- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Само да кажа, че обичам Валери Петров и не ви четох другите глупости. :Д
ПТ: Чудя се дали някой си е мислил за мен "Въх, колко е красива", както на мен от време на време ми се случва да помисля като мине покрай мен някое хубаво момиче. То е ясно, че има едно човече, което си го мисли де, но извън отношенията ми с него, напоследък се чувствам много...нехаресвана? Не че искам да ми завиждат де, то и аз не завиждам, просто ми се иска да знам, че някой, било то непознат или не, ме мисли за хубава.
Вчера си взех направлението, утре ще се ходи по лекари, а нещо не ми се занимава вече, но наистина трябва. Дано всичко да е наред или ако не е, поне да се оправи бързо.
Ако трябва да опиша настроението си с песен, то ще е тази: https://www.youtube.com/watch?v=IJPnmaPB3-g
Dreamwalker зяпа минувачите и им измисля житейски истории.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мразя големи летища, лутах се повече от час :д
И сега трябва да се таралянкам 4 часа в автобус.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нещо такова :д
едит: ти кво правиш :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Лин, може ли снимка с новата прическа?
Цецо, ако претендираш, че си голям човек, спри се с такива изказвания. Мъж на място, че и обвързан, просто не общува по този начин. Стига си говорил като изтърван селяндур, как очакваш да бъдеш взет на сериозно?
/лично мнение ест.
По темата: Доволно ми е, загрях всичко на упражнението днес, групата за презентацията е мн амбицирана, ако я заковем пак, ще е супер! Имам най-най-прекрасния мъж до себе си, гушвам си го сега с вино и Хобит 3.
офф топик:
Пита ме откъде съм го намерила... как да обясня, че и под дърво и камък да го бях търсила (и намерила), нямаше да ни се получи, ако се държах също толкова неадекватно като нея. Просто на всяка крачка ме изумява с някаква супернеобмислена реакция - главно по отношение на човешки отношения, или по-точно изглежда така, пък тя ми изкарва някаква си нейна логика, която е абсурдна. Много съм далече от това да си вра прекрасната връзка в очите на някого, ама като ме питат в прав текст за съвет... Наистина, наистина искам да й помогна, как да й обясня обаче, че с хората, с които може да си го позволи, се държи като с парцал; а на хората, с които не може, позволява да се държат с нея като с парцал. Такава смесица от егоцентричност и нулево самоуважение е просто оксиморонна, как съществува такова нещо, главата ми не го побира.
как тъй не ползваш гугъл
това е най- якото в целия интернет
квото и да ползваш всички други са отвратителни
По всичко личи, че моето лично мнение рядко се взима от значение - сякаш никога не съм го изразявал (казвал или по-точно - написал)... :/
В момента се чувствам ... нещо като тъпо...
^^^ Въпросът е другите дали ще го запомнят или след време ще го забравят, сякаш никога не съм го давал пред тях.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
закона на джунглата не действа само в джунглата
ако можеш да си извлечеш няква поука от това
Гърлс найт, а-у. :дд Няма се спи, тоя филм сме го гледали вече. Приятно ми е ама пак съм леко ядосана за простотии. Защо позволявам друг да определя настроението ми?! Не се разбирам, повече на мен ме е яд май. ЗАеби, не е като да не мога да се гледам в огледалото.
няма да цепя басма на никого повече. писна ми на гъза.
ценете си живота, хора...
мда, истинските герои на деня!
Защо продължаваш да си го търсиш ми е много чудно? Разликата между мен и теб е? Че ти си велика,ти си...просто супер звезда,а пък ние някакви прости плебеи? Това мама и тате ли те научиха или някой ухажор те излъга ? Ти разбира се не си за подигравка. Как ще смее някой да се подиграва на великата Galaxy. Та ти си цяла галактика спрямо много други хора в тоя форум. А за жаргони изобщо не ми говори и къде си след като вече го изръси онова за изсъхванео на курове и ташаци и лапането от някакви геьове ли са какви са.
Защо, и на теб ли имаш желание да ти го развявам пред лицето? А бях останал с впечатлението, че си срамежлива царска дъщеря.
Защо,да не беше решил да си ме взимаш у вас? Жалко. На мен пък твоите мнения са ми толкова интересни,че забивам поглед в монитора неможейки да го отлепя от там гледайки...колкото се може по-бързо да превъртя скрола.
Чак се разтреперих и сега ми е трудно да пиша о поредни повярвал си форумен биячо. Поне постни 1-2 снимки във форума за да ти видиме неочилата прекрасна мутричка бе мишкар прост. И да се правиш на големия бад бой у форона все ми се струва, че Galaxy трудно ще ти пусне по тоя начин. Пък вероятно и не само тя, бидкаджииче.
А последния ти пост дето си ме цитирал беше просто ууууууубийствена шегувка, но ти нали си от интересните тук.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-28-2015 на 22:38
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!