай за второ, и ако пак е момиче намери си друга жена и пак пробвай, докато си направиш мъжки наследник. Желанието на всеки истински мъж е, да има син, който ще е неговото продължение и след него. Пола да децата зависи от мъжа, но понякога не е зле да смениш жената, поне за разнообразие. Все някога ще си направиш момче, а за мен е вече късно да опитвам, защото ако ми се роди още едно дете (а няма гаранция че ще е момче) докато порастне, аз няма да съм с перфектна физика, и няма да можем заедно да се състезаваме и да мерим мускули, и да му предам познанията си, за да се справя в живота. Желая ти успех.
herkules, последно на 27 или на 127 години си или и ти си поредния трол?![]()
Случайно да не живееш в някоя арабска държава или пък да си мюсюлманин?
Честно да ти кажа ако не си трол мога единствено чистосърдечно да съжалявам жена ти за мъжа,който си е избрала и дъщерите ти за бащата,който и да са искали е нямало как да си изберат и да се чудя как съдбата може да допусне човек като теб да бъде обичан.
Гади ми се от такива като теб дето акъла им живее някъде през периода на неадерталството или поне по време бая отдалечило се от Европейската цивилизация в днешни дни.Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив.Той човек като е пълен с комплекси не е лошо да се успокоява с това колко велик бил,защото бил мъж,а не жена.Друг е въпроса,че често това,че си се родил с чеп не ти е никаква гаранция,че ще станеш мъж задължително. И да аз съм мъж,но има жени дето са много по напред по акъл и каквото щеш от дадени мъже дето просто имали чеп между краката![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ДА, TEENPROBLEM, много интересно предимно на каква възраст трябва да се регистриралите се. Не казвам, че няма и много хора, които са минали тийн годините си вече, но те са тук от преди, не са се регистрирали тук на средна възраст.
И все пак, нека има и хора като теб, родени и отгледани от мъже.
На хекулеса не мога да му преброя регистрациите, само тук е писал с 4 профила
като са ви грозни бебетата, защо въобще сте тръгнали да ги правите?!, дали грозна бебе от женски пол или от мъжки, каква е разликата?!, като сте толкова големи майстори, защо самички не създадете красиво бебе започвайки от самите електрони, неутрони и протони да го сътворявате така както Бог прави в бременната женска утроба?!, то ако става за въпрос, и син да имаш, той също може да се окаже (както го наричате) е*льо и че се е*е, да не говорим за това, че не дай Боже може да се окаже обратно сексуален на някакъв по-късен етап, такова нещо се е случвало дори и със синове на най-големи мъжкари и заклети хетеросексуалисти, то е както заразната болест предавана по респираторен път, не пита, но засяга когото си иска според обстоятелствата когато се върши голямо духовно беззаконие
Ти пък сигурно си от бавноразвиващите се, след като разсъждаваш по този начин. Ясно е, че не съм на 27 години, казвал съм го много пъти, но сигурно не си ме чел. На 127 няма как да бъда, близко е до акъла, но за този който го има. Така че иронията ти е срещу самия теб. Всеки човешки индивид, може да смята някого за "трол", "говедо", "изрод", или каквото роди плиткият му мозък, въпрос на интелектуален потенциял, или по просто казано въпрос на умствен багаж е. Повтарял съм го много пъти, че не съм мюсюлманин. Като дете съм кръстен в църква, имам си още живи кръстници, и имам и църковен брак, освен гражданския. Децата си също кръстих в църква, уважавам българските традиции и обичам българските обичаи. Но в последно време те се изродиха, и ценностната система се разруши, като на практика няма вече такава. На мода е пост-пост-модернизмът, който е насилствено наложен от тези, дето са се обявили за богове, налагат световния ред по свое осмотрение, създават световни правителства, които пък създават двойни и тройни стандарти по отношение на справедливостта. Няма нужда да съжаляваш жена ми, дето ме е избрала за мъж, защото истината е (тук си признавам) че тя мен избра, а не аз нея, защото в началото ми беше безразлично, коя ще е. Само че сега ако знаеш как се чувства, друго ще запееш. Осигурил съм и всичко необходимо на нея и дъщерите ми. Абсолютно нищо не им липсва. Дори да се случи нещо непредвидено с мен, те ще са осигурени до края на живота си, че и още едно поколение, ако не се случи катаклизъм, защото бъдещето никой не може да го предвиди , а всички прогнози са си чиста проба екстраполация.
"Гади ми се от такива като теб дето акъла им живее някъде през периода на неадерталството или поне по време бая отдалечило се от Европейската цивилизация в днешни дни.Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив."
Още едно доказателство за това, колко ти е акъла. Европейската цивилизация, която толкова възхваляваш е по- извратена и жестока от когато и да е било пред времето на съществуването си до сега, или поне аз така мисля. Както и по-горе споменах, тези дето управляват европейската цивилизация, не се колебаят да избиват невинни хора, под предлог, че с нещо заплашвали света. Я, с химически оръжия, я с ядрени оръжия, измислени причини колкото си щеш. После едно извинение за грешка и нещата са оправени, а мръсниците минават за благородници, понеже се борели за справедлива според тях кауза. Има статистика и в нета можеш да я намериш. Виж колко войни са предизвикали гадовете и продължават да разпалват по света, в името на благородната си кауза и борба за човешки права. За това че, на мен не ми хвали европейската цивилизация в тоя и вид.
".Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив.Той човек като е пълен с комплекси не е лошо да се успокоява с това колко велик бил,защото бил мъж,а не жена"
А ти чувал ли си тази сентенция? "Щастието на едни, се гради върху нещастието на други!" Дано да схванеш метафората. Аз съм си спокоен, ако имаш предвид мен. Дали съм велик незнам, със сигурност не съм, но се радвам, че съм се родил мъж, а не жена. За комплексите може доста да се спори, кой ги има, и кой не. Лично аз мисля, че жените са си с комплекси още след усещането им за живота по света.
"Друг е въпроса,че често това,че си се родил с чеп не ти е никаква гаранция,че ще станеш мъж задължително. И да аз съм мъж,но има жени дето са много по напред по акъл и каквото щеш от дадени мъже дето просто имали чеп между краката"
Щом като мислиш така, това буди съмнение относно пола ти. Няма такива жени, дето да са по напред по акъл от мъжете, ако ги сравним с мъжете дето са акъллии. Известен учен твърди, че жените растат повече в ханша, от колкото в мозъка. За това и гениите по света са само от мъже. А ти за всеки случай, не е зле да си провериш пола. Възможно е да не си с чеп, а с нещо друго м/у краката, като съдя по твоите разсъждения, а като гледам и аватара ти, изобщо не се съмнявам, дали си с мъжки атрибут.
Те всички хора по света са се родили благодарение на мъжко семе. Кой ги е отгледал, или кой трябва да ги отгледа е друг въпрос, но става въпрос за хора, а не за жени. Дори и тук има такава тема "Вървяха хората, а след тях жените"!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5-quot/page16