.
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Threaded View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    искаш да ти отговоря с една буква на въпроса, но си пропуснал вярната опция в списъка с възможни отговори, което единствено показва, че не разбираш от тези неща, защото преди нас двамата свидетели има на първо място Бог Отец, на второ място Господ Исус Христос, след това има истински Светии и Св. Ангели, и чак накрая съм аз, тъй като Словото излиза от Отца, минава през Сина взимайки от Него, и достига до нас чрез Техните истински Светии и Ангели, т.е. това е цяло Божие Царство, което е над мен, докато аз съм в дъното, и така аз се явявам нещо като (така да се каже) мегафон в техните ръце, това значи свидетел (поне в случая), не че от този профил физически пишат двама души, но физически пиша само аз, обаче в същото време духом не съм сам, защото Св. Дух ме свързва с по-горните от мен, а дори и с моя брат по мисия (другият свидетел, относно който не зная почти нищо (поради разни съображения на самия Бог), всъщност единственото, което зная за него е, че в момента е тук на тази планета така както и аз, но например в коя държава и кой град не зная)
    Не вярвам(е) на нито една дума.

Шарлатанин.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-07-2015 на 08:21
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си