.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Аааз имам нужда някой да ми препоръча някоя хубава боя, с която да успея да си изсветля косата с 2-3 тона Не съм се боядисвала от поне 4-5 месеца и сега ме е страх, понеже косата ми беше бая изтощеничка и почна да пада много... Няма да откажа и предложения за грижа след боядисване - шампоани, балсами, маски

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    .....
    Ако не е боядисвана, даже дрогерийните бои ще я лифтнат с 2 тона, професионалните със сигурност (не са много по- скъпи). Вземи си окислител 9 вместо 6- тубичките с дригерийните са 6%. На Алфапарф са хубави боите и има голям набор от цветове.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ако не е боядисвана, даже дрогерийните бои ще я лифтнат с 2 тона, професионалните със сигурност (не са много по- скъпи). Вземи си окислител 9 вместо 6- тубичките с дригерийните са 6%. На Алфапарф са хубави боите и има голям набор от цветове.
    Ох, така казано с тези окислители и прочее, още повече започвам да се замислям какво си причинявам на косата Много особен цвят ми е сега, искам промяна, но не искам да я потъмнявам, защото ще ме хване яд за всичките опити да си я изстветлявам... Но пък ме е страх, че вместо да изглежда хубава, здрава, тя ще заприлича на метличка Благодаря все пак, ще видя в Müller какви бои предлагат, че да се мацна веднъж завинаги и да се кротна мъничко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си