.
Затворена тема
Страница 49 от 186 ПървиПърви ... 394546474849505152535999149 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Номи, и аз съм с кашлица от 2 седмици, но се бях простудила и оттам ми удари гърлото, бях на антибиотик преди 3 седмици за цистит, сега и за гърлото и въпреки това продължава сутрин и вечер да ми е зле.. :с сестра ми с подобна кашлица я изследваха в мед. център в унито и откриха лека астма уж, не знам..

ох, не знам как ще си направя упражненията, като нямам аутокад в момента, лаптопът избра най-подходящото време да се развали просто.. :с иначе ми е спокойно (уж), но пък сънувам само някакви катастрофи и смърт.. трябва да проверя съновника :д другата седмица ще е меега натоварена, стискам си палци да се справя :д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Номи, и аз съм с кашлица от 2 седмици, но се бях простудила и оттам ми удари гърлото, бях на антибиотик преди 3 седмици за цистит, сега и за гърлото и въпреки това продължава сутрин и вечер да ми е зле.. :с сестра ми с подобна кашлица я изследваха в мед. център в унито и откриха лека астма уж, не знам..
    Оле, и ти си се подредила като мен :д
    аз бях с 8-10 левкоцита и множество бактерии, + и топче под брадичката ( оказа се слюнчеста жлеза ) и се бях побъркала от страх, и нашите понеже ми обясняват - нищо ти няма, нищо ти няма, и аз само плачех, защото знаех, че ми има, та ме накараха да пия бензодиазепинови бози за да спра да плача ( 6 дни ).

Та, поради нелечение, са се задълбочили и двете неща при мен явно :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Шестичка по право и съм на седмото небе. :Д Толкова много хубави неща се случват този месец и ми е нетърпеливо.

Номи, оздравявай по-бързо. И не се шашкай. Притеснението не помага.

Дагичка, и ти също.

Мега фен Аватара на tori
    Чрд на адашката и на Здверото и. Да сте много живи и много здрави и двймата и да се обичате много. И искам снимка на тортата за кучо.

Мега фен
    Номи, ще прозвуча като някое бабе, но на всичките си познати давам този съвет - направи си чайче от сушени шипки. Мой роднина почна да ми го сервира това след като един негов познат - 80-годишен дядо - му го препоръчал за укрепване на имунната система. Въпросния дядо си лекува зъбите с това вместо да отиде на зъболекар - смятай.
    Та аз нали не излизам особено от нас и вкъщи само ми подбутват какви ли не витамини, чайове, минерали билки глупости сиг да не взема да се разболея от домошарство знам ли ;д
    Чайчето обаче наистина помага. Пробвай поне, нищо няма да ти стане - 200мл водичка е и е безвкусно почти ;д

Супер фен
    Преди малко се събудих.
    Навън е облачно.
    Спи ми се все още.
    kalpazanka живее в чужбина.

/В това "хайку" няма никакъв смисъл...

(:

Едит: Я, pandabear имала РД? (: Честитя й, като й пожелавам да е жива и здрава, и всичко най-най-добро!
    Последно редактирано от M**** : 05-02-2015 на 10:18

нееее, защо няма слънце като вчера :<
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аурисе, обичам чай от шипки, ще пия като се прибера у нас, благодаря.
    Маги, мерси !

Иначе, днес бързам цял ден, за всичко, и се оказа, че просто си гледам часовника на компютъра , който е един час напред ... :д
    Резултатът е, че храната е сервирана един час по-рано :д С яко бързане :д

И купих яйца ... СВАРЕНИ ЯЙЦА, лошо ми стана, като ги счупих. То си пишеше, че са сварени, ама знам, че и на български да ми го пишеше, пак нямаше да го погледна :д

Направих филенца с корнфлейкс ( панирани )
    чеснов сос ( цедено кисело мляко, чесън, лимон )
    салата ( айсберг, маслини с аншоа, царевица, лимон, зехтин )
    газирано за пиене ( изстискан портокал с тоник, лед, и нарязани ягоди отгоре )

И успях да отида два пъти на пазар, да изчистя спалнята, да измия кухнята два пъти, да пусна миялната ( съдове за 4 човека, беше тежко :д ) , и да продължа да мия цяла сутрин нещо :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И купих яйца ... СВАРЕНИ ЯЙЦА
    кой по дяволите би продавал варени яйца

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    кой по дяволите би продавал варени яйца
    да, човек, и аз това се запитах, изобщо не ми е минало през акъла, че може да са сварени, заради това не им проверих етикета
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ахахаххахахах пращам му снимчици на изкъпания Ронко и му обяснявам как скача из стаята като зайче и не се понася мокър, а той ми връща снимка на плюшения тигър в ъгъла на стаята му и ми вика "Мойто седи ;(". Сладурче. ;3

Иначе тия румънци не ги понасям, по-противни са ми и от руснаците. Отдавна си знам, че от българина по-добър клиент няма, ама те тия вече прекаляват.

Руснаците са мега нагли, румънците не толкова, но и те са :д И са перверзници малко като италианците, някакви мазни. ^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Руснаците са мега нагли, румънците не толкова, но и те са :д И са перверзници малко като италианците, някакви мазни. ^
    Не толкова ли? :Д Знаеш ли на каква ситуация станах свидетел преди малко? Един местен тича след две девойки и като най-сетне ги настига, им казва, че са платили само за единия чифт очила, а са си купили два /на английски съответно/. Едната девойка съответно взе да му крещи НО НО НО НО, след което започна да му говори на румънски. Събраха се цялата компания около него, от всички страни взе да се говори на румънски, човека ги моли да му проговорят най-сетне на английски, пък очилата ако щат да ги плащат. В крайна сметка аз се ядосах и си се прибрах /разкарвах малчо, та имах възможността да не седя и да ги гледам/, та края на историята не мога да ти го кажа, но няколко други продавачи отидоха при него, дали за да му помогнат, или просто да му кажат да не се занимава, не знам.

Супер фен Аватара на skate
    Lilanda вие да нямате няква сергийка в старият град?

пф, отврат.
    нагла работа.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Lilanda вие да нямате няква сергийка в старият град?
    Не, нямаме. С друго се занимаваме ние, но пак си е свързано с туризъм. ;д

Ахам ок...щото аз продавах картини там за малко ;д

Супер фен Аватара на Rafa7a
    След 1 месец суша поговорих си с нея.. Не трябваше да го правя, май старите ми чувства към нея се завръщат, а ако това случайно стане, за следващите няколко месеца ще съм погубен, а и изпити ме чакат, не мога да си позволя да мисля за момиче по време на изпит..

Супер фен
    Но, то е още студено на нашето Черноморие или греша?
    Но, да - като се замисля, то румънците са по-на север, та сигурно тук вече им е приятно топло...

Водата само е студена...иначе още от сега идват някои,понеже е по-спокойно и са по-евтини хотелите

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Но, то е още студено на нашето Черноморие или греша?
    Но, да - като се замисля, то румънците са по-на север, та сигурно тук вече им е приятно топло...
    Има и много англичани, руснаци, онзи ден имаше и едни испанци, та си говорих с тях.

Доста хотели вече са отворени, някои даже са и пълни. Уефата също идват насам, даже някои вече са дошли. ;д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Водата само е студена...иначе още от сега идват някои,понеже е по-спокойно и са по-евтини хотелите
    Прав си, но аз изхождам от "моята камбанария" - и още откак се помня - обичам да лешперя вътре във водата. (((:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Има и много англичани, руснаци, онзи ден имаше и едни испанци, та си говорих с тях.

Доста хотели вече са отворени, някои даже са и пълни. Уефата също идват насам, даже някои вече са дошли. ;д
    Това е хубавото на курортните градчета и по-специално за заетите с туристическа дейност - упражняват си езиците, виждат чужда култура и поведение. (:

Мега фен Аватара на Dagichka
    мерси, Дрийм! ^^ аз съм и с изкълчен глезен от 2 седмици хаха направо чудничко ми се бяха насъбрали нещата и аз много ревах, а нашите ми се караха да се стегна и да ходя на лекции -.- но и това мина ^^ мисля скоро да си пусна една кръвна картина и секрет от гърлото да се проверя как съм, че личната никога няма талончета..

оох, толкова ми в развълнувано, за пръв път си поръчах билети и то сама! и ще пътувам със самолет, пак за пръв път! детска радост, шарени бонбонки, има много време дотогава де, но все пак :д сега се стягам и си поправям упражненията по база данни, белким понеделник ми ги завери най-накрая..

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чрд на адашката и на Здверото и. Да сте много живи и много здрави и двймата и да се обичате много. И искам снимка на тортата за кучо.
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Едит: Я, pandabear имала РД? (: Честитя й, като й пожелавам да е жива и здрава, и всичко най-най-добро!
    благодаря ви, много мило
    /тори, идеята в главата ми изглеждаше много по-добре, да знаеш :Д
    ето:http://i.imgur.com/KmcE9GF.jpg
    свинско бон филе, ориз, моркови, гъши пастет, луканчица, гранули, ментови и ванилови кокалчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си