.
Отговор в тема
Страница 364 от 436 ПървиПърви ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 076 до 9 100 от общо 10898
    Не съм булимичка.
    И какво това е много важно - всъщност това е всичко за мен.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    дано да е от това щото не ми се занимава и с други глупости

ако е за мен мерси
    дам
    моля
    не е за далматинчо, той сега има нужда да го наритам, че отново много се е възгордял..

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Извинявам се че въпроса, който ще задам не е за тук, но не мисля че си струва да пускам тема само заради него.
    Въпроса ми е: Енергийните напитки за целия ден ли ти дават енергия, ако не за колко време горе доло?

Супер фен
    зависи от организма на колко си и какъв ти е опита с такива напитки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    той сега има нужда да го наритам, че отново много се е възгордял..
    нов акаунт - нова надъхвация

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Явно. Другото, което знам за тях е че като им мине ефекта и оставаш без грам енергия така ли е?

Супер фен
    кажи какво искаш, за да помогнем точно

Голям фен Аватара на Lourenço
    хаха, как така без грам енергия? това не са батерии...кафе не си ли пила?

Супер фен
    бе то има едни весели работи след които точно това се случва ама

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Извинявам се че въпроса, който ще задам не е за тук, но не мисля че си струва да пускам тема само заради него.
    Въпроса ми е: Енергийните напитки за целия ден ли ти дават енергия, ако не за колко време горе доло?
    Колкото кафе, бих казала. Познавам хора, които пият едно такова в 8 и не могат да заспят до 4 през нощта; на мен не ми действа така, въпреки че не бих казала, че съм свикнала на ефекта. Пия чат-пат, основно сесийно - тогава по 250-500 мл на ден се получава, защото някак кафето не ми действа след 18ч. Трябва да пробваш
    Ако обаче си много изморена, лягай и спи. Няма значение какво имаш да правиш - ако не си на работа, сънят е по-важен, а и без това няма да си по-продуктивна, най-много да не можеш ептен да заспиш.

Изключително важно е да пиеш вода. МНОГО. Имам си някаква теория, че кафето и енергийните не действат, ако не си яла и пила вода. Мани го това обаче, такова сърцебиене получих един път, че реших, че ще умирам.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Май действат различно. Рядко пия такива неща, пробвала съм Ред бул няколко пъти. Дава ми енергия за 2 часа и после съм труп.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Енергийните напитки дават много енергия, защото са пълни с много захар. Чай или кафе със същото количество захар ще дава същата енергия. Но ефектът е много краткотраен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нещо си в грешка, в енергийните напитки захар няма, дори и грам, всичко е синтетика, освен това в тях има производни на чай и кофеин в много голямо количество и точно това те вдига.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra...-roklya-s.html

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Енергийните напитки дават много енергия, защото са пълни с много захар. Чай или кафе със същото количество захар ще дава същата енергия. Но ефектът е много краткотраен.
    недей така
    някой ше земе да ти повярва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra...-roklya-s.html
    тва не се ли носи без сутиен..
    според мен не

anonymous708973
    Guest
    С какъв сутиен мислиш да я носиш?

Град
    ilivewheretheskyends
    Ми май без сутиен се носи.

anonymous708973
    Guest
    Ако ти е окей идеята, взимай я аз без сутиен от нас не бих излязла, но е важно ти как се чувстваш.

Повечето тук са с малък, ще те намразят.

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако ти е окей идеята, взимай я аз без сутиен от нас не бих излязла, но е важно ти как се чувстваш.
    И аз хич не обичам и не съм го правила,но за тази явно трябва без.

Според мен не, пробвала съм доста подобни модели с надеждата поне един да ми отива :Д, изглежда малко...slutty.

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    изглежда малко...slutty.
    Защото е била облечена от теб.

thanks

anonymous708973
    Guest
    Как е този състав?
    Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Persea Gratissima Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Distarch Phosphate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol,Alcohol*, Butyrospermum Parkii Butter*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters, Hydrogenated Coco-Glycerides, Arachidyl Alcohol, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Hibiscus Syriacus Callus Extract, Lavandula Angustifolia Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sodium Levulinate, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin, Galactoarabinan, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool**, Geraniol**, Parfum**

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си