- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Не съм я видял да псува без причина, не да нарежда. Толкова ли си пълна от себе си, че не виждаш какво пишат другите? Много добре и стилно си ви нарежда галаксина, играе си със заоблените ви мозъчета. Това, че се развиваш в дадена област и си добра(предполагаемо) в нея, не те прави умна, сещаш ли се?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Повече стил има в селската кръчма към 11 вечерта, отколкото в галакси.. ;с
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Кеф ли ти стана, като се присъедини към двамата анализатори от селската интелигенция? Добре им падна на нивото. Сега чувстваш ли се овъзмездена за целия тормоз от галаксина? И понеже и аз мога да съм простак(като тях), ти пожелавам двамата(Анархи и Някойтам) да ти го хлъзнат в сладкото аналче едновременно и без смазка.
Що бе, твоята любимка обикновено така прави - 20 поста в рамките на 5 минути. Чакам си кафето да стане и си нямам друга работа. За първи път оспамвам в истинския смисъл на думата, даже за разлика от нея си правя труда постът ми да не изглежда като изсран, слагам тук-там главна буква, запетайка... нали
Кажи ми бе, кажи ми колко е стилна! Eдин пост над твоя е, кво, дървиш ли се от приказки тип кварталната циганка със златния зъб, дето кълне пред супермаркета?
Аз не мога да си обясня защо липсва, по изключение си е намерила приятели или просто я е хванало разстройство и няма WiFi в тоалетната?
Продължавай да и лижеш подметките,да не кажа гъза.Продължаваш да се проявява като пълен путкопоклонник.Може пък да се обърка и да ти пусне знае ли човек.Само не трябва да и обясняваш колко и е голям носа че току виж те упоила и ти отрязала топките с лозарската ножица.Мисли се за великия последовател на великата. Така поне ще си сигурен,че най-малкото теб няма да те гаври.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-29-2015 на 10:33
Галакси я няма, щото няма какво да каже, ахаххахахахахахаххахахахх аха
Dr. Gregory House
Не е само тая, оня ден примерно аз и някойтам си пишехме разни неща и тя веднага постна нещо е така да се заяде и да обиди, ся с огъня огън.
Да се крие и да садва...
Аз нямам проблем е ся да е тук и да се хейти с нас, ама психиката й е лабилна и тя издържа само като тя се извисява с болното си съзнание над нещата (опитвайки се да си самовнуши, че е център на внимание) псувайки..
Като нея я правят за две стотинки.. к'во става? сааааааад, рейдж.. и излиза..
Иначе е над нещата и не се интересува от нас "спрелите"
Не знам само кой е спрелия и като му отвърнат на затапките и се покрива афк или почва да вади кирливи ризи за да се аргументира, щото друг начин тя да каже нещо наистина нормално няма.
Селянка.
Dr. Gregory House