- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
няма проблем
не се притеснявай чак толкова
всеки прави грешки
дори мъжете
Да обобщя деня си:
2 часа и половина преглеждах лекцията по микроикономика от миналата седмица, час и половина упражнение по микро, 6 часа решаване на стари изпити (изненада - по микро!) - без почивка, отишла съм до WC точно един път и за завършек - 30 мин интервално бягане на пътечката във фитнеса.
И най-лошото е, че е напълно нормално.
Е, Бога ми, заслужих си нещо по-силно от вино.
П.С. Един познат е имал 5-часово интервю... за практика и писане на бакалавърска работа.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-12-2015 на 21:37
Чувствам се... объркана. Трябва да поговоря с него, дано тази седмица успеем да се видим.
Тазвечершния разговор не протече, както очаквах, а както протича обикновено, което ме натоварва.
Снощния катарзис ме държа цял ден, сигурно днес пак ще будувам до никое време...
Прекрасно е как вътрешното ми състояние се отразява и физически <3 Цял ден почти не съм яла твърда храна (по принцип си имам чудесен апетит, съответно това е доста страшно), стомахът пак ме тормози и не пожела да приеме дори двете хапки, които му дадох, имам чувството, че ще повърна и т.н. Супер е и това, че всичко насъбрано просто се изля това денонощие и съм доста неадекватно реагираща.
Дам, нещо важно ще се случи, някаква промяна, усещам я, въпреки все същия разговор. Аз съм различна, сякаш осъзнах нещо.
Изпитвам твърде много емоции за твърде много неща и ми е трудно да комбинирам физическото усилие с психическото такова, а това ми губи доста време. Трябва да направя нещо по въпроса, да стигна до някакво решение. Надявам се разговорът да ми помогне.
Нещо... ми липсва, нещо не е както трябва и не знам какво е, а не обичам да не знам. Не знам и как се чувствам след снощи, а това е доста неприятно. Обичам да дефинирам емоциите си, да знам какви са, за да знам как да се справя с тях. Това в момента... ах, искам да приключа по-бързо с това себеоткриване.
Все едно съм дрогирана, а реалността е много далеч от това![]()
. Забавлявам се, чудно ми е и усещам напрягане същевременно. Утре би трябвало да ходя на кафе, надявам се да не ми е спаднала енергията до уговорения час.
Прекалено често говориш за учене, учене, учене, сложност... Абсолютно не се заяждам, ама изглежда подозрително.
Много ми се спииииии, искам да се прибирам, а още дори не съм си излязла от нас...А имам и класна по математика, ако нямах, без проблем щях да си доспя и после да се взема бележка.
Мда, честит ми празник. Дано поне това, което искам, в крайна сметка се случи, ще се зарадвам много.
Успешен ден!
Подозрително как ми минава младостта в тревоги ли? :д Или как навън е 20+ градуса, а на мен разходката ми е от залата на упражнението до библиотеката (4-5 мин), до нас или до супермаркета? Не е подозрително, трагично е. Избива ме на агресия някой като каже как студентските години били най-хубавите.
Иначе явно са си заслужавали безумно многото часове, вчера като слушах по микро кви въпроси се задаваха, че аз съм мн добре^^ дано и на изпита да е така, дамн. Установих тъкмо, че знанията ми по право са стабилни и имам услужлива памет, само трябва да си натъпча и търговскота право в главата^^ заедно с още няколко вида, които дори нз как се превеждат.
в събота имам 8-часов крашкурс ака упражнение.
та, мисълта ми е: така си е, животът ми е главно учене в огромни количества, не е особено интересен понастоящем
едит: оня ден тамън се ебавах как от около 6 месеца не ме е тормозил и как вече става време и тая сутрин приятелката му ми иска приятелство във фб, аз го трия, тя пак ми пращася ако го приема, дали пак ще изскочи с теорията как съм се надявала на шанс с приятелА й?
![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-13-2015 на 07:55
тя че е зле зле е ама ти си малко по-добре от нея
мрън-мръъън, всичко ме боли. отивам да си взема душ и ще спя. евентуално.
Най-голямата грешка, че тръгнах отново с таа... пази боже от такива същества в живота ми, ама като знам късмета сииии......... цял живот ще ми развалят страхотно настроение, за да ме трупат с проблемите си![]()
: D
Добре ми е днеска и благодаря за песничката : ) Цялият ден го прекарах в спане,гледане на филми и ядене...много ядене ;д добре,че не ми се лепят килограмите ;д хаха дежа вю получих в момента
и май няква параноя ме е хванала...напоследък като съм навънка имам чуството,че постоянно ме гледат хората,ама сиг си въобразявам.
)
скапанаа съм, 6 часа практика в борисовата с тия обувки, че и тоя крак дето на моменти още ме боли беше.. ужас :д но пък бях в прекрасна група с пичове, позитивно ми действат ^^ за утре съм тотално неподготвена, но здраве да е :д и само си общувах с някви насекоми днеска, играх си с една гъсеница, тоолкова е яко чувството да те лази!! :д
Вече 5-6 часа уча за тези изпити, не издържам повече.. Нито излизам нито нищо.. Добре, гледам приятелите ми по цял ден навънка, нито отварят учебник нито нищо, как са толкова спокойни не знам. Кога ще минат тези 2 седмици..