- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Вчера целия Щутгарт пълен с хулигани и боеве, днес с технооткачалки и наркомани, трябваше да си остана на центъра![]()
хахаха колко си зла
ама ти ми напомняш за баба ми не защото ми готвеше а защото последно от нея помня да съм чувал дума като замяза или барем![]()
Интелигентният човек подбира лексиката си според ситуацията и събеседника. А точно ти да правиш забележка по темата...еми, смешно е. Научи се първо да пишеш големи букви и да слагаш точки поне, да не говорим за запетайки. Можеш да се информираш за произхода на думата всъщност![]()
Кога посрещахме Нова Година, кога стана първи май... Тва време не лети, ами направо... препуска със скоростта на светлината.
Боли ме глава, мрън, гадно е времето, мрън, натрових се с кафе, мрън, и няма лягане вече. Мрън.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз... :/
Леле, чак се депресирах като се събудих преди час, видях колко хубав слънчев ден е навън, а мен ме чака голямото чистене - дори не знам от къде да го подхвана. А и маса неща трябва да пусна да се перат. Кофтито е, че са толкова много, че не знам дали простора ще ми стигне... Но пък искам до утре всичко да ми се махне от главата и, ако е хубаво времето - може да на'лузя обувките и, ако не намеря друг за компания - сам да се насоча към Витоша, та да се поразтъпча по пътеките на планината. Гледам я - долу вече е свежо зелена, по-нагоре е все още кафеникава и гола, а най-най-горе - върховете й са заснежени все още! Хубава картинка. (:
Последно редактирано от M**** : 05-01-2015 на 08:48
Публикували са ми втората статия, йей :д
Играх CS :д
Мисля да се изкъпя, да пооправя и да се приготвям, ще ходя на пенсионерско рожден ден парти по обяд, но пък хората са готини и ще има фондю :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Трябва до неделя да реша два теста, а още дори не съм почнал.. Защо винаги оставям всичко за най-накрая?!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Добро утро. Май е добро. Наспах се - като да не повярваш. Драснах един мейл на пича от влака, щото вчера го видях в парка. Боже, откога не ми се беше налагало да пиша имейли. Иначе не съм нервна вече, успокоих се. Той си е вкъщи, вероятно спи и не смятам да го будя. Отивам дасе изкъпя, след което имам покана за кафе. Отивам и после ще видим. Приятен и усмихнат ден на всички.
Добро утро и от мен!
Наспах се, но ми е едно шибано, гадно, тъпо... Имам възможността края на май месец да пътувам за България, а пък точно след ваканцията са шибаните ми изпити, които ще ми стъжнят живота и нищо не се знае... Сякаш малко стрес съм понасяла с това учене, че и сега пак... Един Бог знае какво ще правя, как ще го правя, защо ще го правя... Нито знам с какво ще се занимавам, нито дали съм готова да направя необходимите жертви, нито нищо.
И на всичкото отгоре трябва да си купувам рокля за бала, който се очертава голям провал и голяма тъпняАми, яко ми е!
Както и да е, поразсънвам се и отивам да потичам малко на алеята... Хубав и пълзотворен ден на всички!![]()
Времето е страхотно и даже съжалявам,че ще прекарам целия ден в нас
и не отидох с другите,макар че знам,че ако бях отишла щях да си опъна нервите ;д
По-късно заминавам,надявам се да си изкараме добре с моята мацка.
А кучето ми сега се старае да ме ядоса доста стабилно ...
Фондю-то е нещо божествено... Тежко е и мирише силно, поради което е хубаво да се яде в домашни условия или поне в ресторант с изолирани помещения, иначе миризмата наистина се набива; обаче... няма такава разкошотия. Разтопено сирене + мек хляб + хубаво вино... просто у-м-и-р-а-м! Прави се брутално лесно
И на мен направо ми лети времето, кога за хубаво, кога за лошо. Днес с мъж ми правим 10 месеца, хехе.
Заминавам да тренирам, после да уча, ах, животът ми е толкова разнообразен![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 05-01-2015 на 10:33
Не съм го държала насила до фустата ми.
хахахах сериозно ли, честито, ние ги направихме преди 2 дни :д
иначе, не съм яла, мерак ми е да пробвам, ще пробвам на обяд ( тук се обядва към 14:30, а още е 12:30 cest ), пък на работа както съм свикнала да обядвам към 11:30 - 12:00, тук с един час назад и късен обяд умирам от глад :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е намерила начин да го принуди, доброволно кой би се съгласил.