- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Не съм булимичка.
И какво това е много важно - всъщност това е всичко за мен.
Извинявам се че въпроса, който ще задам не е за тук, но не мисля че си струва да пускам тема само заради него.
Въпроса ми е: Енергийните напитки за целия ден ли ти дават енергия, ако не за колко време горе доло?
зависи от организма на колко си и какъв ти е опита с такива напитки
Явно. Другото, което знам за тях е че като им мине ефекта и оставаш без грам енергия така ли е?
кажи какво искаш, за да помогнем точно![]()
хаха, как така без грам енергия? това не са батерии...кафе не си ли пила?
бе то има едни весели работи след които точно това се случва ама
Колкото кафе, бих казала. Познавам хора, които пият едно такова в 8 и не могат да заспят до 4 през нощта; на мен не ми действа така, въпреки че не бих казала, че съм свикнала на ефекта. Пия чат-пат, основно сесийно - тогава по 250-500 мл на ден се получава, защото някак кафето не ми действа след 18ч. Трябва да пробваш
Ако обаче си много изморена, лягай и спи. Няма значение какво имаш да правиш - ако не си на работа, сънят е по-важен, а и без това няма да си по-продуктивна, най-много да не можеш ептен да заспиш.
Изключително важно е да пиеш вода. МНОГО. Имам си някаква теория, че кафето и енергийните не действат, ако не си яла и пила вода. Мани го това обаче, такова сърцебиене получих един път, че реших, че ще умирам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Енергийните напитки дават много енергия, защото са пълни с много захар. Чай или кафе със същото количество захар ще дава същата енергия. Но ефектът е много краткотраен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нещо си в грешка, в енергийните напитки захар няма, дори и грам, всичко е синтетика, освен това в тях има производни на чай и кофеин в много голямо количество и точно това те вдига.
Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra...-roklya-s.html
Ако ти е окей идеята, взимай яаз без сутиен от нас не бих излязла, но е важно ти как се чувстваш.
Как е този състав?
Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Persea Gratissima Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Distarch Phosphate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol,Alcohol*, Butyrospermum Parkii Butter*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters, Hydrogenated Coco-Glycerides, Arachidyl Alcohol, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Hibiscus Syriacus Callus Extract, Lavandula Angustifolia Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sodium Levulinate, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin, Galactoarabinan, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool**, Geraniol**, Parfum**