Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
Колко приказки, за да кажеш, че то всъщност не постиш откъм храна и питие.
А сега ми кажи ,като не се изтощаваш физически, какви физически усилия употреби напоследък, за да свидетелстваш? Понеже очевадно гъделичкането на клавиатурата не се брои.

И втори въпрос - ,,казвали сме... свидетелствали сме...'''бе аз с кого си пиша? Кой е верният отговор? npp e:

а. един човек, обаче велик и затова говори в множествено число за себе си както например разни Величества ( Ние, нпп, по Божия милост Свидетел на Словото на Истинскя Бог...)
б. колективен псевдоним на повече или всичките Истински светии.
в. много свят човек, който почти се е слял с бога, който е двоен (Истинскят Отец+ИсусХристос) и затова някой път говори от неговото/тяхното име, докато той спи, ама по-скоро дреме, щото не чува всичко и всички.
г. човек с раздвоение , разтроение или т.н. на личността.
д. човек с шизофрения, говорещ от името на ''аз+всички ... в главата ми''
е. нито едно от изброените
ж. почти всичко или всичко от изброените.
И така: КАКВО Е НПП?
НА ТОЗИ ВЪПРОС ДЪРЖА ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР САМО С ЕДНА БУКВА!!!
няма полза от физическото изтощение, освен ако не си вманиачен на тема "не излизай навън", защото над 3 дена гладуване може да изтощи тялото и човек да се окаже изтощен (за) да прави дълги разходки навън, при все че не би подтиснало толкова половия нагон, но дори може да го стимулира още повече, това ти го казва човек, който има десетки години опит с гладуване и правилно хранене, и който в тази област е дори един от първите разбирачи в тази държава след лидия ковачева и нейните ученици - все хора, които са упражнявали гладуване в продължение на десетки години и са изследвали особеностите на този процес в детайли, с каквито ти не си наясно, обаче истинският Господ Бог не е зависим от физическото състояние на човешкото тяло за да може да го изпълни със Св. Си Дух, Той може да го изпъни с Духа Си по всяко време и при всякакви обстоятелства, а не само когато човек изтощава тялото си физически, а това че си прочел как Св. Павел е изтощавал тялото си, очевидно не означава, че си разбрал същността на това, което той е правил, защото в същност той е ходил от град на град, и от страна на страна, за да проповядва Благовестието, и именно това, че той непрестанно се е движил и е работил нещо е бил начинът да подчини тялото си изцяло на истинския Господ Бог, понеже всичко, което е правил го е правил за да Му служи

искаш да ти отговоря с една буква на въпроса, но си пропуснал вярната опция в списъка с възможни отговори, което единствено показва, че не разбираш от тези неща, защото преди нас двамата свидетели има на първо място Бог Отец, на второ място Господ Исус Христос, след това има истински Светии и Св. Ангели, и чак накрая съм аз, тъй като Словото излиза от Отца, минава през Сина взимайки от Него, и достига до нас чрез Техните истински Светии и Ангели, т.е. това е цяло Божие Царство, което е над мен, докато аз съм в дъното, и така аз се явявам нещо като (така да се каже) мегафон в техните ръце, това значи свидетел (поне в случая), не че от този профил физически пишат двама души, но физически пиша само аз, обаче в същото време духом не съм сам, защото Св. Дух ме свързва с по-горните от мен, а дори и с моя брат по мисия (другият свидетел, относно който не зная почти нищо (поради разни съображения на самия Бог), всъщност единственото, което зная за него е, че в момента е тук на тази планета така както и аз, но например в коя държава и кой град не зная)